Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Ashampoo_Music_Studio_9 Ashampoo Music Studio 9
Ashampoo Music Studio 9 geeft je meer geluid, meer mixmogelijkheden, meer orde! Ashampoo Music Studio 9 is ons vlaggenschip voor het bewerken van je liedjes en audiobestanden! Acht krachtige modules bestrijken vrijwel alles wat...
€ 18,25 *
Ashampoo Muziekstudio 8   Meer geluid, meer mixen, meer orde!   Ashampoo...meer

Productinformatie "Ashampoo Music Studio 8"

Ashampoo Muziekstudio 8

 

Meer geluid, meer mixen, meer orde!

 

Ashampoo Music Studio 8 is onze beste muzieksoftware voor uw liedjes en audiobestanden! Acht krachtige modules dekken vrijwel alles wat een muziekliefhebber nodig heeft op zijn computer. Of u nu muziek wilt bewerken, branden of knippen, alles is snel gedaan. Converteer eenvoudigweg naar andere compatibele formaten, maak mixen voor uw feesten of afspeellijsten voor vrijwel elk audioapparaat! Breng totale orde in uw muziekcollectie, print covers, rip-cd's en meer - alles in één programma in een handomdraai! Geniet van je liedjes hoe en waar je wilt!

 

Gemakkelijk begin en einde van een geluidsbestand afknippen
Werken met snelkoppelingen voor snelle resultaten
Splits audiobestanden op in een willekeurig aantal onderdelen
Verbeterde muziek-editor voor optimale workflows
Live-opname standaard selecteerbaar
Sjablonen voor een effectievere organisatie van de collectie
Talrijke detailwijzigingen voor nog beter werk
Meng muziek met tempo-analyse en intelligente uitlijning
MP3's in een handomdraai geknipt
Muziekprogramma met 8 uitgebreide modules
Werken met snelkoppelingen op halsbrekende snelheid

 

Snelkoppelingen (d.w.z. toetsenbordcommando's) zijn de snelste manier om bijvoorbeeld geluidsbestanden te bewerken. In plaats van met de muis te klikken op een gebied om iets te kopiëren of om naar een bepaalde positie te gaan, is een simpele druk op een bepaalde toets voldoende. Zo kunt u eenvoudig acties ongedaan maken, selectietekens verplaatsen en nog veel meer. Natuurlijk laat het programma ook zien welke snelkoppelingen voor welk menu gebruikt kunnen worden. Bespaar gewoon tijd en moeite!

 

Deel een audiobestand eenvoudig met de Audio Splitter

 

U kunt nu eenvoudig audiobestanden zoals MP3 in twee of meer delen opsplitsen. U kunt bijvoorbeeld het afspelen op één punt stoppen en daar de markering voor het knippen instellen. Of u kunt op een punt klikken waar de stilte zichtbaar is en daar de markering instellen. Alles tot op de honderdste van een seconde, alles logisch en comfortabel. We hebben veel stappen ondernomen om Ashampoo Music Studio 8 nog gebruiksvriendelijker te maken. Kijk zelf maar!

 

muziekstudio 8 presentatie

 

Snijd begin en einde in een mum van tijd af

 

Bij live opnames of opnames van de radio wilt u niet altijd het begin en het einde van een audiobestand bewaren. Ook bij webradio's wordt vaak een jingle voor een nummer of mix geplaatst. Met de nieuwe snijfunctie is dit geen probleem meer. Zet gewoon de markers om alles wat overbodig is te verwijderen en laat Music Studio 8 zijn werk doen. Zoals altijd in dit programma heb je geen voorkennis nodig om te slagen.

 

muziekstudio 8 presentatie laptop

 

Meng muziek voor elk doel!

 

Word een professional voor goede muziekmixen! Maak je mix van bijpassende nummers, creëer vloeiende geluidsovergangen, converteer je mix naar elk gewenst geluidsformaat of brand het in een handomdraai. Met de trackmixer kunt u uw stempel drukken op een feest, bruiloft of gewoon op een vergadering. De fantastische DJ Title Mixer analyseert, balanceert en harmoniseert ook het tempo van de tracks. Voor de beste mix voor elke gelegenheid!

 

Bewerk muziek en mix tot drie nummers

 

Meng nummers op maximaal drie nummers, bewerk delen of laat ze elegant in elkaar overvloeien. Met de intelligente markeer- en verplaatsingsfuncties is het bewerken snel en moeiteloos! Verwijder afzonderlijke passages, voeg nieuwe toe, fade in en uit, of gebruik de equalizer voor fijnafstemming. In de nieuwe versie hebben we de workflows geoptimaliseerd, zodat u uw doel nog sneller en gemakkelijker kunt bereiken!

 

Perfecte knipbeurt ook voor live-opnamen

 

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om opnames en live-opnames in afzonderlijke nummers te knippen. Ashampoo Music Studio 8 detecteert automatisch pauzes, splitst de opname op en slaat vervolgens de delen afzonderlijk op in het gewenste formaat. Door de instelbare tolerantie zijn live opnames zonder echte pauzes geen probleem!

 

Converteer naar eender welk formaat en luister zonder iTunes

 

Ashampoo Music Studio 8 ondersteunt ook de populaire Apple formaten AAC / m4a of de innovatieve APE. Brand deze bestanden gemakkelijk als muziek-cd of converteer zonder problemen nummers van iTunes naar klassieke formaten zoals MP3 of WMA. Voor onbeperkt luisterplezier, zelfs op uw thuissysteem of op apparaten zonder iTunes!

 

muziekstudio 8 skins

 

CD-scheuren voor de hoogste eisen

 

Ashampoo Music Studio 8 zet uw CD's moeiteloos om in digitale vorm - snel en betrouwbaar. Door de nummers te matchen met een database krijgen ze automatisch de juiste naam, voorzien van de juiste cover en kunnen ze vervolgens worden opgeslagen in elk gewenst formaat. En met snel scheuren, bespaar je meerdere stappen tegelijk. Met onze CD Ripper krijgt u altijd snel een kwalitatief hoogstaand resultaat!

 

Maak afspeellijsten en vind altijd het juiste formaat

 

Afspeellijsten bieden de handigste manier om nummers in elke willekeurige volgorde af te spelen. Om ervoor te zorgen dat alle programma's en apparaten uw compilaties kunnen afspelen, biedt Ashampoo Music Studio 8 een breed scala aan afspeellijstformaten. Welke speler je ook gebruikt, we hebben het juiste formaat - het kan niet compatibeler zijn!

 

Audiobestanden omzetten

 

Zet uw muziekbestanden ingenieus eenvoudig om met Ashampoo Music Studio 8 en pas de kwaliteit individueel aan. Voer gewoon de frequentie en de bitsnelheid in en je bent klaar! Of u kunt onze presets gebruiken en direct naar het doelformaat gaan. Van de marktleiders MP3 en AAC (m4a) tot de verliesvrije FLAC en WAV tot gespecialiseerde formaten zoals OGG, APE en OPUS, alle belangrijke formaten zijn beschikbaar. Bespaar opslagruimte en maak uw liedjes afspeelbaar op elk apparaat!

 

CD-hoesjes maken en afdrukken

 

Brand je muziek op CD en maak je project af met zelf ontworpen covers en inlays. Een geschikte omslagontwerper is uiteraard in het programma opgenomen. Professionele sjablonen van onze ontwerpers en handige functies zoals automatisch ingevoegde inhoudsopgaven zorgen voor een aantrekkelijke verpakking binnen enkele minuten. Creatieve collages van covers of de songtitels zijn net zo goed mogelijk de feitelijke, professionele variant. Of het nu gaat om familie, club of werk, de indeling is goed!

 

Normaliseren voor een goede algemene indruk

 

Als je een muziek-cd uit verschillende bronnen en op verschillende tijdstippen samenstelt, valt het verschillende volume van de nummers vaak negatief op. Een moderne popsong heeft een heel andere productie dan een klassieker uit de jaren zestig. De Normalize-functie maakt een constante volumeregeling overbodig en zorgt ervoor dat uw compilaties er professioneler en harmonieuzer uitzien.

 

Geluidsspoor uit films halen voor ringtones of soundtrack

 

Of het nu gaat om filmmuziek, favoriete filmcitaat of geluidseffect, met Ashampoo Music Studio 8 kunt u uw favoriete video's razendsnel omzetten in geluidsbestanden, die u naar wens verder kunt bewerken. Pak credits, open credits of uw favoriete scène als audiobestand en knip, mix en exporteer in het door u gewenste formaat. Ideaal als individuele ringtone of voor gebruik met uw eigen video's!

 

Organiseer uw eigen collectie optimaal

 

Ashampoo Music Studio 8 maakt eindelijk een einde aan verkeerd genoemde muziekbestanden. Je hebt een grote map met een grote verscheidenheid aan artiesten? Of wilt u naast de kunstenaar en de titel ook het jaar van de creatie zien? Music Studio 8 kan ook hele mappenstructuren maken met bijpassende submappen. Voor het eerst zijn er ook sjablonen beschikbaar waarmee u uw collectie kunt sorteren op basis van vele parameters (jaar, genre, artiest, enz.). Stel een uniforme standaard in en laat het programma de rest doen!

 

 

Het Zwitserse Legermes voor uw muziek!

 

Ashampoo Music Studio 8 is gewoonweg uitgebreider, praktischer en mooier dan ooit! Met een nieuwe module kunt u comfortabel het begin en het einde van een audiobestand bijsnijden, praktisch voor opnames van welke aard dan ook! Het splitsen van een bestand in een willekeurig aantal delen is nu makkelijker dan ooit en ideaal voor bijvoorbeeld audioboeken! Rijd sneller en eenvoudiger met de nieuwe snelkoppelingen. Bereik uw doel onmiddellijk met korte toetsenbordcommando's! Veel gebieden zoals de Music Editor zijn opnieuw ontworpen om ze sneller en gemakkelijker te gebruiken. Voor het eerst heeft de Organiseer-functie nu sjablonen om u te helpen uw collectie duidelijker te organiseren. Of u nu bestanden opneemt, bewerkt of uw collectie organiseert, veel nieuwe details maken het werk tot een plezier! Neem een kijkje binnen en bekijk het zelf!

 

Creëer  
Live-opname standaard selecteerbaar
NIEUW
"Wat je hoort" opname
GETROKKEN
Nieuwe, geoptimaliseerde CD-selectiepagina
Volledige StereoMix-ondersteuning
Lees CD's in een oogwenk met Quick Rip
Rippen met automatische aanmaak van een afspeellijst
Compatibele afspeellijsten maken
Gelijktijdige weergave / overlay van muziekbestanden
Geluidsoptimalisatie door middel van equalizer
Rip audio-cd's, directe selectie van het formaat, uitpakken naar een willekeurige locatie
Audiotrack uit films halen
Eigen opnames maken
Bewerk  
Verbeterde muziek-editor voor optimale workflows
NIEUW
Gemakkelijk begin en einde van een geluidsbestand afknippen
NIEUW
Werken met snelkoppelingen voor snelle resultaten
NIEUW
Sjablonen voor een effectievere organisatie van de collectie
NIEUW
Organiseer titels en sla aanvullende informatie op
GETROKKEN
Uitvoerprofielen voor Apple-apparaten
GETROKKEN
Uitvoerprofielen voor Android-toestellen
GETROKKEN
Uitvoerprofielen voor Windows-toestellen
GETROKKEN
Snap-in functie bij het verplaatsen van sporen
Snijtekens kunnen worden verplaatst met de muis en de pijltjestoetsen
Rechtstreeks verplaatsen van sporen via grijper/handvat
Koele shuffle-functie voor audio-cd's en trackmixer
Nieuw bestandsformaat APE (Monkey's Audio)
Indrukwekkende snelheidseffecten zoals Snelheid, Pitch-Shift en Time Stretch
Normalisatie voor nieuwe formaten waaronder M4A
Gloednieuwe redactieruimte
Intuïtieve bewerking in drie sporen
Bewegende sporen met slepen en neerzetten
Afspelen en bewerken van het geselecteerde gebied
Volledige bewerkingscapaciteit voor AAC/m4a-bestanden
Het bewerken van m4a-liedinformatie
Splitsen van muziekbestanden met intelligente automatisering
Normaliseren van AAC/m4a-bestanden
Cover zoek- en downloadfunctie
Audiobestanden omzetten naar Opus
Automatisch ontbrekende spoorinformatie verkrijgen uit online databases
Metagegevens bewerken
Normaliseer de muziek en pas het volume van de verschillende nummers aan
Audiobestanden omzetten naar MP3
Audiobestanden omzetten naar Flac
Audiobestanden omzetten naar Ogg
Audiobestanden omzetten naar WAV
Knippen en mixen van muziek
Produceer  
DJ-trackmixer met tempo-analyse en intelligente uitlijning
GETROKKEN
Verse styling met snellere toegang tot alle menu's
GETROKKEN
Cover editor met nieuwe interface
GETROKKEN
BPM (beats per minuut) detectie voor elk spoor
Afspeellijsten in het populaire CUE-formaat
Fascinerende covers door mozaïekfoto's
Branden en converteren van AAC/m4a-bestanden
Een audio-cd verbranden
MP3 - CD/DVD/Blu-ray branden
Maak een omslag voor Slim-Case
Gebruik de titelmixer om eenvoudig verschillende nummers samen te stellen tot nieuwe stukken
WMA - CD/DVD/Blu-ray branden
Creëer CD/DVD/Blu-ray met gemengde bestandsformaten
Maak dekking voor Jewel Case
Zorg voor een CD-label
Coverstudio met nieuwe moderne sjablonen


Besturingssysteem

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Elke computer die de bovengenoemde besturingssystemen ondersteunt.

Andere:

Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

 

Voor sommige diensten is een internetverbinding nodig.

 

De programmalicentie wordt regelmatig gecontroleerd.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo Music Studio 8"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken