Gratis hotline 0800 2633100
 
Acronis True Image 2021 Advanced 1 Jahr inkl. 250 GB Cloud

Acronis True Image 2021 Advanced 1 Jahr inkl. 250 GB Cloud

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821231
 • THIAB5LOS
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
True Image 2021 Geavanceerd 1-jarig abonnement inclusief 500 GB cloud-opslag   True...meer

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Advanced 1 Jahr inkl. 250 GB Cloud"

True Image 2021 Geavanceerd 1-jarig abonnement inclusief 500 GB cloud-opslag

 

True Image 2021 Advanced- Een 1-jarig abonnement dat alle cloudfuncties bevat plus 500 GB aan opslagruimte in de Acronis cloud.

Acronis True Image Advanced bevat de volgende functies:

 • Volledige beeldback-up
 • Klonen van actieve aandrijvingen
 • Nieuw! Repliciteer back-ups direct in de cloud
 • Snel herstel / Universeel herstel
 • Ransomware en crypto-mining blockers
 • Office 365 back-up
 • Cloud backup en cloud functies
 • End-to-end-codering
 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

Uitgebreide Cyberbescherming

Door het combineren van betrouwbare back-up mogelijkheden met bewezen anti-malware technologie, kan Acronis' unieke Cyber Protection oplossing al uw gegevens, applicaties en systemen efficiënt beschermen.

AANVAARDIGE

Back-up & Herstel Oplossing

Beeld back-up. Het klonen aandrijven. Alles-in-één-recuperatierit. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens altijd herstelbaar zijn, wat er ook gebeurt.

Toegang tot de gegevens vanaf elke plek

U kunt elk bestand uit uw cloudback-up ophalen vanaf elke plek en met elk apparaat. Beheer back-ups op afstand. Geniet van meerdere manieren om bestanden veilig te delen en te synchroniseren.

Efficiënte alles-in-één bescherming

Gebruikt u meerdere oplossingen om uw gegevens te beveiligen en te beschermen? Dan betaal je waarschijnlijk veel voor een patchworkoplossing die ook gaten in je verdediging kan veroorzaken. Acronis True Image 2020 combineert krachtige gegevensbescherming, cyberveiligheid en vele andere functies in één geïntegreerde oplossing die u kunt beheren en controleren vanuit één enkele, intuïtieve interface.

Veelzijdig
Maak een back-up van wat u wilt, hoe u wilt, met functies zoals schijf en bestandsback-up, actief klonen van schijven, op events gebaseerde back-upplanning, non-stop back-ups en een mediabouwer voor opstartmedia.

Flexibele
Controleer waar u uw gegevens wilt opslaan - op lokale harde schijven, netwerkmappen, NAS-apparaten, extern in de cloud, of zelfs een combinatie daarvan voor uitgebreide gegevensbescherming.

Duidelijk geregeld
Leer alles over uw back-ups in een oogopslag. Bewaak de belangrijkste back-upparameters, zoals status, grootte en snelheid, en identificeer het type gegevens waarvan een back-up wordt gemaakt met behulp van kleurgecodeerde indicatoren.

Compatibel met
Maak een back-up van uw gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden. De Acronis-oplossing ondersteunt Windows pc's, Macs, mobiele apparaten (iOS, Android) en virtuele machines. De geïntegreerde verdediging tegen malware is 100% compatibel met populaire antivirusprogramma's.

Dit is nieuw met True Image 2020:

AANVAARDIGE
dubbele bescherming
Deskundigen zijn het erover eens dat de zogenaamde 3-2-1-back-upstrategie de meest effectieve gegevensbeschermingsaanpak is. Acronis maakt dit nu nog eenvoudiger en efficiënter door u in staat te stellen automatisch lokale back-ups naar de cloud te repliceren - zodat u altijd een off-site kopie van uw gegevens beschikbaar heeft! Zodra de eerste goed geconfigureerde back-up met succes is gemaakt, zullen back-up en replicatie gelijktijdig worden uitgevoerd.

Lademeldcentrum

Om een back-up van uw gegevens te maken, moet u uw systeem, uw bestanden en uw informatiebeveiliging bijhouden. Met Acronis True Image 2020 kunt u meldingen in de bureaubladbalk bekijken, zodat u de back-upstatus gemakkelijker kunt controleren, problemen sneller kunt oplossen en actuele tips kunt krijgen over hoe u uw gegevensbescherming kunt verbeteren.

Back-up alleen via geselecteerde draadloze netwerken
U moet in staat zijn om veilig back-ups te maken vanaf elke locatie. Nu kunt u eenvoudig de verbindingen controleren die u gebruikt om uw gegevens naar de cloud te uploaden. Maak uw uploads veiliger door back-ups over tijdsgebonden verbindingen (bijv. mobiele telefoons) of onveilige openbare WLAN's uit te sluiten.

Energiebeheer op maat
Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan kost veel energie. Beheer uw back-ups zodat ze de batterij niet (te) leegmaken, zodat uw notebook langer meegaat. U kunt back-ups volledig blokkeren als ze op batterijvoeding werken of ze alleen toestaan boven een bepaald batterijniveau.

Back-ups in Power Nap-modus
Hoe efficiënt zou het zijn als u taken in uw slaap zou kunnen uitvoeren? Mac-gebruikers komen nu in de buurt omdat ze kunnen kiezen om een back-up te maken van de gegevens van hun machine, zelfs als Power Nap niet wordt gebruikt. Dat komt omdat niet alleen de gegevens van je Mac in de Power Nap-modus worden bijgewerkt, maar ook je back-ups die veranderingen kunnen vastleggen.

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

Geavanceerde Ransomware Bescherming
Omdat cyberdreigingen voortdurend in ontwikkeling zijn, verbeteren we Acronis Active Protection voortdurend om een stap voor te blijven. Acronis' nieuwe machine leermodellen maken de verdedigingstechnologie nog effectiever. De nieuwe versie kan nu bijvoorbeeld ook aanvallen blokkeren die proberen de diensten van het besturingssysteem zonder toestemming te beëindigen. Het informeert u ook waarom een bepaald proces als kwaadaardig wordt bewaakt of geblokkeerd.

Verbeterde back-uptechnologie
Gebruikers moeten eenvoudig en efficiënt toegang hebben tot hun back-up content om volledige controle over hun gegevens te behouden. Ons nieuwe back-upformaat verbetert de algemene prestaties, maakt cloudback-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en herstelacties en maakt deduplicatie van overbodige gegevens mogelijk.

Mac herstelt
Nu is het nog eenvoudiger om je gegevens te herstellen naar een nieuwe Mac - zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS volumes op het huidige systeem. U kunt nu dus veel efficiënter uw APFS volumes migreren.

AANVAARDIGE
Herstelt uit de wolk
Herstellen vanuit de cloud moet net zo eenvoudig en efficiënt zijn als het maken van back-ups naar de cloud. En dat is het nu ook. We hebben de onderliggende back-uptechnologie verder verbeterd om de algemene prestaties van reeds snelle cloudherstel in termen van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit verder te verbeteren.

AANVAARDIGE
Cloud-eigenschappen

Met een bestaande internetverbinding kunt u Acronis Cloud Storage gebruiken om ...

Maak off-site back-ups van uw bestanden, mappen, harde schijven en systemen.

Archiveer bestanden naar de cloud om lokale opslagruimte vrij te maken.

Blader door uw back-ups voor specifieke bestanden met behulp van een apparaat met internettoegang.

Maak een back-up van Office 365-gegevens, inclusief uw Outlook.com en OneDrive-inhoud.

Maak een back-up van mobiele apparaten - zelfs op de weg.

Beheer de back-upplanning en de status van al uw apparaten via een beveiligd webportaal

Lokale back-ups automatisch repliceren naar de cloud.

Synchroniseer bestanden tussen computers en de cloud.

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

Geïntegreerde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware-aanvallen in realtime detecteren en stoppen. De betrokken bestanden worden echter automatisch hersteld. Vorig jaar werden meer dan 400.000 ransomware-aanvallen op deze manier afgeweerd. Het kan ook voorkomen dat crypto-mining malware uw systeem kapotmaakt, misbruik maakt van zijn bronnen/prestaties en extra malware laadt.

In versie 2020 hebben we de effectiviteit van Actieve Beveiliging verder verbeterd met nieuwe modellen voor machinaal leren, bijvoorbeeld om aanvallen te stoppen die proberen Windows-services zonder toestemming uit te schakelen. Wilt u weten waarom een bepaald proces is geclassificeerd als waarschijnlijk kwaadaardig? Nu wordt de bijbehorende reden in meer detail weergegeven.

De belangrijkste kenmerken:

AANVAARDIGE
Office 365 back-up
Als u bedenkt hoeveel persoonlijke informatie we in Office 365 opslaan, is een back-upoplossing voor Outlook.com e-mail en OneDrive-inhoud van cruciaal belang om die gegevens te beschermen tegen toevallige oplossingen, onderbrekingen van de dienstverlening of andere bedreigingen.

Bescherm uw e-mail en bijlagen
Met Acronis kunt u nu gemakkelijk een back-up maken van uw Office 365-postbus en OneDrive-content rechtstreeks naar de Acronis Cloud. Bescherm de e-mails en bijlagen in uw Microsoft Outlook.com-account en de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in uw Microsoft OneDrive met een veilige, met een wachtwoord beveiligde back-up. U kunt uw bestanden eenvoudig en snel herstellen wanneer dat nodig is.

Crypto Mining Blocker
Crypto-mining mag dan wel niet uw gegevens stelen, maar dit type malware kaapt uw systeem om crypto-munten te ontginnen. En dat zet op zijn beurt weer druk op de prestaties en het energieverbruik van uw computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een einde aan door crypto-mining malware in real time te detecteren en te stoppen.

Back-up opruimen
Computeropslagruimte is als zolders: het is bijna altijd te klein. Zelfs als u strikte controle uitoefent over binnenkomende gegevens, raakt u vroeg of laat zonder opslagruimte. Dit is vooral waar als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kunt u ruimte vrijmaken op uw back-uplocaties (zoals externe harde schijven, netwerkdelen, NAS-apparaten).

gegevensbeschermingsoplossing
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare oplossing voor gegevensbescherming te zijn voor thuisgebruikers. Het is gebaseerd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar continu worden getest, ontwikkeld en verbeterd. En het biedt alle tools, strategieën en infrastructuur die u nodig heeft om al uw gegevens te allen tijde te beveiligen.

Gebeurtenisgestuurde back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, andere op actie. Met Acronis kunt u nu beter beslissen wat de oorzaak is van de start van uw back-up. In plaats van het plannen van een back-up op tijd of datum, heeft u nu een nieuwe event-based optie om uw back-up uit te voeren op basis van een actie.

Acronis Overlevingskit
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een data-ramp - en dan ontdekt dat er iets belangrijks ontbreekt! Een volledige systeemback-up kan in principe uw gegevens beschermen. Maar uw systeem is niet te herstellen als u uw computer niet kunt opstarten! Met de Acronis Survival Kit, echter, herstelt worden vrijwel onfeilbaar. Het is een alles-in-één-tool die alles bevat wat u nodig hebt om uw systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al uw back-ups.

Gegevensmigratie
Of u nu bestanden wilt verplaatsen naar een nieuwe computer, wilt upgraden naar een snellere of grotere harde schijf of een fail-safe back-up wilt maken, Acronis True Image 2020 maakt een betrouwbare migratie van uw gegevens snel en eenvoudig.

Ontworpen voor de MAC

Beeld back-up. Klonen van aandrijvingen. Alles-in-één-recuperatierit. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens altijd terug te halen zijn. Wat er ook gebeurt.

Intuïtief Dashboard
De voor de Mac geoptimaliseerde interface zal onmiddellijk vertrouwd zijn. Beheer uw back-ups met grafische overzichten van back-upactiviteiten en statistieken.

T

Touch Bar Integratie
Maak nieuwe back-ups en controleer de uitvoering ervan rechtstreeks vanaf de touchbar van uw Mac.

Verbeterde ondersteuning voor Parallels Desktop
Herstel uw virtuele machines als een verzameling bestanden die snel en eenvoudig kunnen worden opgestart in een Parallels Desktop omgeving.

Back-up voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn een integraal onderdeel geworden van het dagelijks leven. Daarom is het zo belangrijk om een back-up te maken van uw contacten, agenda-items, foto's, video's en andere bestanden.

De "Mobile Backup" zorgt ervoor dat er automatisch, regelmatig en betrouwbaar een back-up wordt gemaakt van uw gegevens als beveiligde back-up. Indien nodig kunt u dan op elk moment eenvoudig uw bestanden terugzetten.

Verhoogde veiligheid
Bescherm uw gegevens waar u ook bent

Moderne encryptie
Bestanden waarvan een back-up is gemaakt, zijn beveiligd met professionele encryptie.

Moeiteloze back-up
Automatisch een back-up maken van mobiele apparaten via Wi-Fi naar een lokale pc, MAC- of NAS-apparaat

Vereenvoudigde toegang
Beheer van het ophalen van bestanden en het maken van back-ups, zelfs onderweg

Uitgebreide controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van uw mobiele apparaat te beheren, zelfs op afstand.

Multi-platform
Gebruik elk apparaat: True Image ondersteunt Android- en iOS-apparaten

Meer flexibiliteit
Beslis hoe u de gegevens van uw apparaat wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die u op dat moment nodig hebt.

 

Systeemvereisten:

Microsoft Windows

 • Windows 10 (alle edities, inclusief de update van mei 2019)
 • Windows 8.1 (alle edities)
 • Windows 8 (alle edities)
 • Windows 7 SP1 (alle edities)
 • Windows Home Server 2011

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10,13
 • macOS Sierra 10.12
 • OS X El Capitan 10.11

Mobiele besturingssystemen

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen
Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • ReiserFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen
Mac

 • APFS
 • HFS+
 • kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image 2021 Advanced 1 Jahr inkl. 250 GB Cloud"
2 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Alles super, schnell, günstig ...

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken