Gratis hotline 0800 2633100
 
AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades

AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades

€ 20,29 * € 30,49 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820785
 • 0708013000375
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades Makkelijk te gebruiken systeem...meer

Productinformatie "AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades"

AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades

Makkelijk te gebruiken systeem backup en restore programma voor Windows PC's en servers. OneKey creëert een fabrieksherstelpartitie in geval van een systeemfout en drukt op F11 of A om de herstelomgeving voor systeemherstel binnen te gaan.

 • Upgrade naar een nieuwe versie GRATIS

Enkele licentie: ondersteunt 1 PC/Server

Familielicentie: ondersteunt 4 PC's/server

AOMEI OneKey Recovery 1.6.2

AOMEI OneKey Reovery is een software die voorziet in een backup- en recovery-systeem. U kunt het gebruiken om een fabriekspartitie te maken en het systeem op te slaan, of u kunt een back-up maken van het systeem op een externe harde schijf om ruimte te besparen op de lokale schijf.

Er zijn twee soorten licenties die worden aangeboden als back-up van het systeem voor particulieren en voor commercieel gebruik. AOMEI OneKey Recovery Professional beschermt uw PC eenvoudig. Als u meerdere computers wilt beheren, kunt u de gezinslicentie van OneKey Recovery aanschaffen.

Zodra u het systeem met succes hebt opgeslagen, wordt relatie F11 of A gegenereerd. U kunt een van hen instellen als een snelkoppeling om de OneKey Recovery Environment op te roepen tijdens het opstarten van de computer. Voor computers met EFI/UEFI startup kunt u het Windows Startmenu gebruiken om het programma te starten om uw systeem te herstellen. Natuurlijk kunt u met AOMEI OneKey configureren hoe het startmenu wordt weergegeven via opties.

De belangrijkste kenmerken van AOMEI OneKey Recovery 1.6.2

Systeem back-up

Selecteer een bestaande partitie om een vereiste hoeveelheid vrije ruimte toe te wijzen aan de Herstel-partitie waar een systeem backup-image zal worden opgeslagen. Om te voorkomen dat back-up afbeeldingen worden beschadigd, is de herstelpartitie standaard verborgen.

Systeemherstel

Kan uw computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen of naar een eerder opgeslagen toestand. Dit is de beste manier om de dingen weer normaal te krijgen in het geval van een ramp. Het herstellen van het systeem naar de oorspronkelijke locatie of naar een andere locatie wordt ondersteund.

Systeem snel herstellen

Na het maken van een back-up van het systeem kunt u op een specifieke toets van het toetsenbord drukken (standaardinstelling F11 of A toets wanneer de computer de Windows PE-omgeving begint te betreden en vervolgens automatisch AOMEI OneKey Recovery uitvoeren.

Geavanceerde instellingen

AOMEI OneKey Recovery vraagt de encryptie- en compressiefuncties tijdens de back-up. Dit bespaart opslagruimte en beschermt uw gegevens tegen hackers.

Hoe gebruik je AOMEI OneKey Recovery?

Stap 1 Koop en registreer AOMEI OneKey Recovery Pro of Server. Voer deze software uit en u ziet de interface zoals op de volgende afbeelding. Selecteer de optie "Back-up" om een back-up te maken van de gegevens.

Hoe AOMEI-OneKey-Recovery1

Stap 2 U kunt een van de manieren kiezen om het systeem op te slaan: "Back-upsysteem naar AOMEI OneKey Recovery Partition" of "Back-upsysteem naar een andere locatie".

Hoe-AOMEI-OneKey-Recovery2

Stap 3 Selecteer een partitie die voldoende vrije ruimte of toegewezen ruimte heeft om een fabriekspartitie te maken en klik vervolgens op Start Back-up.

Hoe-AOMEI-OneKey-Recovery3

Stap 4 De back-uphandeling wordt automatisch uitgevoerd en u kunt andere handelingen met uw computer uitvoeren.

Hoe AOMEI-OneKey-Recovery4

Stap 5 Als u het systeem wilt herstellen, kunt u "OneKey System Recovery" selecteren en vervolgens een partitie selecteren om te herstellen.

Hoe-AOMEI-OneKey-Recovery5

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AOMEI OneKey Recovery Professional, levenslange upgrades"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken