Gratis hotline 0800 2633100
 
Audials Music Rocket 2019

Audials Music Rocket 2019

€ 15,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820446
 • Permanent geldig
 • DE | FR | EN | ES | JP
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Audials Music Rocket heeft alle muziekvideo portals en internet radiostations aan boord als...meer

Productinformatie "Audials Music Rocket 2019"

Audials Music Rocket heeft alle muziekvideo portals en internet radiostations aan boord als booster. Geen andere software levert je favoriete muziek en de hitlijsten zo snel!

 

 • Elke maand de tophits bij je thuisbezorgd!

Audials levert de hitlijsten met één druk op de knop. Vanaf nu elke maand nieuw! Plus hitlijsten uit het verleden.

 

 • Alle hits van de muziekportals!

Ben je op zoek naar specifieke hits? Voer ze gewoon in bij de muziekzoekfunctie en Audials Music Rocket vindt de hits die je zoekt in vele aangesloten muziekportals! Als een muziekvideo of van daaruit de audiotrack als bijvoorbeeld een MP3 muziekbestand in de hoogste kwaliteit.

 

 • Je muziekaanbod met de snelheid van het licht 

20.000.000 hits uit 120 muziekgenres zijn beschikbaar om uit te kiezen! Selecteer en ontvang individuele hits of zelfs hele discografieën van je favoriete sterren. Audials kent de juiste muziekportals of vindt het juiste station voor je opname uit 30.000 gecontroleerde internetradiostations. Natuurlijk in muziekwinkelkwaliteit met maximaal 320 kBit/s.

Highlights

Muziek aanvragen:


Duizenden internetradiostations en de intelligente directe zoekfunctie op internet laten geen muziekwens onvervuld. 20.000.000 muzieknummers zijn beschikbaar met één klik op de knop, bijvoorbeeld als MP3. Podcasts & muziek TV bieden extra variatie.

 

Muziek zoeken:

Snel individuele hits en hele muziekalbums via directe download

Audials Music Rocket biedt de snelste manier om legaal en gratis muziek in MP3-, WMA- of AAC-bestandsindeling te downloaden van bekende audio- en videoportals en deze om te zetten van video naar audio.

 

Radio:

Vind snel de beste radio's voor jouw muzieksmaak, neem ze op en geniet ervan in alle comfort

Met Audials is het kinderspel om uit 100.000 van de beste internetradiostations de stations te vinden die het vaakst je favoriete muziek draaien, die je ook nog eens kunt verfijnen op muzikant. 120 muziekgenres om uit te kiezen!

 

Podcasts:

Gevarieerd entertainment om naar te kijken en luisteren

Audials biedt je meer gratis entertainment met de geïntegreerde podcatcher.

Duizenden podcasts voor gevarieerd entertainment

Met de zelf bijgewerkte podcastdatabase kun je je gratis abonneren op, downloaden van en genieten van 350.000 podcasts met miljoenen afleveringen als audio- of video-uitzendingen van 's werelds beste podcastaanbieders!

 

Muziek TV:

24 uur per dag muziekvideo's van de beste muziekkanalen op internet

Je kunt Music TV als een apart venster laten draaien terwijl je andere programma's bekijkt met Audials Player.

Veel muziek TV zenders via video streaming

Audials vermaakt je ook 24 uur per dag met veel van de beste muziek TV zenders in zijn eigen speler.

 

Alle mediabestanden

Vul wolken en mobiele apparaten. Gebruik media op andere pc's. Geniet comfortabel van entertainment.

Individuele muziekstukken of hele muziekalbums selecteren en ze naar aangesloten apparaten en clouds slepen is kinderspel met Audials.

 

Afspeellijst

Veelzijdige speler en afspeellijsten voor je entertainment

Je kunt direct in Audials genieten van radio's, muziek, video's, podcasts en films met de geïntegreerde speler, losstaand in een apart hoofdvenster of in volledig scherm.

Functies

 

Muziek en meer:

 • De Audials Turbo! Nu met Audials Music Rocket!

Audials Music Rocket doorzoekt de beste muzieksites en monitort tegelijkertijd duizenden internetradiostations over de hele wereld met het Audials radionetwerk om je gericht, razendsnel en legaal de muziek te leveren die je wilt. Je kunt singles, albums of de complete discografie van je sterren krijgen met de verlanglijst.

 

 • Altijd automatisch gratis de hitlijsten en nieuwe ideeën

Audials biedt je de Rock Charts, Schlager Charts, Duitse Music Video Charts, Pop Music Charts, Dance Charts, US Singles Charts, 80s Charts en de US Music Video Charts. Maar Audials levert ook elke maand nieuwe showcases en soundtracks voor films. Je kunt nog meer muzieksuggesties importeren uit de community met de verlanglijstjes van andere gebruikers.

 

 • Audials artiestengids biedt je een heel muziekuniversum

Met een aparte categorie voor topartiesten in een muziekgenre of door bijvoorbeeld de naam van een band in te voeren, krijg je met één klik toegang tot de complete discografie met alle hits en albums van jouw sterren. Op deze manier kun je Audials gemakkelijk het hele levenswerk van een muzikant aan je laten leveren. Om muziekalbums te krijgen, klik je gewoon op de afbeelding met het gewenste album in de artiestenlijst. Maar Audials biedt ook een selectie van hitparadehits en zelfs samplers. Natuurlijk kun je ook losse nummers selecteren.

 

 • Audials vervult alle muziekwensen, inclusief alle ID3 tags, albumafbeeldingen en songteksten

Je ontvangt automatisch de muzieknummers in elk gewenst uitvoerformaat met alle ID3 tags, albumafbeeldingen en zelfs songteksten. Geen andere software levert muziek zo snel, volledig automatisch, gratis en legaal, in de beste kwaliteit en compleet met alle ingrediënten als in de muziekwinkel.

 

 • Muziek & muziekvideo's downloaden

Audials Music Rocket zoekt gelijktijdig naar de muzieknummers van je sterren in de beste legale muziekbronnen. Uit de hits, overzichtelijk gegroepeerd volgens muziekalbums, kun je met één klik de gewenste titels direct opnemen als video of muziektrack. Als je wilt, kun je de muziek zelfs afspelen voordat je opneemt.

 

 • Topnummers voor muziek zoeken

Vertel Audials je muzieksmaak, bijvoorbeeld met een muziekstuk als referentie, en Top Songs geeft je met één klik een afspeellijst met muzieknummers die bij je smaak passen. Je kunt de hits afzonderlijk afspelen en downloaden of ze allemaal tegelijk downloaden. Overigens kun je hetzelfde doen met muziekvideo's. Op deze manier voorziet Audials je in slechts een paar minuten van veel nieuwe muziek. Top Songs werkt trouwens ook met de selectie van een muziekgenre of artiest.

 

 • Nieuwe muziek van internet halen met Audials is gewoon leuk

Top hits worden gemarkeerd in de zoekresultaten. Met één klik op de downloadknop levert Audials de muziek die je wilt. Met de Autoplay-modus speelt Audials automatisch de tophits die het vindt. Zo wordt Audials je persoonlijke radio!

 

 • Opkomend, populair of evergreen? Wat wil jij hebben?

Je kunt zelf bepalen of je de populairste hits, bekende nummers of evergreens uit een muziekgenre wilt. Je kunt je selectie ook verfijnen door het jaar van uitgave te kiezen.

 

 • Vind meer artiesten met het muziekuniversum voor muziek zoeken

Met Audials Music Rocket kun je suggesties krijgen voor soortgelijke muziek als je favoriete artiest. Audials Music Rocket laat je foto's, bands en artiesten zien die muzikaal vergelijkbaar zijn met de muzikant die je hebt ingevoerd. Met een discografie van 1.450.000 artiesten biedt de artiestengids al een rijke selectie. Daarnaast kun je echter ook ideeën opdoen met de categorieën Topartiesten uit de 120 muziekgenres en Charts & Samplers.

 

 • De grootste database met de meeste internetradiostations!

Naast alle grote radiostations heeft Audials ook de populairste Duitstalige radiostations voor je klaarstaan. Je kunt de radiodatabase klassikaal doorzoeken op muziekgenre, landen, talen of lokale radiostations. Je kunt ook sneller geschikte radio's vinden door je favoriete artiest in te voeren in de dynamische zoekfunctie.

 

 • Waarom zou je later ook niet 200 hits uit de radio zuigen?

In plaats van dagenlang op te nemen, kun je dankzij de software van Audials alle hits die door je favoriete programma of presentator worden gedraaid in één keer downloaden of de pareltjes eruit pikken. Als extra hoogtepunt biedt de radioweergave je de laatste 200 muzieknummers die op je favoriete radiostation zijn afgespeeld. Heel slim: met één klik download je elke gewenste hit uit de afspeellijst van je favoriete presentator via muziek zoeken.

 

 • Neem massa's van je favoriete muziekgenres op

Selecteer gewoon je favoriete muziekgenre en Audials Music Rocket neemt automatisch alleen de muziektracks van het gewenste muziekgenre op van de beste radio's voor dit doel. Je kunt de duur instellen met de radiotimer, maar ook een opnamelimiet met het aantal gewenste muzieknummers. Je kunt alle muzieknummers van een willekeurig aantal radio's automatisch laten opnemen en opslaan in afzonderlijke muziekbestanden. De nummers worden perfect uit de radiostream geknipt, verrijkt met ID3 tags, afbeeldingen van de muziekalbums en songteksten en opgeslagen als muziekbestanden.

 

 Mediabibliotheek

 • Mobiele apparaten en cloudopslag bijtanken

Audials tankt je smartphone of tablet direct bij via de USB-kabel op de PC of via internet vanuit de cloud. Met een links/rechts weergave toont Audials je de muziekcollectie van je pc en de doelmap van je verbonden apparaat. De belangrijkste clouds, zoals Windows OneDrive, Google Drive of Dropbox zijn vooraf geconfigureerd en kunnen ook worden gevoed als een apparaat.

 

 • Audials verandert je PC in een jukebox

Met de afspeellijstgenerator kun je eenvoudig automatisch afspeellijsten maken. Voer gewoon een genre of artiest in en Audials genereert een nieuwe afspeellijst met bijpassende muziek. Natuurlijk kun je ook handmatig muziek uit je muziekcollectie aan een afspeellijst toevoegen met drag & drop.
 
 • Visuele afspeellijst met albumminiaturen en tweeregelige weergave

Je kunt een afspeellijst weergeven als een tekstweergave of als een visuele weergave met albumminiaturen met zeven individuele sorteringen en groeperingen. Je kunt afspeellijsten ook exporteren in onafhankelijke standaardformaten en ze zo onafhankelijk van Audials op andere spelers gebruiken. Je kunt ook afspeellijsten importeren van andere spelers, zoals Winamp, en ze gebruiken in Audials!
Wat is er nieuw?
 • NIEUW! 350.000 podcasts
 • NIEUW! Overzichtelijke samenvatting van tabbladen voor muziekopnames 
De drie populaire weergaven Muziek zoeken, Muziek wensen en Mijn muziek zijn samengevoegd in de nieuwe Muziek weergave. Dit maakt het veel gemakkelijker voor je om je muziek te vinden.
 
Wat er ook ontbreekt in je collectie, voeg het direct toe! Ga op een muzikale ontdekkingsreis en ervaar muziek op een geheel nieuwe manier door het direct te downloaden of toe te voegen aan je verlanglijstje.

 

 
Systeemvereisten
Versie 2019
Besturingssysteem Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • 1 GHz CPU

 • 2 GB RAM

 • 1 GB ruimte op harde schijf voor installatie

 • Breedband internettoegang

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Audials Music Rocket 2019"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Wie der Name schon sagt " Blitzhandel"
Sofort nach Bezahlung die Ware, Rechnung, Zugangsschlüssel und Beschreibung erhalten. Danke für die schnelle Lieferung.
Kaufe sehr gerne wieder bei Ihnen ein.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken