Gratis hotline 0800 2633100
 
Acronis True Image 2020 Premium, 1 PC/MAC, 1 jaar abonnement, 1TB Cloud, Download

Acronis True Image 2020 Premium, 1 PC/MAC, 1 jaar abonnement, 1TB Cloud, Download

€ 86,38 * € 91,50 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820620
 • THPAB2DES
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Apparaat

Selectie Terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Acronis True Image 2020 Premium PC/MAC Acronis True Image 2020 Premium - Een 1-jarig...meer

Productinformatie "Acronis True Image 2020 Premium, 1 PC/MAC, 1 jaar abonnement, 1TB Cloud, Download"

Acronis True Image 2020 Premium PC/MAC

Acronis True Image 2020 Premium - Een 1-jarig abonnement met alle cloudfuncties en 1 TB opslagruimte in de Acronis Cloud.

Iedereen die afhankelijk is van moderne en uitgebreide bescherming van zijn eigen gegevens, kan vertrouwen op het ongecompliceerd maken van back-ups met Acronis True Image 2020. Dit maakt het eenvoudig om je eigen gegevens, apps en systemen te beschermen en om toegang te krijgen tot de vele toepassingen op een groot aantal apparaten. Het is dus niet moeilijk om toegang te krijgen tot de eigen gegevens, ongeacht de locatie, en om de activiteiten op een ongecompliceerde manier te optimaliseren.
Dit product biedt de volgende functies:

 • Back-up van volledig beeld
 • Klonen van actieve schijven
 • Nieuw! Back-ups rechtstreeks naar de cloud repliceren
 • Snel herstel / universeel herstel
 • Ransomware en cryptomining blokkering
 • Office 365-back-up
 • Cloudback-up en cloudfuncties
 • End-to-end versleuteling
 • Op blockchain gebaseerde certificering van bestanden
 • Elektronische handtekeningen voor bestanden
 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning

 

Uitgebreide cyberbescherming

Door betrouwbare back-upmogelijkheden te combineren met bewezen anti-malwaretechnologie, kan de unieke Cyber Protection-oplossing van Acronis al je gegevens, applicaties en systemen efficiënt beschermen

ADVANCED

Back-up & Herstel Oplossing

Back-ups zijn een van de belangrijkste maatregelen voor effectieve gegevensbescherming. Het is de enige manier om ervoor te zorgen dat alle gegevens bewaard blijven, zelfs in het geval van plotselinge systeemstoringen of hacks. Met Acronis True Image 2020 Premium is op deze basis een veilige en flexibele oplossing beschikbaar voor flexibele en veilige gegevensoverdracht.

Op deze manier is de beveiliging van de gegevens niet langer afhankelijk van het apparaat, maar gebaseerd op de back-ups die door het programma worden gemaakt. Andere functies zoals het aanbieden van elektronische handtekeningen en de geïntegreerde blockchain-certificering maken het merkbaar eenvoudiger om de beveiliging van de applicatie uit te breiden en de eigen gegevens in realtime te beveiligen.

Overal toegang tot gegevens

Overal toegang tot elk bestand, op elk apparaat, vanuit je cloudback-up. Beheer back-ups op afstand. Profiteer van meerdere opties voor het veilig delen en synchroniseren van bestanden.

 

Een zeer efficiënte alles-in-één bescherming

De functies rondom Acronis True Image 2020 Premium zijn schijnbaar onbeperkt. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun eigen back-ups op elk gewenst moment repliceren en via de cloud ophalen. Voor de gebruiker biedt dit de mogelijkheid van handige encryptie en toegang tot talloze handige functies. Met in totaal 1 TB aan opslagruimte is de cloud ontworpen voor elk denkbaar geval.

Voor toegang tot gegevens wordt een eenvoudige en snel toegankelijke oplossing geboden in combinatie met Acronis True Image 2020. Door de ondersteuning van een breed scala aan systemen zijn de eigen gegevens op alle systemen en op elke locatie toegankelijk. Dit betekent dat het beheer niet moeilijk is, waardoor krachtige en moderne systemen kunnen worden geïntegreerd in de apparatenstructuur.

Wat is er nieuw met True Image 2020?

ADVANCED
Dual Protection
Experts zijn het erover eens dat de zogenaamde 3-2-1 back-upstrategie de meest effectieve gegevensbeschermingsaanpak

is.

Acronis maakt het nu nog eenvoudiger en efficiënter door je in staat te stellen om lokale back-ups automatisch te repliceren naar de cloud - zodat je altijd een offsite kopie van je gegevens beschikbaar hebt! Zodra de eerste correct geconfigureerde back-up met succes is gemaakt, zullen de back-up en replicatie in de toekomst gelijktijdig worden uitgevoerd.

 

Meldingscentrum in de lade

Om je gegevens te beschermen, moet je op de hoogte blijven van je systeem, bestanden en beschermingsinformatie. Met Acronis True Image 2020 kun je meldingen bekijken in de bureaubladbalk, zodat je gemakkelijker de back-upstatus kunt controleren, problemen sneller kunt oplossen en actuele tips kunt ontvangen om je gegevensbescherming te verbeteren.

 

Alleen back-ups maken vanaf geselecteerde WLAN's
Je moet vanaf elke locatie veilig back-ups kunnen maken. Daarom kun je nu eenvoudig bepalen welke verbindingen je kunt gebruiken om je gegevens naar de cloud te uploaden. Maak je uploads veiliger door back-ups via geklokte verbindingen (bijv. mobiel) of onveilige openbare WLAN's uit te sluiten

Aangepast energiebeheer
Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan verbruikt nogal wat energie. Beheer je back-ups zo dat ze de batterij niet (te veel) belasten, zodat je notebook langer meegaat. Je kunt back-ups in de batterijmodus volledig blokkeren of ze alleen toestaan boven een ingesteld batterijniveau

Back-ups in Power Nap Mode
Hoe efficiënt denk je dat het zou zijn als je taken zou kunnen uitvoeren terwijl je slaapt? Mac-gebruikers komen hier nu dichtbij, omdat ze kunnen aangeven dat er ook een back-up van de gegevens van hun machine wordt gemaakt in de Power Nap slaapstand. Want niet alleen worden de gegevens van je Mac bijgewerkt in de Power Nap modus, ook je back-ups kunnen deze wijzigingen vastleggen.

 

Belangrijkste verbeteringen:

Verbeterde bescherming tegen Ransomware
Omdat cyberbedreigingen voortdurend in ontwikkeling zijn, verbeteren we Acronis Active Protection ook voortdurend om je een stap voor te blijven. De nieuwe machine learning modellen van Acronis maken de verdedigingstechnologie nog effectiever. De nieuwe versie kan nu bijvoorbeeld aanvallen blokkeren die proberen om besturingssysteemservices zonder toestemming te beëindigen. Het informeert je ook waarom een bepaald proces wordt gemonitord of geblokkeerd als kwaadaardig

Verbeterde back-uptechnologie
Gebruikers hebben eenvoudige en efficiënte toegang tot hun back-upinhoud nodig om volledige controle over hun gegevens te houden. Onze nieuwe back-upindeling verbetert de algehele prestaties, maakt cloudback-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en herstelacties en maakt deduplicatie van overbodige gegevens mogelijk

Mac terugzetten
Je kunt nu nog eenvoudiger je gegevens terugzetten op een nieuwe Mac, zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS-volumes op het huidige systeem. Dit betekent dat je je APFS-volumes nu veel efficiënter kunt migreren.

 

ADVANCED
Herstellen vanuit de cloud
Herstellen vanuit de cloud zou net zo eenvoudig en efficiënt moeten zijn als back-ups naar de cloud. En dat is het nu. We hebben de onderliggende back-uptechnologie verder verbeterd om de al snelle cloudrestores nog beter te laten presteren op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit.

 

GEAVANCEERD
Cloudfuncties

Wanneer je verbonden bent met het internet, kun je met Acronis Cloud Storage ...

Offsite back-ups maken van je bestanden, mappen, harde schijven en systemen.

Bestanden naar de cloud archiveren om lokale opslagruimte vrij te maken.

Zoek in je back-ups naar specifieke bestanden met elk apparaat dat geschikt is voor het web.

Maak back-ups van Office 365-gegevens, waaronder je Outlook.com- en OneDrive-content.

Back-ups maken van mobiele apparaten, zelfs onderweg.

De back-upplanning en -status van al je apparaten beheren via een beveiligd webportaal.

Automatisch lokale back-ups repliceren naar de cloud.

Bestanden synchroniseren tussen computers en de cloud.

 

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

Ingebouwde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware-aanvallen in realtime detecteren en stoppen. Desondanks worden aangetaste bestanden automatisch hersteld. Vorig jaar werden op deze manier meer dan 400.000 ransomware-aanvallen geblokkeerd. Het kan ook voorkomen dat cryptomining-malware je systeem kaapt, de bronnen/prestaties misbruikt en meer malware laadt.

In versie 2020 hebben we de effectiviteit van Active Protection verder verbeterd met nieuwe machine learning-modellen, om bijvoorbeeld ook aanvallen te stoppen die proberen Windows-services zonder toestemming te beëindigen. Wil je weten waarom een bepaald proces is geclassificeerd als waarschijnlijk kwaadaardig? Nu wordt de bijbehorende reden in meer detail aan je getoond.

 

De belangrijkste functies:

ADVANCED
Office 365 back-up
Als je bedenkt hoeveel persoonlijke informatie we opslaan in Office 365, is het hebben van een back-upoplossing voor Outlook.com e-mails en OneDrive content van cruciaal belang om die gegevens te beschermen tegen toevallige oplossingen, serviceverstoringen of andere bedreigingen.

Beschermje e-mails en bijlagen
Met Acronis kun je nu eenvoudig een back-up maken van je Office 365 mailbox en OneDrive content, rechtstreeks naar de Acronis Cloud. Bescherm de e-mails en bijlagen in je Microsoft Outlook.com account, evenals de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Microsoft OneDrive, met een veilige, wachtwoordbeveiligde back-up. Indien nodig kun je je bestanden eenvoudig en snel herstellen.

 

Crypto mining blocker
Crypto mining steelt misschien niet je gegevens, maar dit soort malware kaapt je systeem om cryptocurrencies te delven. En dat belast weer de prestaties en het energieverbruik van je computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een einde aan door cryptomining-malware in realtime te kunnen detecteren en stoppen

Back-up opschonen
Computeropslagruimtes zijn net zolders: ze zijn bijna altijd te klein. Zelfs als je strenge controle uitoefent over binnenkomende gegevens, kom je vroeg of laat opslagruimte tekort. Dit geldt vooral als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kun je ruimte vrijmaken op je back-uplocaties (zoals externe harde schijven, netwerkshares, NAS-apparaten)

Gegevensbeschermingsoplossing
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare gegevensbeschermingsoplossing voor thuisgebruikers te zijn. Het is gebouwd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar continu worden getest, verfijnd en verbeterd. En het biedt alle tools, strategieën en infrastructuur die je nodig hebt om altijd een back-up te maken van al je gegevens

Event-driven back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, anderen op actie. Met Acronis kun je nu nog beter bepalen op basis van welke oorzaak je back-up moet starten. In plaats van een back-up te plannen op basis van tijd of datum, heb je nu een nieuwe gebeurtenisgestuurde optie om je back-up te laten draaien op basis van een actie

Acronis Survival Kit
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een gegevensramp - om er vervolgens achter te komen dat er iets belangrijks ontbreekt! Een volledige systeemback-up kan in principe je gegevens beschermen. Maar je systeem is niet te herstellen als je je computer niet kunt opstarten! Met de Acronis Survival Kit wordt herstellen echter vrijwel waterdicht. Het is een alles-in-één tool die alles bevat wat je nodig hebt om je systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al je back-ups

Gegevensmigratie
Of je nu bestanden wilt verplaatsen naar een nieuwe computer, wilt upgraden naar een snellere of grotere harde schijf of een back-up wilt maken, met Acronis True Image 2020 kun je je gegevens snel en eenvoudig migreren.

 

Ontworpen voor MAC

Beeldback-up. Schijf klonen. Alles-in-één herstelschijf. Zorg er eenvoudig voor dat je gegevens altijd te herstellen zijn. Wat er ook gebeurt.

Intuïtief dashboard
De voor de Mac geoptimaliseerde gebruikersinterface is direct vertrouwd. Beheer je back-ups met grafische overzichten van back-upactiviteiten en -statistieken

Integratie met Touch Bar
Maak nieuwe back-ups en controleer de uitvoering ervan direct vanaf de Touch Bar van de Mac

Verbeterde Parallels Desktop ondersteuning
Herstel je virtuele machines als een set bestanden die je snel en eenvoudig kunt opstarten in een Parallels Desktop omgeving.

 

Back-up voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom is het zo belangrijk om een back-up te maken van je contacten, agenda-items, foto's, video's en andere bestanden die erop zijn opgeslagen.

Mobile Backup" zorgt ervoor dat er automatisch, regelmatig en betrouwbaar een back-up van je gegevens wordt gemaakt als beveiligde reservekopieën. Als het nodig is, kun je je bestanden vervolgens op elk gewenst moment eenvoudig terugzetten.

 

Verbeterde beveiliging
Bescherm je gegevens waar je ook bent

Geavanceerde versleuteling
Bestanden waarvan een back-up wordt gemaakt, worden beschermd met professionele versleuteling

Moeiteloze back-up
Maak automatisch een back-up van mobiele apparaten via WLAN naar een lokale pc, MAC of NAS-apparaat

Vereenvoudigde toegang
Bestanden ophalen en back-upbeheer onderweg

Volledige controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van je mobiele apparaten te beheren, zelfs op afstand

Multi-platform
Gebruik elk apparaat: True Image ondersteunt Android- en iOS-apparaten

Grotere flexibiliteit
Bepaal zelf hoe je je apparaatgegevens wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die je op dat moment nodig hebt

 

PREMIUM FUNCTIES:

Effectieve cyberbescherming vereist een oplossing die de authenticiteit van gegevens kan garanderen en bestanden kan beschermen tegen ongeoorloofd geknoei.

 

Waarom gegarandeerde authenticiteit/integriteit van gegevens belangrijk is

Bewijs dat een document niet is gewijzigd is belangrijk voor bijvoorbeeld contracten of betaalde facturen. Certificeer bestanden met Blockchain-technologie die is opgenomen in Acronis Notary

 

Waarom e-handtekeningen belangrijk zijn voor bestanden

Overheidsinstanties en soortgelijke Instellingen accepteren steeds vaker digitaal ondertekende bestanden. Acronis ASign vereenvoudigt het gebruik van digitale handtekeningen en creëert een uniek certificaat om het document te verifiëren

.

 

Over het programma


Wat is Acronis True Image 2020 precies?

Het programma biedt een eenvoudige en overzichtelijke structuur voor het maken van back-ups. Deze kunnen echter niet alleen worden gemaakt, maar ze kunnen ook met een paar klikken via de cloud worden opgeslagen. Op deze manier is een veilige opslag van een breed scala aan systemen en applicaties gegarandeerd.

Wie is de doelgroep van het programma?

Elke gebruiker van een pc, MAC of laptop kan vertrouwen op het gebruik van Acronis True Image 2020. Zowel voor professionele doeleinden als voor privégebruik maakt het programma het mogelijk om je eigen back-ups te maken en je bestaande gegevens veilig te stellen.

Wat is er verbeterd in de nieuwe versie?

Met de nieuwe versie van Acronis True Image 2020 zijn zowel de ransomware beschermingsfuncties als de back-up technologieën sterk verbeterd. Dit maakt het blokkeren van aanvallen gemakkelijker om de gegevens te beveiligen nog voordat de back-up is gemaakt.

Wat maakt de applicatie zo goed?

Door de verscheidenheid aan talloze functies is het niet moeilijk om de bestaande structuren te verbeteren. Voor gegevensbescherming en -herstel maakt de overzichtelijke indeling het veel eenvoudiger om de mogelijke oplossingen in de gaten te houden.

Wat biedt de beschikbare licentie?

De huidige licentie van Acronis True Image 2020 maakt aankoop voor een periode van één jaar mogelijk. Uiteraard kunnen de versies daarna direct opnieuw worden aangeschaft om te blijven profiteren van een goede back-upoptie.

 

Systeemvereisten:

Microsoft Windows

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10.13
 • macOS Sierra 10.12
 • MacOS X El Capitan 10.11

Besturingssystemen voor mobiele apparaten

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen
Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • ReiserFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen
Mac

 • APFS
 • HFS+
 • Kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image 2020 Premium, 1 PC/MAC, 1 jaar abonnement, 1TB Cloud, Download"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

alles bestens geklappt / perfekt wäre, wenn das Mail mit den Daten zugehend (und nicht innerhalb 24 Stunden) zugestellt würde.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken