Gratis hotline 0800 2633100
 

Audials Music 2021

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821207
 • RS-12244-LIC
 • Permanent geldig
 • EN | DE | ES | FR | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Audiovisuele muziek 2021 Met Audials Music 2021 krijgt u muziek van nog meer diensten ,...meer

Productinformatie "Audials Music 2021"

Audiovisuele muziek 2021

Met Audials Music 2021 krijgt u muziek van nog meer diensten, sneller, gemakkelijker en in topkwaliteit. Het nieuwe ontwerp en de krachtige mediamanager ronden de ervaring af. Ontdek alle nieuwe functies:

 • Spotify
 • Amazonemuziek
 • YouTube

Een nieuwe interface maakt het makkelijker dan ooit om muziek te downloaden. Sleep gewoon je nummers, albums of afspeellijsten naar Audials en ze worden voor je opgeslagen op 30x snelheid. Of luister naar het op de muziek streaming-dienst - Audials slaat het allemaal op. Alle instellingen worden automatisch geoptimaliseerd, maar kunnen op elk moment worden gewijzigd.

 
 
SUPERHOGE SNELHEID 
Amazonemuziek
Spotify

De downloadsnelheid wordt automatisch aangepast aan de prestaties van uw PC. Dankzij de verbeterde sleep-en-drop-modus en achtergrondopname kunt u muziek tot 30 keer sneller opnemen dan in real time. Audials 2021 downloadt meer dan twee keer zo snel muziek als zijn voorganger! U kunt nu een uurtje muziek downloaden in twee minuten.  
Het resultaat: perfect gesneden en gelabelde muziekbestanden, foutloos, sneller dan ooit tevoren
.

BESTE KWALITEIT - OPTIMALE BITSNELHEID IN HET GEWENSTE FORMAAT

Spotify
Amazonemuziek
Deezer
Getij

Voor u als gebruiker wordt het veel gemakkelijker: Audiobestanden worden eenvoudigweg opgenomen door elke service en voor elk uitvoerformaat, altijd automatisch met de optimale formaatinstellingen.

#

Het formaat waarin muziektitels worden opgeslagen is in Audials 2021 veel eenvoudiger direct te selecteren. U kiest gewoon een standaardformaat zoals MP3, AAC, WMA of een audioformaat met hoge resolutie zoals FLAC en WAV.
Zo worden bijvoorbeeld diensten als Tidal, Amazon en Deezer, die zonder kwaliteitsverlies streamen, automatisch in optimale kwaliteit opgenomen, terwijl muziek uit andere bronnen in een standaardformaat wordt opgenomen.

#

Een bijzonder welkome verbetering is dat Audials nu de optimale bitsnelheid kent voor alle belangrijke streamingdiensten voor alle outputformaten. Zo geeft u bijvoorbeeld "Amazon als MP3 in hoge kwaliteit" aan, en Audials genereert MP3's met 320kbit/s. Als u echter overschakelt naar M4A, wordt in plaats daarvan 256kbit/s M4A gegenereerd, omdat Audials weet dat dit een efficiëntere codering mogelijk maakt.

#

SNELLER MUZIEK IN AFSPEELLIJSTEN VINDEN, LADEN EN AFSPELEN

Nu kunt u zoeken in Spotify, YouTube, Soundcloud, Vimeo, Veoh en Amazon Music in de muziekzoekfunctie. Zo kunt u echt alle muziek van alle aanbieders direct vinden! De muziek wordt sneller dan ooit gedownload.
Maar we hebben ook de afspeellijst sterk verbeterd. Met één klik heeft u alle tracks in uw collectie binnen handbereik en kunt u ze zo vaak als u wilt beluisteren en afspelen in afspeellijsten of later downloaden wanneer u ze nodig heeft.

VOLLEDIG HERZIEN MUZIEKBEHEER

Heeft u een enorme muziekcollectie met vele muziekstijlen? De kern van het mediamanagement werd vervangen door een volledig nieuwe, krachtige implementatie. Zelfs het afspelen zelf gaat ongelooflijk snel. Elke verandering die je maakt, ongeacht het aantal nummers dat het beïnvloedt, is nu direct zichtbaar. Met 1.000, 10.000 of zelfs 500.000 nummers laat deze muziekmanager u nooit wachten!

De nieuwe muziekmanager toont u al uw muziek vanaf een willekeurig aantal opslagapparaten, altijd in exacte volgorde - alle bestanden van uw PC, telefoon, online opslag of streamingdiensten.

#

Flexibeler dan ooit kunt u op kiezen hoe u uw schatten wilt organiseren. Stel bijna alle regels in voor mappen en bestandsnamen en Audials bouwt uw muziekcollectie snel voor u op. En natuurlijk zorgt  ervoor dat de nieuwe bestanden die Audials voor u laadt ook aan deze regels voldoen.

#

HET ORGANISEREN VAN MEERDERE MUZIEKCOLLECTIES

Audials 2021 geeft al uw muziektitels weer voor het beluisteren en plaatsen in afspeellijsten, ongeacht waar ze zijn opgeslagen. Een nieuwe modus verdeelt ze per opslaglocatie, zodat u door uw verschillende muziekcollecties kunt bladeren en liedjes van de ene naar de andere kunt kopiëren. Een onbeperkt aantal collecties kan tegelijkertijd worden bekeken en kan op elk moment worden getoond of verborgen.

VOLLEDIG NIEUWE NAVIGATIE 

Ondanks de vele navigatie- en aanpassingsopties, betekent de vernieuwde werkbalk dat u nooit zult verdwalen in de diepten van de Audials software. Nu laat de linkerbovenhoek van de werkbalk altijd zien waar u zich bevindt. Rechtsboven kunt u altijd intypen waar u naar wilt luisteren - dat wordt direct weergegeven als u naar muziek zoekt.

BETERE OUTPUTPROFIELEN

Dankzij de vele audioprofielen is het nu eenvoudiger om het juiste uitvoerformaat te kiezen. Voor muziekbestanden wordt een onderscheid gemaakt tussen standaard kwaliteitsformaten en verliesloze hoge resolutie kwaliteitsformaten.

ADEMBENEMENDE ERVARING

Ontdek het nieuwe kleurrijke ontwerp dat past bij de website en dat gemakkelijker te gebruiken is. Vind de belangrijkste functies sneller en betrouwbaarder. Dompel je onder in een unieke wereld die je beetje bij beetje zult ontdekken. 

 

ZIE ZELF WAT ER NIEUW IS BIJ AUDIOMUZIEK 2021. START TOTDAG!

MUZIEK

Sla uw favoriete nummers van alle muziekstreamingdiensten eenvoudig, snel, legaal en in de hoogste kwaliteit op.

Geniet overal van uw muziekcollectie!

 

LUISTERBOEKEN

Neem audioboeken  van streaming op  snel, handig, in de beste kwaliteit. 

Maak uw eigen audioboekverzameling!

 

SPOTIFY, YOUTUBE, TIDAL & CO.

BESPAAR TOPKWALITEIT

U kunt genieten van miljoenen muziektracks die precies zijn geknipt zonder enig kwaliteitsverlies zoals het origineel in de beste UltraHD, HiFi of masterkwaliteit, alleen met Audials.

Download zo snel als de bliksem

Honderden liedjes of de volledige discografie van de muzikanten? Audials slaat alles parallel en supersnel op en zelfs van Spotify op tot 30x de snelheid.

 

Vind uw muziek

Het vinden en opnemen van muziektracks van eender welke streamingdienst en in vele versies wordt het kinderspel, of het nu gaat om een afspeellijst, een album of individuele nummers.

Afspeellijsten importeren

Het is nu eenvoudiger dan ooit tevoren om afspeellijsten van YouTube en Spotify in Audials weer te geven, te downloaden en elke gewenste afspeellijst te exporteren.

Muziek volledig automatisch

Maak een lijst met muziekverzoeken en Audials zoekt muziekplatforms en slaat hits of hele albums en discografieën op de achtergrond op.

Ontdek een grote verscheidenheid

Onbeperkte keuze en altijd passende nummers dankzij actuele artiesten, tracks en wekelijkse charts. Duik in de oneindige uitgestrektheid met de Music Styles of Music Zoom! 

Bewaar audioboeken

Haal ze van Audible, Spotify en Deezer op maximaal 30x snelheid. Converteer ze na het opslaan om ze af te spelen op andere apparaten.

App voor onderweg

De krachtige functies van de Audials Radio App maken uw muziekbeleving compleet en begeleiden u overal met de beste muziek.

Systeemeisen

Platform PC
Besturingssysteem Vensters 8/10
CPU 1.0 GHz Pentium of 100% compatibele processor
Geheugenvereisten van 2 GB RAM
Harde schijf vanaf 150 MB vrij
Toevoeging Internetverbinding fu¨r Activering en updates

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials Music 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken