Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
ACDSee Photo Studio for Mac 9

ACDSee Photo Studio for Mac 9

€ 76,21 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822035
 • ACDSee_Mac9
 • Levenslang
 • DE
 • Wereldwijd

Taal:

Type licentie:

[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Wat is er nieuw in Photo Studio voor Mac 8 Stimuleren van actieve verbeelding De nieuwe...meer

Productinformatie "ACDSee Photo Studio for Mac 9"

Wat is er nieuw in Photo Studio voor Mac 8

Stimuleren van actieve verbeelding

De nieuwe ACDSee Photo Studio voor Mac 8 levert de kracht om actieve verbeelding te inspireren. ACDSee Mac 8 is een universeel programma dat zowel op M1- als op Intel-gebaseerde Mac-computers kan worden gebruikt. De prestatieverbeteringen komen ook in de vorm van gebruiksvriendelijke GUI-verbeteringen en een aanpasbare indexer waarmee Mac 8 activa efficiënt kan ordenen terwijl de computer inactief is. Om het volledige spectrum van uw actieve verbeelding in kaart te brengen, biedt Mac 8 een overvloed aan kleurgerelateerde verbeteringen, zoals Color LUTs, Color Wheels, Tone Wheels, Dehaze, Skin tune en de toevoeging van Contrast aan de Color EQ. Actieve verbeelding heeft ook nieuwe ervaringen nodig om te gedijen. Om u op de been te houden, is ACDSee Mobile Sync een snel portaal voor het uploaden van afbeeldingen met bewerkingen tijdens de vlucht.

Het leven is een rijk tapijt van kleur en contrast

Met een schat aan nieuwe functies geeft Mac 8 u volledige controle over kleur- en contrastbewerking, zodat u diep paarse en mandarijnrode dromen kunt verwezenlijken. Nieuwe kleur- en contrastfuncties zijn onder meer kleuren LUT's voor het toewijzen van RGB-waarden; kleurenwielen voor het aanpassen van verzadiging, tint, helderheid en contrast; toonwielen voor het aanpassen van hoge lichten, middentonen en schaduwen; kleuren EQ Contrast en Contrast Balance; en de RGB Colour Selector.

Sneller bewegen, meer bereiken

ACDSee Mac 8 draait als een Universal App op zowel M1- als Intel-gebaseerde Mac-computers, wat snellere opstarttijden en merkbare verwerkingsverbeteringen betekent. Terwijl gebruiksvriendelijke verbeteringen aan de GUI het navigeren vergemakkelijken, is Mac 8 uitgebreid met een aanpasbare indexer waarmee activa efficiënt kunnen worden georganiseerd terwijl de computer inactief is. Wanneer de Indexer in gebruik is, stroomt het verkeer.

Mobile Sync voor actieve verbeelding

Je hoeft niet op pauze te drukken. Gebruik het ACDSee Mobile Sync programma om foto's en video's rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio op uw Mac te sturen. Deze gratis app is beschikbaar voor iOS in de Apple App Store en voor Android in de Google Play Store. Wanneer u thuiskomt, selecteert en verzendt u gewoon uw foto's, compleet met eventuele spontane bewerkingen.

Fotobewerking voor onderweg

Met de ACDSee Pro voor iOS-app kunt u beelden van uw iPhone, iPad en iPod touch vastleggen, bewerken en organiseren. Geniet van functies zoals speciale opnamemodi, realtime effecten en aanpassingen, en onze krachtige en niet-destructieve foto-editor. Gebruik ook de collagemaker om foto's te combineren en de herinneringen te delen met uw vrienden en familie.

MEER OM VAN TE HOUDEN

Navigatorvenster - inzoomen op een afbeelding en gemakkelijk rond de afbeelding pannen om deze van dichtbij te bekijken en te bewerken.
Zoomknop vergrendelen - Vergrendel de zoomfactor bij het bladeren door afbeeldingen in de weergavemodus met een klik op een knop.
Compatibiliteit met macOS 12 Monterey "Live Text" - ACDSee Photo Studio for Mac 8 maakt het eenvoudig om te profiteren van de nieuwe macOS 12 Monterey "Live Text"-functie en deze te integreren in uw ACDSee-workflow.

Systeemeisen

Om uw software te activeren, uw abonnementen te valideren of toegang te krijgen tot online diensten, hebt u een geldig e-mailadres en een internetverbinding nodig.

Hardware
Mac-computer met een Apple M1-chip of Intel®-processor
4 GB RAM (6 GB RAM aanbevolen)
GPU met ondersteuning voor Metal (zie Mac-computers die Metal ondersteunen)
Software
macOS Catalina (10.15), macOS Big Sur (11) of macOS Monterey (12)

Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ACDSee Photo Studio for Mac 9"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken