Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 Standard

Windows Server 2012 Standard

€ 172,85 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820552
 • P73-05330
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 Standaard, Downloaden   Windows Server Standard 2012 is de...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 Standard"

Windows Server 2012 Standaard, Downloaden

 

Windows Server Standard 2012 is de opvolger van Windows Server 2008 R2. Als serverversie voor het Windows 8-besturingssysteem biedt Windows 2012 Server Standard u overeenkomstige actuele functies. Dit omvat de innovatieve gebruikersinterface van Windows 8, talrijke nieuwe functies en programma's en typische serverfuncties in een hoogperformante uitvoering.

Een allrounder op het gebied van serverbeheer

Windows Server Standard 2012 biedt u een betrouwbaar serverbesturingssysteem met een moderne gebruikersinterface, nieuwe functies en vele andere optimalisaties. De moderne gebruikersinterface, die bekend is van het Windows 8-besturingssysteem, wordt ook gebruikt in de Windows 2012 Server Standard, die de bediening van het aanraakscherm optimaliseert. Als u wilt afzien van de moderne gebruikersinterface, dan is de zogenaamde kerninstallatie de beste keuze. Hierdoor wordt een grafische gebruikersinterface volledig overbodig en kunt u het Microsoft Windows Server 2012 Standard besturingssysteem configureren met behulp van PowerShell en Windows commandoprompt. Met Windows Server Standard 2012 is de kerninstallatie standaard ingesteld, waardoor u meer prestaties voor applicaties krijgt. Dit geldt vooral bij gebruik van SQL Server of Hyper-V.

Naast visuele verbeteringen bevat Windows 2012 Server Standard nieuwe functies zoals een herontworpen taakmanager die lopende processen categoriseert, inactieve applicaties stopt om de prestaties te verbeteren en de ontdekking van applicaties vereenvoudigt met een nieuwe interface. Extra functies zoals Active Directory Domain Services, het huidige virtualisatieplatform Hyper-V, Microsoft Windows Azure en vele andere completeren Windows Server Standard 2012 tot een optimaal server-besturingssysteem.

Nieuwe functies en programma's in Microsoft Windows Server 2012 Standaard

Met Windows 2012 Server Standard beschikt u over een stabiel besturingssysteem voor uw serverbedrijf, dat met zijn talrijke innovaties en actuele functies optimale ondersteuning biedt:

 • Nieuwe interface: Moderne gebruikersinterface geoptimaliseerd voor de bediening van het aanraakscherm
 • Nieuwe Task Manager: Herziene Task Manager voor betere prestaties
 • SMB 3.0-ondersteuning: Nieuwe protocolversie voor stabielere en snellere toegang tot bestandsaandelen
 • PowerShell 3.0: Nieuwe PowerShell-versie om systeeminstellingen te beheren
 • Microsoft Windows Azure: nieuwe functie voor het beveiligen van de server naar de Azure cloud
 • Internetinformatiedienst 8.0: Beheer van uitgebreide validatiecertificaten

Naast compleet nieuwe functies en programma's hecht Microsoft ook veel belang aan de Microsoft Windows Server 2012 Standaard om de beproefde en geteste up-to-date en geoptimaliseerd te houden. Deze omvatten de laatste versie van het Hyper-V-virtualisatieplatform met geoptimaliseerde prestaties en verbeterde DirectAccess. Dit laatste is zodanig geoptimaliseerd dat de server nu ook technologieën voor IPv6-bridging bevat en PKI dus niet meer nodig is.

Beveiligd bestandsbeheer

Als extra veiligheidsfunctie heeft Windows 2012 Server Standard nu ook dynamische toegangscontrole. Dit regelt de toegang tot de bestanden via metadata, waarbij het fungeert als aanvulling op de Active Directory beveiligingslijnen. Zo kan dynamische toegangscontrole ervoor zorgen dat onbevoegde toegang wordt voorkomen, zelfs nadat een bestand naar andere mappen is verplaatst. Er wordt ook een back-up gemaakt van de bestanden. Met de nieuwe Windows Server Standard 2012 introduceert Microsoft ook het nieuwe ReFS bestandssysteem. Dit dient als aanvulling op de bekende NTFS en is speciaal ontwikkeld voor bestandsservers voor de opslag van gegevens.

Windows Server 2012 Standard omvat het gebruik van twee fysieke processoren. Het besturingssysteem maakt ook het gebruik van twee extra virtuele instanties of machines mogelijk. Windows Server Standard 2012 is daarom perfect geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven met een gematigde virtualisatie.

Windows Server 2012 Standaard - Systeemeisen

Platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2012 Standaard
Verwerker

ten minste 1,4 GHz-processor met 64 bit

Werkgeheugen

minstens 512 MB

Harde schijf ruimte

ten minste 32 GB

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 Standard"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

alles bestens, jederzeit wieder. Vielen Dank

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken