Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Adobe Creative Cloud Fotografie Plan, academisch

LET OP!Lees onze
productbeschrijving alvorens te bestellen!

Adobe Creative Cloud Fotografie Plan, academisch

€ 203,31 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821826
 • 65290332
 • 1 jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Met de Adobe Creative Cloud heb je toegang tot alle CS6-tools en nog veel meer met een...meer

Productinformatie "Adobe Creative Cloud Fotografie Plan, academisch"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Adobe: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Adobe-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Algemene infobox

Merk op dat dit een algemene infobox is en dat niet alle hieronder vermelde klantgroepen in aanmerking komen voor dit product. Een van de onderstaande benamingen moet in de producttitel staan. De verwerkingstijd kan oplopen tot 24 uur.

 • Upgrade - Vernieuwingen
  Bezitters van een oudere versie van de software komen in aanmerking. Voor de bestelling hebben wij uw licentiegegevens van de vorige versie nodig.
 • Schoolversie (EDU, Student & Leraar)
  In aanmerking komen leerlingen, studenten en leraren
 • .
 • Overheden (GOV)
  In aanmerking komen overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)
 • .

  Het bijbehorende bewijs moet worden verstrekt tijdens het aankoopproces in stap 4 "Controle en bestelling" onder "Opmerking". Stuur ons de PDF-bestanden direct per e-mail naar [email protected] met het bestelnummer.

  Zonder proefdruk kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen en wordt deze na 2 weken geannuleerd.

  .

  Met de Adobe Creative Cloud heb je toegang tot alle CS6-tools en nog veel meer met een maandabonnement. Ben je gepassioneerd door print design? Wilt u websites en iPad apps maken? Video is ook een onderwerp?

  Nu vind je al het gereedschap dat je nodig hebt voor elk project. En dat is nog niet alles: u krijgt automatisch toegang tot alle nieuwste producten en exclusieve updates zodra deze beschikbaar zijn. Het maakt niet uit waar u bent of wanneer u ze nodig hebt, dankzij cloudopslag en synchronisatie hebt u uw bestanden op elk apparaat binnen handbereik.

  Beproefde hulpmiddelen
  Verwacht uitmuntendheid. Adobe onthult de volgende generatie Creative Suite-programma's: Photoshop CC, Illustrator CC en meer zijn de moderne desktop-apps die nu beschikbaar zijn via Adobe Creative Cloud. Honderden moderne functies wachten op u. Blijf op de hoogte en zelfs een stap voor met moderne functies, gesynchroniseerde instellingen en feedback van uw teamleden. De toepassingen zelf zijn - niets is veranderd! - lokaal geïnstalleerd op uw bureaublad. Niet in een browser. Niet in de cloud.
  Creativiteit met systeem
  Met Creative Cloud wordt alles wat je nodig hebt voor je projecten centraal gesynchroniseerd en beheerd. Volg commentaren op gedeelde bestanden. Publiceer je werk op Behance. Beheer uw lettertypes. Download de laatste updates en meer.
  CreativeNetworking
  Creative Cloud is nu geïntegreerd met Behance. Geniet van een wereldwijd podium voor uw werk en een deskundig publiek. Nieuwe ideeën opdoen. Plaats je huidige project rechtstreeks vanuit Photoshop online om feedback te krijgen van creatieve professionals over de hele wereld. Inbegrepen in je betaalde Creative Cloud-abonnement is de ProSite online service - zodat je je persoonlijke portfolio kunt bijhouden. Een ideaal startpunt voor nieuwe professionele mogelijkheden.
  Your publishing hub
  Ontwikkeluweigen websites, mobiele sites, iPad apps en andere content voor elk medium of apparaat. Of creëer een op maat gemaakte online portfolio met Behance ProSite. Creative Cloud biedt alle tools en diensten die je nodig hebt om je werk aan elk publiek te laten zien.
  Verbreed je horizon
  Met Creative Cloud kun je naar hartenlust experimenteren. Het bevat alle creatieve gereedschappen en diensten van Adobe, plus een bibliotheek met handleidingen. Ontdek nieuwe hulpmiddelen om uw werk te inspireren. Je staat open voor nieuwe dingen Je wilt websites, apps, video's en meer maken? Ga ervoor!
  Scaling ingebouwd in
  Tune. Groeien. Evolueer. Geen probleem met Creative Cloud voor teams. Licenties toevoegen of opnieuw toewijzen in enkele minuten. Iedereen heeft toegang tot de nieuwste versies van dezelfde tools, dus er zijn geen compatibiliteitsproblemen.

  Software pakket componenten:

  • Adobe Photoshop CC
  • Adobe Photoshop Lightroom CC
  • Adobe Photoshop Lightroom Classic CC
  • Adobe Spark
  • Adobe Portefeuille

  Aantal vergunningen

  • 1 gebruiker
  • 1 TB opslagruimte in de cloud

  In aanmerking komende personen:

  • naar behoren ingeschreven studenten aan postsecundaire onderwijsinstellingen die zijn erkend als openbare of particuliere universiteiten of hogescholen die door de staat erkende graden aanbieden
  • Leerlingen (ten minste 13 jaar oud) die naar behoren zijn ingeschreven in een door de staat erkende openbare of particuliere school voor algemeen of beroepsonderwijs
  • Docenten, leraren en personeelsleden van een door de staat erkende instelling voor algemeen of beroepsonderwijs, een openbare of particuliere universiteit of hogeschool, of van een schoolbestuur of scholengemeenschap, alsmede universitaire docenten met emeritaat
  • Leerlingen en leerkrachten die aan huis onderwijs volgen: "Leerlingen die aan huis onderwijs volgen" volgt de definitie die op dat moment van kracht is. Leerlingen en leerkrachten in deze groep komen alleen in aanmerking indien thuisonderwijs op de betrokken plaats wettelijk is toegestaan.

  Systeemeisen

  Windows

    Tenminste Aanbevolen
  Processor Intel®, AMD of ARM processor met 64-bit ondersteuning
  Besturingssysteem Windows 10 (64 bit)
  Geheugen 2 GB 4 GB of meer
  Harde schijf 4 GB vrije ruimte op de harde schijf; extra ruimte is vereist tijdens de installatie 
  Internet Internetaansluiting

  macOS

    Tenminste Aanbevolen
  Processor Multi-core Intel® processor met 64-bit ondersteuning of M1 Apple Silicon processor
  Besturingssysteem macOS Sierra (versie 10.12) en hoger | Big Sur 11.0 (Apple M1 silicium)
  Geheugen 4 GB 16 GB of meer
  Harde schijf 4 GB vrije ruimte op de harde schijf; extra ruimte is vereist tijdens de installatie
  Geen installatie op een schijf met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem.
  Internet Internetaansluiting
  Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
  Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
  Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
  PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
  Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
  Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
  Onze commentaar bij "Adobe Creative Cloud Fotografie Plan, academisch"
  product is EOL, prijs duur onduidelijk, echter ek ook duur, als vk dan deactiveren - 20-10-23 ÖA
  Prijsstelling meer  Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

  Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
   Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
   Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
   Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
   We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
   Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
   De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
   Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

   

  Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

  Kwaliteit staat voorop

  Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

  Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
  Veiligheid en Vertrouwen

  Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

  Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

   

  Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!  Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
  Klantbeoordelingen voor "Adobe Creative Cloud Fotografie Plan, academisch"
  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Laatst bekeken