Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 Essentials

Windows Server 2012 Essentials

€ 121,97 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820554
 • D10294
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 Essentials, Downloaden   Microsoft Windows Server 2012...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 Essentials"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 Essentials, Downloaden

 

Microsoft Windows Server 2012 Essentials is de juiste keuze voor kleine bedrijven die een gecentraliseerde opslag van gegevens en een eenvoudig gebruikersbeheer in een netwerk willen. De geoptimaliseerde serveroplossing is snel opgezet en biedt kleine bedrijven een breed scala aan functies. Bovendien zal de eenvoudige bedienbaarheid van het serversysteem u overtuigen. Een speciale wizard helpt u bij de installatie van Windows Server 2012 Essentials, zodat u geen diepgaande IT-kennis hoeft te hebben om uw netwerk aan de praat te krijgen. De individuele beheertaken worden via een speciaal dashboard uitgevoerd, zodat u altijd overzicht heeft. Geïntegreerde wizards zijn beschikbaar voor alle taken die zich voordoen. Gebruik Server 2012 Essentials voor maximaal 25 gebruikers of 50 apparaten zonder dat u extra User CAL's hoeft aan te schaffen.

Belangrijkste kenmerken van Windows Server 2012 Essentials

 • Duidelijk dashboard voor eenvoudig beheer van het systeem.
 • Een installeerbare agent maakt automatisch een back-up van de werkstations op de server.
 • De geschiedenis van de bestandsversie zorgt ervoor dat de gegevens gemakkelijk en snel kunnen worden hersteld.
 • Veel werkstappen kunnen worden uitgevoerd zonder de hulp van een beheerder.
 • De webtoegang op afstand maakt het onderhoud van de server op afstand mogelijk.
 • De toegangsrechten kunnen worden ingesteld en beheerd in het dashboard.

Effectieve gegevensbescherming met Windows Server Essentials 2012

Vooral in kleine bedrijven worden gebruikersgegevens vaak niet centraal op de server opgeslagen, maar alleen op het betreffende werkstation. Server 2012 Essentials wordt geleverd met een agent die na een succesvolle installatie automatisch een back-up maakt van alle werkstations op de server. Mocht een computer defect raken, dan kunt u de inhoud van de server eenvoudig herstellen via een CD of USB-stick. Daarnaast werkt Windows Server 2012 Essentials optimaal met Windows 8. Met de geschiedenis van de bestandsversie maakt Microsoft Windows Server 2012 Essentials automatisch een back-up van bestanden die meerdere keren per dag zijn gewijzigd. Deze kunnen indien nodig eenvoudig worden gerestaureerd.

Onderhoud op afstand via internettoegang op afstand

Windows Server Essentials 2012 geeft u toegang tot de beheertools van de server via het internet. Als beheerder kunt u het onderhoud van de werkstations op afstand uitvoeren en de server beheren. U hoeft niet per se ter plaatse te zijn en kunt flexibel werken. Alle gebruikers kunnen de gegevens op de server vanuit huis via het internet benaderen met de nodige toestemming en zijn dus niet gebonden aan hun eigen werkstation. Met Windows Essentials 2012 kunnen uw medewerkers vrijwel overal werken en hebben ze al hun belangrijke bestanden binnen handbereik. Met een paar klikken kunt u bepalen wie welke toegangsrechten krijgt in het dashboard.

Microsoft Windows Server 2012 Essentials draait op een fysieke server met maximaal twee processoren. Het gebruiksgemak en de uitgebreide functies maken Windows Essentials 2012 een ideaal serversysteem voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een serveroplossing tegen een redelijke prijs.

Windows Server 2012 Essentials - Systeemvereisten

Platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2012 Essentials
Verwerker

ten minste 1,4 GHz-processor met 64 bit

Werkgeheugen minstens 512 MB
Harde schijf ruimte

ten minste 32 GB

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken