Gratis hotline 0800 2633100
 
Ashampoo PDF Pro 2 volledige versie ESD

Ashampoo PDF Pro 2 volledige versie ESD

€ 20,29 * € 71,17 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820399
 • 80743
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Ashampoo PDF Pro 2 Full Version ESD is de complete oplossing voor het eenvoudig...meer

Productinformatie "Ashampoo PDF Pro 2 volledige versie ESD"

 

Ashampoo PDF Pro 2 Full Version ESD is de complete oplossing voor het eenvoudig verwerken van uw PDF's. Het programma bevat alle hulpmiddelen voor het maken, converteren, bewerken en beveiligen van PDF-bestanden. Maak bestanden die overal kunnen worden gelezen, altijd de optimale grootte hebben en met encryptie kunnen worden geback-upt. Of u kunt bestaande PDF's bewerken zoals een normaal Word-document!

Zo eenvoudig als een normale tekstverwerker

Bewerk PDF-bestanden net zo gemakkelijk als in MS Word

Met Ashampoo PDF is het maken, bewerken en becommentariëren van PDF-bestanden net zo eenvoudig als het exporteren ervan voor verdere verwerking in Microsoft Word of andere formaten. Ashampoo PDF levert altijd uitstekende resultaten - of u nu teksten en afbeeldingen wilt invoegen of herzien, lettertypes wilt uitwisselen, de lay-out wilt veranderen of de volgorde van de pagina's in een PDF-bestand wilt wijzigen.

Comfortabel om te zetten, geen typen nodig

Conversie naar Word of andere compatibele formaten

Screenshot PDF-printer

Ashampoo PDF zet uw PDF-bestanden om in tekstdocumenten die u kunt bewerken met Microsoft Word of Ashampoo Office. Ook de conversie naar HTML, EPUB, JPG of RTF is mogelijk. Ashampoo PDF Professional 2 zet ook gescande pagina's met OCR om in bewerkbare en doorzoekbare PDF-bestanden.

Flexibele tekstbewerking

Met veranderingstracering en spellingscontrole

Met Ashampoo PDF kunt u tekst wijzigen, toevoegen, verwijderen en opmaken in PDF-bestanden over alinea's en pagina's heen. Indien gewenst zal Ashampoo PDF de kleurveranderingen markeren met de ingebouwde functie voor spoorwijzigingen, zodat u ze beter kunt volgen. De geïntegreerde spellingscontrole helpt spelfouten te voorkomen, de automatische woordafbreking zorgt ervoor dat de tekst er goed uitziet.

Pagina's schikken

Simpelweg formatteren, verbouwen en weer in elkaar zetten

Met Ashampoo PDF kunt u PDF-bestanden converteren naar de manier waarop u ze nodig heeft. Hiermee kunt u pagina's toevoegen, opnieuw sorteren en verwijderen. Het snijden en draaien van pagina's is ook gemakkelijk met Ashampoo PDF. Het is ook zeer eenvoudig om pagina's uit andere PDF-bestanden in te voegen of meerdere PDF-bestanden te combineren.

Gemakkelijk nieuwe PDF's maken

Met geïntegreerde PDF-printer voor het flexibel genereren van PDF's

Screenshot PDF-printer

Ashampoo PDF maakt PDF-bestanden van de hoogste kwaliteit van alle Windows-programma's. Roep gewoon "Print" op in een willekeurig programma en selecteer het PDF-printerstuurprogramma dat bij Ashampoo PDF wordt geleverd. Als er bijzonder compacte PDF-bestanden nodig zijn, bijvoorbeeld voor publicatie op het internet, zal Ashampoo PDF de afbeeldingen downsamplen naar een lagere resolutie van uw keuze.

Commentaar en markering

Bewerk en annoteer PDF's samen

Met Ashampoo PDF kunt u eenvoudig opmerkingen toevoegen aan PDF-bestanden, belangrijke details markeren met tekeningen en tekstpassages benadrukken met de gekleurde markeerstift. U kunt ook documenten markeren met voorgedefinieerde en door de gebruiker gedefinieerde stempels zoals "Goedgekeurd!" of "Vertrouwelijk!

Gemakkelijk gebruik van afbeeldingen uit PDF-bestanden

Grafieken en tekeningen bewerken en invoegen

Met Ashampoo PDF kunt u naar believen afbeeldingen en tekeningen in PDF-bestanden invoegen en bewerken. Het is zeer eenvoudig om foto's en afbeeldingen achter pagina's te verplaatsen, bij te snijden of te voorzien van een watermerk. U kunt ook grafische elementen "klonen" van de ene pagina naar de andere om gemakkelijk repetitieve elementen te creëren.

Gewoon krachtig: Zoeken en vervangen

Wissel individuele termen of woordketens uit in enkele seconden

Screenshot OCR

De zoek- en vervangingsfuncties in Ashampoo PDF gaan veel verder dan andere PDF-programma's. Naast tekst kunt u ook lettertypes zoeken en vervangen. Documenten kunnen met één beweging in een nieuw jasje worden gestoken. Met Ashampoo PDF kunt u deze functies ook toepassen op bestanden en wereldwijd hyperlinks uitwisselen.

Automatische tekstherkenning (OCR)

Snelle toegang tot elke tekst en vrij gebruik

Ashampoo PDF Professional bevat een geavanceerd OCR-tekstherkenningssysteem dat u toegang geeft tot alle documenten en gescande pagina's. Deze kunnen niet alleen worden bewerkt in Ashampoo PDF, maar kunnen ook worden doorgestuurd naar Microsoft Word voor bewerking.

Vormgeving in uitvoering

Vul het formulier in en druk het rechtstreeks af vanuit de PDF

Met Ashampoo PDF vult u niet alleen interactieve formulieren in, maar ook de veel meer gangbare conventionele formulieren die als PDF-bestanden worden opgeslagen. Omdat overheidsinstellingen hun formulieren vaak alleen op deze manier aanleveren, bespaart u veel tijd die u anders zou besteden aan het afdrukken en invullen van de formulieren met de hand.

Bescherm uw inhoud!

128 Bit AES-codering voor uw documenten

Met de ingebouwde veilige AES-codering kunt u PDF-bestanden beschermen tegen het openen, bewerken, afdrukken en kopiëren van tekst. U bepaalt zelf wat de ontvanger van een PDF-bestand ermee mag doen! Als een PDF-document vertrouwelijke tekst of afbeeldingen bevat, "zwarten" ze met Ashampoo PDF zodat ze niet kunnen worden gelezen of hersteld.

Systeemvereisten:

Windows 11
Vensters 10
Vensters 8
Vensters 7

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ashampoo PDF Pro 2 volledige versie ESD"
21 okt. 2020

Easy and Fast

Claimed the code & Received , works awesome, Thanks.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken