Gratis hotline 0800 2633100
 
Windows Server 2012 Datacenter

Windows Server 2012 Datacenter

€ 1.169,28 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820553
 • P71-06771
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Server 2012 Datacenter, Downloaden   Windows Server DataCenter 2012 is de...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 Datacenter"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Windows Server 2012 Datacenter, Downloaden

 

Windows Server DataCenter 2012 is de uitgebreide versie van Windows Server 2012 Standard. Het is ideaal voor bedrijven van elke omvang die een hoge waarde hechten aan virtualisatie en een hybride cloudomgeving. Met zijn diverse programma's en functies, een nieuwe gebruikersinterface en vele andere optimalisaties voor betere prestaties, biedt Windows 2012 DataCenter u de perfecte ondersteuning voor uw serverbediening.

Virtualisatie en geoptimaliseerd gegevensbeheer met Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server DataCenter 2012 is een stabiel besturingssysteem voor de werking van de server, dat vooral gespecialiseerd is in virtualisatie. Daarom bevat Windows 2012 DataCenter het volledig bijgewerkte Hyper-V-virtualisatieplatform. Daarnaast is de installatiewizard Active Directory Domain Services vervangen door het Active Directory Administrative Center. Daarnaast heeft Microsoft het wachtwoordbeleid van de Active Directory met Windows Server DataCenter 2012 vereenvoudigd, terwijl het NTFS-bestandssysteem is aangevuld met het nieuwe ReFS. Het nieuwe bestandssysteem is speciaal ontwikkeld voor de opslag van gegevens op servers. Daarom is Microsoft Windows Server 2012 DataCenter vooral geschikt voor bedrijven.

Eenvoudige bediening en betere prestaties

De moderne gebruikersinterface van Windows 8 werd ook gebruikt voor Windows 2012 DataCenter om het systeem optimaal te kunnen bedienen, vooral via het aanraakscherm. Met de kerninstallatie kunt u echter ook zonder de moderne interface en Microsoft Windows Server 2012 DataCenter configureren met behulp van Windows command prompt en PowerShell. Nieuwe functies zoals Microsoft Windows Azure of de herziene Task Manager bieden u naast de visuele optimalisaties extra verbeteringen op het gebied van prestaties. Zo is de gebruikersinterface van de nieuwe task manager in Windows 2012 DataCenter verbeterd om het zoeken naar applicaties te vereenvoudigen. Inactieve processen kunnen ook worden gepauzeerd om meer prestaties vrij te geven, actieve toepassingen worden gecomprimeerd in categorieën.

Nieuw in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

Windows 2012 DataCenter biedt u, net als de standaardversie, niet alleen een betrouwbaar besturingssysteem voor uw servers, maar ook veel nieuwe functies en programma's die u en uw serverwerking ondersteunen:

 • Prestatiegeoptimaliseerde taakmanager
 • Private Cloud en Public Cloud: Flexibele en locatie-onafhankelijke toegang tot gegevens
 • Nieuwe PowerShell: PowerShell 3.0 voor het beheer van de systeeminstellingen
 • Moderne gebruikersinterface: Nieuwe, voor het aanraakscherm geoptimaliseerde gebruikersinterface
 • Microsoft Windows Azure: Server backup naar Azure Cloud
 • Nieuwe SMB 3.0: Ondersteuning van de huidige protocolversie voor een betere toegang tot bestandsdelen
 • IIS 8.0: Nieuwe versie voor het beheer van Extended Validation-certificaten
 • Automatiseringsprocessen voor efficiënter werken

Daarnaast zijn Microsoft Windows Server 2012 DataCenter programma's en functies zoals DirectAccess of Hyper-V geüpdatet naar de laatste versie. Zo biedt het Hyper-V-virtualisatieplatform u hogere prestaties, terwijl de verbeterde DirectAccess versie uw server nu voorziet van IPv6-bridging-technologieën.

Verbeterde bestandsuitwisseling en toegangscontrole

Aangezien het onderwerp veiligheid een hoge prioriteit heeft in elk Windows besturingssysteem, beschikt Windows Server DataCenter 2012 ook over verschillende beveiligingsfuncties, die vooral gericht zijn op het gebied van databeheer en gegevenstoegang. Een van die functies is Dynamische Toegangscontrole. Deze functie regelt de toegang tot de gegevens via metagegevens, terwijl de Active Directory veiligheidsregels worden aangevuld. Deze functie is dus in staat om ongeoorloofde toegang te voorkomen tijdens een gegevensoverdracht tussen twee mappen.

Windows Server DataCenter 2012 bevat twee fysieke processoren van de server waarop de software is geïnstalleerd en, in vergelijking met de standaard versie, een onbeperkt aantal virtuele Windows-server instances. U en uw bedrijf zijn dus goed uitgerust met deze versie om een virtuele omgeving te creëren en efficiënt te werken.

Windows Server 2012 DataCenter - Systeemvereisten

Platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2012 DataCenter
Verwerker

ten minste 1,4 GHz-processor met 64 bit

Werkgeheugen

minstens 512 MB

Harde schijf ruimte

ten minste 32 GB

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Windows Server 2012 Datacenter"
23 okt. 2020

Sehr zufrieden!

Schneller Versand, empfehlendswert:

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken