Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Adobe Photoshop Elements 2023 Adobe Photoshop Elements 2023
Adobe Photoshop Elements 2023  heeft alles wat je nodig hebt om verbluffende foto's te maken - van snelle fixes tot artistieke effecten. Gebruik Adobe Sensei AI om geselecteerde elementen in je afbeeldingen te animeren. Sla je...
vanaf € 66,04 *
Maak je foto's mooier met Adobe Photoshop Elements 2021 Adobe Photoshop Elements 2021 is...meer

Productinformatie "Adobe Photoshop Elements 2021 Win/ Mac"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Adobe: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Adobe-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Maak je foto's mooier met Adobe Photoshop Elements 2021

Adobe Photoshop Elements 2021 is het beste fotobewerkingsprogramma voor beginners.

Je kunt je foto's op een eenvoudige manier bewerken. Ben je op zoek naar een manier om je foto's te verfraaien en te verbeteren? Met Adobe Photoshop Elements 2021 kun je dat eenvoudig doen.

Met Adobe Photoshop Elements 2021 kun je je foto's bekijken als onvergetelijke herinneringen. Je foto's zijn je verslagen van speciale momenten en belangrijke gebeurtenissen.

Met Adobe Photoshop Elements 2021 fotobewerking kun je je foto's nog mooier maken en ze bijvoorbeeld delen via een mooie slideshow of Facebook.

Nog niet zo lang geleden werd Photoshop vooral gebruikt om foto's die niet zo geslaagd waren "op te poetsen". Maar tegenwoordig kan het programma veel meer. Voor de creatieveling: Photoshop Elements is een eenvoudige manier om van je foto's kunstwerken te maken. Met dubbele belichting, collages, overlay-effecten, achtergrondvervaging, filters en teksteffecten. Combineer de verschillende mogelijkheden en laat anderen (en jezelf) versteld staan van je prachtige creaties. Haal meer uit je foto's met Adobe Photoshop Elements 2021!

Adobe Photoshop Elements 2021 is voor 1 gebruiker die het product op 2 Windows computers mag installeren. Deze gebruiker kan het pakket op 1 apparaat tegelijk gebruiken.

Laat je creativiteit de vrije loop.

Slimme bewerkingsfuncties en how-tos direct in het programma helpen je het meeste uit je afbeeldingen te halen. Maak, bewerk, organiseer en deel foto's die je favoriete momenten voor altijd vastleggen.

 

Jouw creativiteit. AI van Adobe.
Maak, bewerk, organiseer en deel foto's die wauw zijn. Adobe Sensei*, de kunstmatige intelligentietechnologie van Adobe, helpt je om je ideeën tot leven te brengen.

 

Eenvoudige bewerkingen. Schitterende resultaten.
Van snelle fixes tot artistieke creaties, leer nieuwe technieken met 58 how-tos direct in het programma.

 

Eenvoudig beheer.
Vind foto's en video's snel terug met slimme tags en automatische persoonsherkenning op basis van Adobe Sensei, Adobe's kunstmatige intelligentietechnologie. Je catalogusstructuur wordt automatisch opgeslagen en kan indien nodig eenvoudig worden hersteld.

 

Ontworpen met verbeelding.
Gedeeld met plezier.
Deel je fotocreaties met vrienden en familie via verschillende media.

Direct aan de slag.

Het beginscherm.
Het startscherm informeert je over nieuwe functies en inspirerende content, helpartikelen en tutorials.

Automatische creaties uit je bestanden.
Diavoorstellingen, collages en effecten van je foto's worden automatisch gemaakt en aan je gepresenteerd wanneer je het programma start. Aangedreven door Adobe Sensei, Adobe's kunstmatige intelligentie technologie

Intelligente bewerking.

Eenvoudigere fotobewerking met geautomatiseerde functies.
Slimme bewerkingsfuncties en Adobe Sensei, Adobe's kunstmatige intelligentietechnologie, maken het gemakkelijk om foto's te maken en te bewerken.

NIEUW Breng beweging in statische afbeeldingen.
Verander je foto's met één klik in bewegende beelden, zoals geanimeerde GIF-bestanden met camerabewegingen in 2D of 3D. Ideaal voor posts op sociale media! Gebaseerd op Adobe Sensei

NIEUWOptimaliseer de kanteling van je gezicht.
Zorg ervoor dat iedereen op je foto in dezelfde richting kijkt door de posities van gezichten te corrigeren. Ideaal voor selfies! Gebaseerd op Adobe Sensei.

Foto's automatisch inkleuren.
Experimenteer met kleurzweem of geef oude zwart-witfoto's een nieuwe, moderne look. Gebaseerd op Adobe Sensei.

Motiefselectie met één muisklik.
Isoleer het hoofdonderwerp in een foto met slechts één klik. Zo kun je het onderwerp of de achtergrond selectief bewerken. Gebaseerd op Adobe Sensei.

Aanpassing van gelaatstrekken.
Open gesloten ogen en pas gezichtsuitdrukkingen aan voor het perfecte portret.

Eenvoudig foto's bewerken.
Tanden helderder maken. Verander de kleur van de lucht. Cameratrilling verminderen. Onderwerpen die onder een hoek zijn gefotografeerd rechtzetten. En kleurtonen verbeteren. Met een programma dat je favoriete looks onthoudt.

Huid gladmaken.
Verfijn automatisch het uiterlijk van de huid in portretten. Gebaseerd op Adobe Sensei.

Filters en effecten.
Kies uit vijf coole effecten die automatisch kunnen worden toegepast op basis van het onderwerp, de kleur en de belichting van een foto. Of kies je eigen filter en verfijn het naar wens.

Verminder cameratrilling.
Beweging is moeilijk te voorkomen. Herstel automatisch de onscherpte die daardoor ontstaat.

How-tos.

Leer nieuwe technieken - direct in het programma.
58 geïntegreerde how-tos laten je stap voor stap zien hoe je je foto's kunt transformeren  
.

NIEUW Creëer duotone effecten.

Geef je foto's een frisse, moderne look. Pas een tweekleurig verloop toe en kies uit aanpasbare formaatvoorinstellingen voor verschillende sociale mediakanalen.

NIEUW Perfectioneer landschapsfoto's.

Vervang de lucht. Verwijder waas. Of wis gewoon ongewenste objecten. Gebaseerd op Adobe Sensei

NIEUW Objecten verplaatsen, schalen en dupliceren.
Leer stap voor stap hoe je een object selecteert en vervolgens de positie, grootte en andere kenmerken van een foto wijzigt.

Verwijder afleidingen.
Laat hoogspanningskabels, voetgangers en andere storende elementen eenvoudig verdwijnen.

Achtergrond vervangen.

Verander het verhaal van je foto door het onderwerp tegen een andere achtergrond te plaatsen.

Gedeeltelijke schets.
Verander een foto gedeeltelijk in een schets. Kies een geschikt uiterlijk - "Potlood", "Krijt", "Oud papier" of "Oude foto" - en "schilder" het effect direct op het relevante gebied van de foto.

Kleuraccenten toevoegen.
Isoleer een enkele kleur of onderwerp in een foto en pas een dramatisch zwart-wit effect toe op de rest.

Combineer meerdere opnamen perfect.
Voeg meerdere afbeeldingen samen om de optimale belichting voor je foto's in te stellen, ongewenste objecten te verwijderen of groeps- en panoramafoto's te maken.

Patroonpenseel.
Schilder foto's met hartjes, sterren en andere decoratieve elementen.

Tekst uit meerdere foto's.
Maak tekst waarbij elke letter uit een andere afbeelding bestaat. Pas het uiterlijk en de grootte van je foto's aan om je tekst eruit te laten springen.

Dubbele belichting.
Combineer twee foto's om een compleet nieuwe afbeelding te maken met een dubbel belichtingseffect.

Tekst en kader overlay.
Verrijk foto's met kaders en tekst.

Coole creaties.

NIEUW Afbeeldingen met inspirerende citaten.
Combineer je foto's met citaten, wensen of spreuken met behulp van aanpasbare sjablonen en coole animatieopties. Ideaal voor posts op sociale media!

Geweldige diavoorstellingen.
Met slechts één klik worden je beste foto's gecombineerd met korte videoclips om een geanimeerde, aanpasbare diavoorstelling te maken.

Originele fotocollages.
Maak collages in minder klikken en ontdek stijlvolle sjablonen. Pas effecten zoals pannen en zoomen toe op foto's in je collages. Of verwissel achtergronden.

Eenvoudig beheer.

Automatisch sorteren.
In plaats van talloze nietszeggende mappen gebruik je een visueel overzicht van je foto's gesorteerd op datum, onderwerp, locatie en persoon. Je catalogusstructuur wordt automatisch opgeslagen en kan indien nodig eenvoudig worden hersteld.

Foto's automatisch taggen.
Op scènes gebaseerde slimme tags zoals "zonsondergang" of "verjaardag" maken het gemakkelijk om foto's terug te vinden. Mensen worden ook automatisch herkend. Gebaseerd op Adobe Sensei.

Automatisch de beste foto's samenstellen.
Photoshop Elements selecteert automatisch je beste foto's op kwaliteit, gezichten, onderwerp, fototags of andere criteria. Gebaseerd op Adobe Sensei.

Screenshot_7VFudFV1H3Rpcm

Systeemvereisten:

 

Windows

 • Intel 6e generatie processor of hoger of vergelijkbare AMD processor met SSE4 ondersteuning
 • Microsoft Windows 10 versie 1903 of hoger (versie 1909 aanbevolen); alleen 64-bits versies; Windows 7 en Windows 8.1 worden niet ondersteund
 • Importeren van HEIF- en HEVC-bestanden alleen mogelijk onder Windows 10 versie 1903 of hoger (zie www.adobe.com/go/preheifinfo)
 • 8 GB RAM
 • 7,3 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van de software en 3 GB voor het downloaden van alle optionele content; extra geheugen vereist tijdens de installatie (geen installatie op hoofdlettergevoelige bestandssystemen of draagbare flashgeheugenmedia mogelijk)
 • 1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100 % schaling
 • Microsoft DirectX 12 compatibel stuurprogramma voor grafische kaart
 • DVD-ROM-station voor installatie via DVD
 • Internetverbinding voor productactivering en downloaden van content*

 

Taalversies:

Windows

 • Tsjechisch
 • Nederlands
 • Engels
 • Frans
 • Duits
 • Italiaans
 • Japans
 • Pools
 • Spaans
 • Zweeds

 

macOS

 • Intel 6e generatie processor of hoger
 • macOS versie 10.14 tot 10.15 of macOS 11
 • 8 GB RAM
 • 7,8 GB vrije ruimte op de harde schijf om de software te installeren en 3 GB om alle optionele content te downloaden; extra ruimte vereist tijdens de installatie (kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige bestandssystemen of draagbare flash-opslagapparaten)
 • 1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100 % schaling
 • DVD-ROM-station voor installatie via DVD
 • Internetverbinding voor productactivering en downloaden van content*

 

Taalversies:

macOS

 • Engels
 • Frans
 • Duits
 • Japans
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Onze commentaar bij "Adobe Photoshop Elements 2021 Win/ Mac"
MAC DOWNLOADEN: https://helpx.adobe.com/content/dam/help/en/download-install/kb/photoshop-elements-downloads/jcr_content/main-pars/download_section/download-2/PhotoshopElements_2021_WWEFDJ.dmg
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Adobe Photoshop Elements 2021 Win/ Mac"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken