Gratis hotline 0800 54 45 8
 
ABBYY FineReader PDF for Mac Subscription

ABBYY FineReader PDF for Mac Subscription

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822199
 • FR15XM-FMYL-X
 • 1 jaar
 • CN | EN | FR | DE | IT | RU
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Converteer PDF's, documentafbeeldingen en scans met onovertroffen nauwkeurigheid met ABBYY...meer

Productinformatie "ABBYY FineReader PDF for Mac Subscription"

Converteer PDF's, documentafbeeldingen en scans met onovertroffen nauwkeurigheid met ABBYY Finereader PDF 16

Betrouwbare functies voor je Digitale Werkplek
Efficiënte
PDF verwerking op de Digitale Werkplek. Voer meerdere document-gerelateerde taken uit in één  toepassing. Verlaag de kosten door te investeren in minder afzonderlijke software componenten. Verhoog je dagelijkse werkefficiëntie door het aantal programma's dat je gebruikt te verminderen en dubbel werk te voorkomen. Geniet van een eenvoudige, probleemloze gebruikersinterface en resultaten van hoge kwaliteit door ABBYY Finereader PDF 16 aan te schaffen.

Digitaliseer papieren documenten en scans met OCR
Profiteer van  de digitale manier van werken door papieren documenten en scans te digitaliseren om ze snel en betrouwbaar te archiveren, terug te vinden of onmiddellijk opnieuw te gebruiken en te bewerken. Je kunt ook  profiteren van de ongeëvenaarde nauwkeurigheid van onze op AI gebaseerde optische tekenherkenning / tekstherkenning (OCR) technologie om je te helpen bij al je financiële taken.

Scan documenten en zetzeom in doorzoekbare PDF's
Scan gemakkelijk documenten  en zet  om in doorzoekbare PDF's, zodat je ze snel uit de digitale archiefwinkel kunt halen en de informatie die ze bevatten kunt oproepen. FineReader PDF voor Mac® ondersteunt PDF/A, de standaard voor langetermijn archivering, met conformiteitsniveaus en variaties van PDF/A1 tot PDF/A3.

Hergebruik en bewerk
Met Quick Convert scenario's kun je papieren documenten en gescande bestanden omzetten in documenten voor Microsoft® Word®, Excel®, Apache OpenOffice en andere populaire toepassingen. Document conversie technologieën van OCR en  ABBYY garanderen de hoogste nauwkeurigheid en structuur voor eenvoudige verwerking en gebruik.

Geavanceerde document identificatie en conversie proces in detail met ABBYY Finereader PDF 16

Geavanceerde conversies en opties maken het mogelijk geoptimaliseerde documenten om te zetten en geven  de flexibiliteit die bepaalde documenten en verplichtingen vereisen.
Met krachtige hulpmiddelen kun je de grootte, positie en vorm van tekstvelden, afbeeldingen en tabellen aanpassen, het gebied toevoegen of verwijderen, het bereik veranderen, de tabelstructuur optimaliseren en tekstattributen voor afzonderlijke gebieden aanwijzen. Op deze manier blijft de opmaak van het document zo getrouw mogelijk. Nauwkeurigheid en consistentie worden verder verbeterd.

Bespaaropslagruimte
Verklein de grootte van je PDF documenten vele malen zonder dat  de beeldkwaliteit noemenswaardig beïnvloedt: dankzij MRC compressie (Mixed Raster Content).

Bereiddocumentinhoud voor op tekst-naar-spraak (TTS)
Zet gewoon het gewenste papieren of PDF document om in een ondersteund elektronisch formaat met FineReader PDF. De bestanden worden dan automatisch benaderd via  spraaksynthese (TTS).
Converteer  van PDF naar bewerkbaar om een type PDF om te zetten in meerdere bewerkbare en doorzoekbare formaten, zoals Microsoft® Word®, Excel®, RTF, ODT, V.V..

PDF omgezet naar volledig gewijzigde formaten
formaten die je PDF omzetten van volledig gewijzigde formaten zoals docx, XLSX, RTF, ODT, PPTX, V.V. en combineren  de inhoud van vele PDF bestanden in het document wanneer dat nodig is. Intelligente Abbyy OCR en PDF conversietechnologie bieden de hoogste nauwkeurigheid en behouden de lay-out en structuur van documenten om ze gemakkelijker hanteerbaar te maken.

Geavanceerde Conversies PDF met ABBYY Finereader PDF 16
Geavanceerde Adapter biedt een keur aan hulpmiddelen en opties om het bereik en de structuur van de tabel- en teksteigenschappen aan te passen, en ook de documenttaal. Het biedt nauwkeurige controle en is bijzonder flexibel als het gaat om het omzetten van PDF documenten in bewerkbare bestandsformaten.

Gescande PDF
Zet gescande PDF's of andere afbeeldingen om in 100% doorzoekbare documenten om informatie in seconden te vinden, wanneer je ze ook nodig hebt.

MaakPDF's klaar voor digitale opslag
Zorg ervoor dat je PDF's geschikt zijn voor langdurige archivering door ze om te zetten in standaard PDF/A formaat met een verplicht conformiteitsniveau (van PDF/A1 tot PDF/A3) . Maak PDF  van afbeeldingen

Papieren documenten en documenten
Maak industriestandaard, doorzoekbare PDF's van scans, document beelden, gescande PDF's of papieren documenten voor samenwerking, zoeken, opslag, efficiënte en veilige opslag en toegang. Bescherm gegenereerde PDF's om veiligheidsrisico's te verminderen.

Maak PDF bestanden volgens de industrienormen
Maak PDF bestanden volgens de industrienorm ISO specificaties. De reeks ondersteunde PDF formaten omvat PDF/A voor langdurige opslag en PDF/UA om toegang tot belangrijke informatie te garanderen bij gebruik van ondersteunende software zoals schermlezers.

Bescherm PDF bestanden met een wachtwoord
Beheer de toegang tot de inhoud van gemaakte PDF bestanden met een wachtwoord om het openen van het document zelf of handelingen met de inhoud te beperken - zoals afdrukken, wijzigen of informatie extraheren.
Mac-achtige gebruikerservaring

De geheel nieuwe gebruikersinterface
FineReader PDF voor Mac® is helemaal opnieuw ontworpen om aan de hoge eisen van het Apple ecosysteem te voldoen. Het biedt een gloednieuwe, moderne gebruikersinterface, ondersteunt de nieuwste macOS functies, helpt je je documentwerk te organiseren en biedt een soepele gebruikerservaring.

Ondersteuning voor donkere modus
Kies een donkere vormgeving voor PDF FineReader volgens de instellingen voor de lichtmodus en donkere modus van je systeem.

Leg documenten vast met iPhone®
Leg documenten vast met je iPhone® of iPad® met de camera. Deel of importeer gemakkelijk  document beelden die eerder met de camera gemaakt werden.

Zet vastgelegde documenten om in doorzoekbare PDF's
Zet beelden van moeilijk te beheren, onbruikbare documenten op je mobiele toestel om in doorzoekbare PDF's die je in seconden kunt vinden en snel tekst kunt kopiëren .

Hergebruik tekst uit papieren documenten zonder te scannen
Scan contracten, brieven of andere papieren documenten met je iPhone® om de tekst die ze bevatten om te zetten en opnieuw te gebruiken  zonder ze opnieuw te hoeven typen.

Koop ABBYY Finereader PDF 16 voor Mac en bekijk PDF bestanden

Lees PDF documenten met  PDFViewer, controleer ze vóór de conversie en hergebruik  informatie.

Bekijk en navigeer PDF bestanden
Navigeer door documenten en metadatapagina's. Kies een weergave en draai de pagina's naar behoefte om het lezen te vergemakkelijken.

Hergebruik en deel informatie uit PDF bestanden
Kopieer en plak tekst direct uit PDF bestanden voor gemakkelijk hergebruik. Druk je PDF document af.

Verbeterde formaat- en taalondersteuning
FineReader PDF voor Mac® kan documenten in 198 talen aan en  werkt met afbeeldingsbestanden en PDF's van verschillende soorten.

Zet meertalige documentenom
Zet meertalige documenten correct om, b.v. Duitse documenten met Engelse terminologie, tweetalige overeenkomsten, enz.  Zet ze om in doorzoekbare en bewerkbare documenten -  PDF, Word, RTF  en meer. Digitale foto's of scan ze - decodeer de inhoud snel en betrouwbaar met FineReader PDF.

 

 

Vergelijkingstabel ABBYY Finereader PDF 16

 

  ABBYY Finereader PDF 15 S  ABBYY Finereader PDF 15 C  FineReader-PDF-voor-Mac
  FineReader PDF 16
Standaard
FineReader PDF 16
Bedrijf
FineReader PDF
voor Mac
PDF's bekijken
Bewerk en orden PDF's -
Bescherm en onderteken PDF's -
Werk samen aan PDF's en
deel ze
-
PDF's maken -
Maak invulbare PDF formulieren -
Documenten vergelijken - -
Digitaliseer documenten en scans met OCR
digitaliseren
PDF's omzetten
Integratie met Microsoft Office -
Digitaliseren en converteren
optimaliseren
- - -
ABBYY Screenshot Reader -
Ondersteuning voor donkere modus
en camera overdracht
- -
Modern, gebruiksvriendelijk
Interface

 

 OCR software voor de Mac die tekst van gescande papieren documenten, PDF bestanden of afbeeldingen omzet in bewerkbare en doorzoekbare formaten; volgens de fabrikant biedt het o.a. een nauwkeurige overname van de lay-out, functies om repeterende taken te automatiseren en geavanceerde taalondersteuning.

 

Systeemeisen

 
Besturingssysteem
 • macOS® 11 and later versions, including macOS Monterey (App Store: macOS® Big Sur and newer)
Hardware
 • Mac® computer met Intel ® of Apple M1 processor (met Rosetta 2 technologie)
 • Harde schijf: 3 GB voor de gebruikelijke programma-installatie
 • 4 Gb RAM
Hardware
 • Toetsenbord, muis of ander aanwijsapparaat
 • Scanner of multifunctionele printer die een toepassing voor beeldopnamen (ICA) ondersteunt, camera of smartphone
Ondersteunde formaten  
Invoerformaten
 • PDF, incl. PDF/A en PDF/UA
 • Beeldformaten: TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, BMP, GIF
Formaten voor documentopslag
 • PDF, incl. PDF/A (1a, 1b, 2a, 2b, 2u, 3a, 3b, 3u) en PDF/UA
 • Beeldformaten: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP
 • Bewerkbare formaten: DOC(X), XLS(X), PPTX, HTML, RTF, TXT, CSV, ODT
 • E-Book formaten: EPUB®, FB2
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ABBYY FineReader PDF for Mac Subscription"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken