Gratis hotline 0800 2633100
 
Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate

Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate

€ 3,05 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821717
 • WAM-1Y-1U
 • 3 maanden
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Waakhond Anti-Malware Overzicht WatchDog AntiMalware is een beveiligingsoplossing die...meer

Productinformatie "Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate"

Waakhond Anti-Malware


Overzicht
WatchDog AntiMalware is een beveiligingsoplossing die niet alleen uw computer beschermt, maar u ook redt van malware die uw computer heeft geïnfecteerd ondanks alle beveiligingsmaatregelen die u heeft genomen. Het voegt een extra beschermingslaag toe.
WatchDog AntiMalware is zeer geoptimaliseerde en lichtgewicht software die volledig compatibel is met elke geïnstalleerde AV-oplossing.
Traditionele antivirusmotoren zijn gebaseerd op handtekeningen. Een systeem dat gebaseerd is op handtekeningen kan mogelijk geen actie ondernemen als het te maken krijgt met nieuwe malware die nog niet is geïdentificeerd. Dit is geen probleem voor WatchDog AntiMalware. De op kunstmatige intelligentie gebaseerde anti-malware engine analyseert schadelijke eigenschappen in het bestand op basis van taalverwerkingsprincipes. Op deze manier kan het eerder ongeziene kwaadaardige inhoud effectiever detecteren en blokkeren dan het beschermingssysteem op basis van handtekeningen.
 
Functies
 
SMART REAL-TIME PROTECTION: De kunstmatige intelligentie die continu op de achtergrond werkt, voorkomt dat malware uw computer infecteert


.
Geavanceerde malwaredetectie en -verwijdering: Detecteert en verwijdert malware en reinigt uw pc van alle infecties die zich op uw pc hebben voorgedaan. De efficiënte scantechnologie verwijdert alle soorten malware-infecties, virussen, trojans, wormen, ongewenste apps, browser add-ons, adware en zelfs die vervelende toolbars!

ANTI-RANSOMWARE PROTECTIE: Blokkeert ransomware met behulp van de krachtige ransomware-beschermingsfuncties op basis van kunstmatige intelligentie.

BROWSER CLEANUP: Verwijdert vervelende browser add-ons, ongewenste apps en toolbars en bevrijdt uw PC van adware. Het is een efficiënte adware-reiniger.

COMPATIBELE MET ANTIVIRE OPLOSSINGEN: Volledig compatibel met alle geïnstalleerde AV-oplossingen. Het voegt een extra beschermingslaag toe aan uw computer.

ENHANCED ZERO-DAY MALWARE PROTECTION: Het kan kwaadaardige programma's detecteren die nog nooit eerder zijn gezien.

FASTER SMART SCAN: Met de snelste smart scan op de markt detecteert en verwijdert WatchDog Antimalware actieve malware op uw PC gedurende ongeveer 20 seconden.
 
LAAGT UW PC NIET: Hij is licht van gewicht en sterk geoptimaliseerd. Dit heeft geen invloed op de algemene prestaties van uw PC en heeft geen invloed op uw schijf.
 
Belangrijke technologische kenmerken
 
ARTIFICIAL INTELLIGENCE-BASED SMART REAL-TIME PROTECTION: Intelligente real-time bescherming op basis van kunstmatige intelligentie biedt volledige bescherming met real-time bescherming, snel en efficiënt scannen.

CLOUD-SANDBOX TECHNOLOGIE: Verhoogt de zero-day bescherming tegen malware en ransomware. Extra scanniveau.

CUSTOM SCAN / DEEP SCAN: Elk bestand of elke schijf kan naar wens met de aangepaste scan worden gescand. Als u met de rechtermuisknop op een bestand klikt, kan de optie "Scannen met WatchDog AntiMalware" in het contextmenu van Windows worden geselecteerd voor een diepere scanoptie.
 
Belangrijkste voordelen
 
- Beschermt tegen onbekende bedreigingen met kunstmatige intelligente realtime bescherming -
Adwarevrije computers -
Bespaart tijd met krachtige snelle scans -
Schone en veilige computers -
Nul-dag malware bescherming -
Gemakkelijk te gebruiken interface -
Beschermt tegen alle soorten ransomware
 
Werking
 
WatchDog AntiMalware biedt de eindgebruiker een complete beveiligingsoplossing die bestaat uit een combinatie van verschillende beveiligingsmodules
.
Met zijn drielaagse beveiligingsstructuur bewaakt het de pre-, uitvoerings- en postuitvoeringsfasen van kwaadaardige software en biedt het verschillende beschermingsmethoden in elk van deze fasen om de dreiging zo snel mogelijk te blokkeren en op te ruimen.
Laag 1: Standaard scanmodule (diepe en aangepaste scan)
Met deze module detecteert en verwijdert WatchDog AntiMalware, die gebruik maakt van in de cloud opgeslagen handtekeningsdefinities, effectief kwaadaardige software die eerder naar het apparaat is gedownload maar niet is geactiveerd
.

Layer 2: Intelligente real-time
beschermingsmoduleOntwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, creëert
deze
module de krachtigste laag die WatchDog AntiMalware biedt
.
Dankzij deze module detecteert en blokkeert het effectief kwaadaardige software die de standaard scans van de eindgebruiker in milliseconden kan ontlopen tijdens de uitvoeringsfase.
Layer 3: Smart Scanning Module Deze
module vormt de laatste laag van WatchDog AntiMalware en stelt de eindgebruiker in staat om geïnfecteerde apparaten snel en effectief te reinigen
.

Met deze drie beveiligingslagen kan WatchDog AntiMalware alle kwetsbare apparaten effectief beschermen tegen malware in veel verschillende cyberaanvalscenario's.
Proefversie en Premium versie
 
Met de proefversie kunt u de premium versie van het product 15 dagen lang testen. De proefversie is gratis beschikbaar, maar kan slechts één keer worden gebruikt. Het programma biedt een optie om te converteren naar de Premium versie. Als u de proefversie blijft gebruiken en het premium-abonnement aan het einde van de proefperiode niet wenst te kopen, zal uw WatchDog AntiMalware-programma de premium-functies uitschakelen. Alle andere (basis)kenmerken blijven ongewijzigd.
 
Uitrol van WatchDog AntiMalware
 
WatchDog AntiMalware is een eindgebruikersproduct en kan op afstand worden ingezet op vele eindpunten. Aangezien het een zeer eenvoudig en meestal stuurautomaatproduct is, heeft het geen centrale beheerconsole.
 
 
We gebruiken de Inno-Setup voor de installatie en alle volgende parameters (gebruikt door de Inno-Setup) zijn ok:
1) De stille parameters voor de onbeheerde installatie
: WAM_Setup.exe / VERYSILENT / SUPPRESSMSGBOXES / INSTALLER / SELECTEDLANG {language} / AUTOUPLOAD / AUTOSTART
 
2) De extra Scan / Clean parameters:
Gebruik WAM.exe / scan [pad1 | pad2]

3) De stille parameters voor onbeheerde verwijdering:
"% PROGRAMMABEELDEN% \ WatchDog AntiMalware \ unins000.exe" / VERYSILENT/
SUPPRESSMSGBOXES
 
 
Systeemvereisten / productspecificatiesa) Ondersteunde besturingssystemen
:- Microsoft Windows 7 (32 bit en 64 bit)
-

Microsoft Windows 8 (32 bit en

64 bit


)- Microsoft Windows 8.1 (32 bit en 64 bit
)- Microsoft Windows 10 (32 bit en 64 bit)
 
b) Hardwarevereisten:
- Intel Pentium 300 MHz of hoger (of gelijkwaardig)
- 256 MB beschikbare RAM-
50 MB vrije ruimte op de harde schijf-
    Internetverbinding*
 
* Vereist voor Smart Scan, Custom Scan, Deep Scan, Product Activation en enkele update functies. De Smart Real-Time Protection Module heeft geen internetverbinding nodig. Het werkt offline.
 
Gebruikersinterface
 
 


 
 
 
Taal
 
Deze instelling bepaalt de taal die wordt gebruikt in WatchDog AntiMalware. Dit is de standaardinstelling en is gebaseerd op de taal die tijdens de installatie van het programma wordt gebruikt. Deze kan naar wens worden gewijzigd in de optie "Instellingen". WatchDog AntiMalware ondersteunt 12 wereldtalen:
 

-Bosnisch-Nederlands-Engels-Frans-Duits -
Hindi-Italiaans-Koreaans-Portugees-Russisch
-Spaans
-Turkse


Systeemeis

Besturingssysteem

 

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

 

eigenschappen: "Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate"
Besturingssysteem:
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Veilig surfen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate"
Besturingssysteem:
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Veilig surfen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Watchdog Anti-Malware 1 Gerät 3 Monate"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken