Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
Acronis True Image 2020 Premium, 1 jaar abonnement, 250 GB Cloud

Acronis True Image 2020 Premium, 1 jaar abonnement, 250 GB Cloud

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820621
 • THIAB2DES
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaten / Jaar:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Acronis True Image 2020 Advanced PC/MAC   Acronis True Image 2020 Advanced - Een...meer

Productinformatie "Acronis True Image 2020 Premium, 1 jaar abonnement, 250 GB Cloud"

Acronis True Image 2020 Advanced PC/MAC

 

Acronis True Image 2020 Advanced - Een 1-jarig abonnement met alle cloudfuncties plus 250 GB opslagruimte in de Acronis Cloud.

Acronis True Image Advanced bevat de volgende functies:

 • Back-up van volledige image
 • Klonen van actieve schijven
 • Nieuw Back-ups rechtstreeks naar de cloud repliceren
 • Snel herstel / universeel herstel
 • Ransomware en cryptomining blokkering
 • Office 365-back-up
 • Cloudback-up en cloudfuncties
 • End-to-end versleuteling
 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

Uitgebreide cyberbescherming

Door betrouwbare back-upmogelijkheden te combineren met bewezen anti-malwaretechnologie, kan de unieke Cyber Protection-oplossing van Acronis al uw gegevens, toepassingen en systemen efficiënt beschermen

ADVANCED

Oplossing voor back-up en herstel

Beeldback-up. Schijf klonen. Alles-in-één herstelschijf. Zorg er eenvoudig voor dat je gegevens altijd te herstellen zijn - wat er ook gebeurt

Overal toegang tot gegevens

Haal elk bestand overal vandaan, op elk apparaat, uit je cloudback-up. Beheer back-ups op afstand. Profiteer van meerdere opties voor het veilig delen en synchroniseren van bestanden.

Efficiënte alles-in-één bescherming

Gebruik je meerdere oplossingen om back-ups te maken en je gegevens te beschermen? Dan betaal je waarschijnlijk behoorlijk veel voor een lappendekenoplossing die ook nog eens gaten in je verdediging kan veroorzaken. Acronis True Image 2020 combineert krachtige gegevensbescherming, cyberbeveiliging en tal van andere functies in één geïntegreerde oplossing die je kunt beheren en controleren vanuit een centrale, intuïtieve interface.

Veelzijdig
Maak een back-up van wat je wilt en hoe je wilt met functies zoals schijf- en bestandsback-ups, klonen van actieve schijven, back-upplanning op basis van gebeurtenissen, non-stop back-ups en een media builder voor opstartmedia.

Flexibel
Bepaal zelf waar je je gegevens wilt opslaan - op lokale harde schijven, netwerkmappen, NAS-apparaten, off-site in de cloud of zelfs een combinatie hiervan om uitgebreide gegevensbescherming te garanderen.

Overzichtelijk
In één oogopslag zie je alles over je back-ups. Bewaak belangrijke back-upparameters zoals status, grootte en snelheid, en zie het type gegevens waarvan een back-up wordt gemaakt met kleurgecodeerde indicatoren.

Compatibel
Maak overal back-ups van je gegevens. De Acronis-oplossing ondersteunt Windows pc's, Macs, mobiele apparaten (iOS, Android) en virtuele machines. De geïntegreerde malwareverdediging is 100% compatibel met populaire antivirusprogramma's.

Dit is nieuw met True Image 2020:

 

ADVANCED
Dubbele bescherming
Deskundigen zijn het erover eens dat de zogenaamde 3-2-1 back-upstrategie de meest effectieve aanpak voor gegevensbescherming is. Acronis maakt het nu nog eenvoudiger en efficiënter door je in staat te stellen om lokale back-ups automatisch te repliceren naar de cloud - zodat je altijd een offsite kopie van je gegevens beschikbaar hebt! Zodra de eerste correct geconfigureerde back-up met succes is gemaakt, zullen de back-up en replicatie in de toekomst gelijktijdig worden uitgevoerd.

 

Tray Meldingscentrum

Om je gegevens te beschermen, moet je je systeem, je bestanden en je bescherming bijhouden met informatie. Met Acronis True Image 2020 kun je meldingen bekijken in de bureaubladbalk, waardoor het gemakkelijker wordt om de back-upstatus te controleren, problemen sneller op te lossen en actuele tips te ontvangen over hoe je je gegevensbescherming kunt verbeteren.

 

Alleen back-ups maken vanaf geselecteerde WLAN's
Je moet vanaf elke locatie veilig back-ups kunnen maken. Daarom kun je nu eenvoudig bepalen welke verbindingen je kunt gebruiken om je gegevens naar de cloud te uploaden. Maak je uploads veiliger door back-ups via geklokte verbindingen (bijv. mobiel) of onveilige openbare WLAN's uit te sluiten

Aangepast energiebeheer
Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan verbruikt nogal wat energie. Beheer je back-ups zo dat ze de batterij niet (te veel) belasten, zodat je notebook langer meegaat. Je kunt back-ups in de batterijmodus volledig blokkeren of ze alleen toestaan boven een ingesteld batterijniveau

Back-ups in Power Nap Mode
Hoe efficiënt denk je dat het zou zijn als je taken zou kunnen uitvoeren terwijl je slaapt? Mac-gebruikers komen nu dicht in de buurt, omdat ze kunnen aangeven dat er ook een back-up wordt gemaakt van de gegevens van hun machine in de Power Nap slaapstand. Dat komt omdat niet alleen de gegevens van je Mac worden bijgewerkt terwijl deze in Power Nap-modus staat, maar je back-ups deze wijzigingen ook kunnen vastleggen.

Belangrijkste verbeteringen:

 

Verbeterde bescherming tegen Ransomware
Omdat cyberbedreigingen voortdurend in ontwikkeling zijn, verbeteren we Acronis Active Protection ook voortdurend om je een stap voor te blijven. De nieuwe machine learning modellen van Acronis maken de verdedigingstechnologie nog effectiever. De nieuwe versie kan nu bijvoorbeeld aanvallen blokkeren die proberen om besturingssysteemservices zonder toestemming te beëindigen. Het informeert je ook waarom een bepaald proces wordt gemonitord of geblokkeerd als kwaadaardig

Verbeterde back-uptechnologie
Gebruikers hebben eenvoudige en efficiënte toegang tot hun back-upinhoud nodig om volledige controle over hun gegevens te houden. Onze nieuwe back-upindeling verbetert de algehele prestaties, maakt cloudback-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en herstelacties en maakt deduplicatie van overbodige gegevens mogelijk

Mac terugzetten
Je kunt nu nog eenvoudiger je gegevens terugzetten op een nieuwe Mac, zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS-volumes op het huidige systeem. Dit betekent dat je je APFS-volumes nu veel efficiënter kunt migreren.

 

GEAVANCEERD
Herstellen vanuit de cloud
Herstellen vanuit de cloud zou net zo eenvoudig en efficiënt moeten zijn als back-ups naar de cloud. En nu is het dat ook. We hebben de onderliggende back-uptechnologie verder verbeterd om de al snelle cloud restores nog beter te laten presteren op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit.

GEAVANCEERD
Cloudfuncties

Met een bestaande internetverbinding kun je met Acronis Cloud Storage ...

Offsite back-ups maken van je bestanden, mappen, schijven en systemen.

Bestanden naar de cloud archiveren om lokale opslagruimte vrij te maken.

Zoek in je back-ups naar specifieke bestanden met behulp van elk apparaat met internetverbinding.

Maak back-ups van Office 365-gegevens, waaronder je Outlook.com- en OneDrive-content.

Back-ups maken van mobiele apparaten, zelfs onderweg.

De back-upplanning en -status van al je apparaten beheren via een beveiligd webportaal.

Automatisch lokale back-ups repliceren naar de cloud.

Bestanden synchroniseren tussen computers en de cloud.

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

Ingebouwde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware-aanvallen in realtime detecteren en stoppen. Desondanks worden aangetaste bestanden automatisch hersteld. Vorig jaar werden op deze manier meer dan 400.000 ransomware-aanvallen geblokkeerd. Het kan ook voorkomen dat cryptomining-malware je systeem kaapt, de bronnen/prestaties misbruikt en meer malware laadt.

In versie 2020 hebben we de effectiviteit van Active Protection verder verbeterd met nieuwe machine learning-modellen, om bijvoorbeeld ook aanvallen te stoppen die proberen Windows-services zonder toestemming te beëindigen. Wil je weten waarom een bepaald proces is geclassificeerd als waarschijnlijk kwaadaardig? Nu wordt de bijbehorende reden in meer detail aan je getoond.

 

De belangrijkste functies:

ADVANCED
Office 365 back-up
Als je bedenkt hoeveel persoonlijke informatie we opslaan in Office 365, is het hebben van een back-upoplossing voor Outlook.com e-mails en OneDrive content van cruciaal belang om die gegevens te beschermen tegen toevallige oplossingen, serviceverstoringen of andere bedreigingen.

Beschermje e-mails en bijlagen
Met Acronis kun je nu eenvoudig een back-up maken van je Office 365 mailbox en OneDrive content, rechtstreeks naar de Acronis Cloud. Bescherm de e-mails en bijlagen in je Microsoft Outlook.com account, evenals de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Microsoft OneDrive, met een veilige, wachtwoordbeveiligde back-up. Als het nodig is, kun je je bestanden eenvoudig en snel terugzetten.

 

Crypto mining blocker
Crypto mining steelt misschien niet je gegevens, maar dit soort malware kaapt je systeem om cryptocurrencies te delven. En dat belast weer de prestaties en het energieverbruik van je computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een einde aan door cryptomining-malware in realtime te kunnen detecteren en stoppen

Back-up opschonen
Computeropslagruimtes zijn net zolders: ze zijn bijna altijd te klein. Zelfs als je strenge controle uitoefent over binnenkomende gegevens, kom je vroeg of laat opslagruimte tekort. Dit geldt vooral als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kun je ruimte vrijmaken op je back-uplocaties (zoals externe harde schijven, netwerkshares, NAS-apparaten)

Gegevensbeschermingsoplossing
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare gegevensbeschermingsoplossing voor thuisgebruikers te zijn. Het is gebouwd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar continu worden getest, verfijnd en verbeterd. En het biedt alle tools, strategieën en infrastructuur die je nodig hebt om altijd een back-up te maken van al je gegevens

Event-driven back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, anderen op actie. Met Acronis kun je nu nog beter bepalen op basis van welke oorzaak je back-up moet starten. In plaats van een back-up te plannen op basis van tijd of datum, heb je nu een nieuwe gebeurtenisgestuurde optie om je back-up te laten draaien op basis van een actie

Acronis Survival Kit
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een gegevensramp - om er vervolgens achter te komen dat er iets belangrijks ontbreekt! Een volledige systeemback-up kan in principe je gegevens beschermen. Maar je systeem is niet te herstellen als je je computer niet kunt opstarten! Met de Acronis Survival Kit wordt herstellen echter vrijwel waterdicht. Het is een alles-in-één tool die alles bevat wat je nodig hebt om je systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al je back-ups

Gegevensmigratie
Of je nu bestanden verplaatst naar een nieuwe computer, een upgrade uitvoert naar een snellere of grotere harde schijf, of een veilige back-up maakt, met Acronis True Image 2020 kun je je gegevens snel en eenvoudig migreren.

 

Ontworpen voor MAC

Beeldback-up. Schijf klonen. Alles-in-één herstelschijf. Zorg er eenvoudig voor dat je gegevens altijd te herstellen zijn. Wat er ook gebeurt.

 

Intuïtief dashboard
De voor de Mac geoptimaliseerde gebruikersinterface is direct vertrouwd. Beheer je back-ups met grafische overzichten van back-upactiviteiten en -statistieken.


Integratie met Touch Bar
Maak nieuwe back-ups en controleer de uitvoering ervan direct vanaf de Touch Bar van de Mac

Geavanceerde ondersteuning voor Parallels Desktop
Zet je virtuele machines terug als een set bestanden die je snel en eenvoudig kunt opstarten in een Parallels Desktop-omgeving.

Back-up voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom is het zo belangrijk om een back-up te maken van je contacten, agenda-items, foto's, video's en andere bestanden die erop zijn opgeslagen.

Mobile Backup" zorgt ervoor dat er automatisch, regelmatig en betrouwbaar een back-up van je gegevens wordt gemaakt als beveiligde reservekopieën. Als het nodig is, kun je je bestanden vervolgens op elk gewenst moment eenvoudig terugzetten.

 

Verbeterde beveiliging
Bescherm je gegevens waar je ook bent

Geavanceerde versleuteling
Bestanden waarvan een back-up wordt gemaakt, worden beschermd met professionele versleuteling

Moeiteloze back-up
Maak automatisch een back-up van mobiele apparaten via WLAN naar een lokale pc, MAC of NAS-apparaat

Vereenvoudigde toegang
Bestanden ophalen en back-upbeheer onderweg

Volledige controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van je mobiele apparaten te beheren, zelfs op afstand

Multi-platform
Gebruik elk apparaat: True Image ondersteunt Android- en iOS-apparaten

Grotere flexibiliteit
Bepaal zelf hoe je je apparaatgegevens wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die je op dat moment nodig hebt

 

Systeemvereisten:

Microsoft Windows

 • Windows 10 (alle edities, incl. update mei 2019)
 • Windows 8.1 (alle edities)
 • Windows 8 (alle edities)
 • Windows 7 SP1 (alle edities)
 • Windows Home Server 2011

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10.13
 • macOS Sierra 10.12
 • OS X El Capitan 10.11

Besturingssystemen voor mobiele apparaten

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen
Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • ReiserFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen
Mac

 • APFS
 • HFS+
 • Kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image 2020 Premium, 1 jaar abonnement, 250 GB Cloud"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken