Gratis hotline 0800 2633100
 

AVG Cleaner Pro

€ 10,12 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821974
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

jaren

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
AVG Cleaner Pro Apk is een premium versie van de officiële AVG Cleaner die je alle premium...meer

Productinformatie "AVG Cleaner Pro"

AVG Cleaner Pro Apk is een premium versie van de officiële AVG Cleaner die je alle premium functies zoals batterijbesparing, booster, cache cleaner en nog veel meer gratis geeft.
Wanneer we een Android applicatie voor een lange tijd draaien, dan creëert dit een aantal junk en cache bestanden. Deze ongewenste bestanden zijn nutteloos en verbruiken veel geheugen, wat uiteindelijk de algemene prestaties van het apparaat beïnvloedt.
Ook als je een selfie liefhebber bent en graag foto's maakt maar altijd vergeet om ze te verwijderen, dan is avg cleaner pro mod apk iets voor jou.

 •     Automatisch dubbele foto's verwijderen
 •     Wis oude en spam-oproeplijsten
 •     Verwijder ongewenste bestanden op intelligente wijze
 •     RAM verhogen
 •     Levensduur batterij verlengen
 •     Analyseer grote bestanden en beheer ze doeltreffend
 •     Automatische reinigingsherinneringen


Meer dan 1 miljoen gebruikers melden dat avg cleaner pro apk de snelheid van hun Android-telefoons heeft verhoogd en hen helpt hun foto's, ongebruikte apps en ongebruikte bestanden te beheren.

Avg Cleaner Pro Apk Kenmerken

AVG Cleaner heeft een aantal ongewone en aantrekkelijke functies, zoals een gebruiksvriendelijke interface, slimme schoonmaaktechnologie, automatische detectie van dubbele foto's en nog veel meer, waardoor het meer is dan alleen een geheugenopruimingsapp.
Hieronder beschrijf ik enkele functies van avg cleaner pro paid apk die ik het leukst vind. Als je denkt dat ik iets gemist heb, reageer dan hieronder. Ik zou het graag lezen.


Ongewenste bestanden en cache verwijderen

Dit is de belangrijkste eigenschap van avg cleaner premium apk. Er zijn veel junk cleaners op de markt, maar ze verwijderen alleen de cache en cookies bestanden.
Drie maanden geleden, probeerde ik een junk cleaner app. Toen ik troep opruimde, ontdekte ik dat er verborgen cache en browser cookies waren die niet waren gewist. Dat was toen ik avg cleaner pro voor de eerste keer gebruikte.
En je zult niet geloven dat het bijna 900 MB aan ongewenste mappen op mijn telefoon heeft gewist met slechts één klik. Daarom raad ik altijd avg cleaner aan als iemand me vraagt naar een van de beste opruim-apps.

Foto's opruimen

Het is altijd een moeilijke en tijdrovende taak om dubbele en onnodige foto's van een Android telefoon te verwijderen. Met AVG cleaner kan dit in minder tijd worden gedaan.
Scan gewoon uw apparaat door op de knop "Foto" te klikken en er wordt gezocht naar alle beschikbare foto's op uw apparaat.
Avg cleaner pro apk identificeert dan automatisch foto's die wazig, ruisend, slecht belicht of dubbel zijn. U kunt dan kiezen welke u wilt houden en welke u wilt verwijderen. Als avg cleaner niet zeker is van sommige foto's, vraagt het u om ze te bekijken om belangrijke beelden te bewaren.
Door foto's en video's te optimaliseren, kunt u veel opslagruimte op uw apparaat besparen. U krijgt ook een extra laag van back-up met de cloud overdracht functie.

Verleng de levensduur van de batterij

U hebt misschien gemerkt dat de batterij van uw nieuwe toestel bijna leeg is. Maar naarmate hij ouder wordt, verbruikt hij meer energie en grondstoffen, waardoor de batterij minder lang meegaat.
Met avg cleaner pro mod apk, kunt u analyseren welke app te veel stroom verbruikt en deze uitschakelen om meer batterijvermogen te besparen.
U kunt de intensiteit van de batterijbesparingsmodus wijzigen door verschillende profielen om te schakelen, zoals "Werk", "Voertuig", "Batterij bijna leeg" en "Thuis". Bovendien kunt u gemakkelijk uw eigen profielmodus aanmaken.

Apps beheren
Wat maakt een Android-toestel nog nuttiger? Het zijn de apps, toch? Maar er zijn veel apps die niet zo belangrijk zijn, maar wel veel geheugen innemen.
Met avg cleaner AVG Cleaner Pro full APK kunt u een overzicht krijgen van uw apps en bronnen. Later kunt u de app die u zelden gebruikt, verwijderen.
Het beste aan deze functie is dat je een totaalbeeld krijgt van de apps die je mobiele gegevens, batterijvermogen en natuurlijk opslagruimte verbruiken.

Instellen en vergeten
Dit is de belangrijkste functie van avg cleaner pro apk, die het slimmer maakt dan andere schoonmaakprogramma's.
Stel gewoon uw tijdsinterval en instellingen in. Dan zal avg pro cleaner uw toestel automatisch reinigen om het boterzacht te maken.
U kunt kiezen wanneer u uw toestel wilt reinigen en dan gewoon avg cleaner instellen en het vergeten.
De automatische herinneringsfunctie maakt het gemakkelijk om afval te vinden en te verwijderen met één klik.

Enkele extra functies

 •     Snel opruimen met één klik
 •     Automatische geheugenbooster
 •     Analyseer eenvoudig foto's die u niet nodig hebt
 •     Levensduur batterij verlengen
 •     Automatisch verwijderen van achtergrondtoepassingen
 •     Vrij van advertenties
 •     Beheer mobiel dataverbruik
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Cleaner Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken