Gratis hotline 0800 2633100
 

VMware Workstation 15.5 Pro Volledige versie

€ 172,81 * € 264,36 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820031.1
 • WS15-PRO-C
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Professionele virtualisatie met VMWare Workstation 15.5 Pro VMWare Workstation 15 Pro is...meer

Productinformatie "VMware Workstation 15.5 Pro Volledige versie"

Professionele virtualisatie met VMWare Workstation 15.5 Pro

VMWare Workstation 15 Pro is de nieuwste versie van VMWare Workstation. Met deze professionele virtualisatieoplossing kunt u vrijwel elk besturingssysteem in virtuele omgevingen onder Windows en Linux draaien. Dit is ideaal voor ontwikkelaars die hun applicaties virtueel kunnen testen in verschillende hardware-omgevingen. Maar ook om veiligheidsredenen of om oude software te kunnen blijven gebruiken, kan de virtualisatie van besturingssystemen nuttig zijn. Bij blitzhandel24 krijgt u VMWare Workstation onder absolute topcondities. Goedkoop, serieus en in een handomdraai verscheept.

Wat VMWare Workstation 15.5 Pro kan doen

Met de nieuwste versie van VMWare Workstation kunt u profiteren van de voordelen van het virtualiseren van computers en besturingssystemen op professioneel niveau. Door de lage overhead kunt u een groot deel van uw bestaande verwerkingscapaciteit doorgeven aan de virtuele machines. Dit werkt onder Windows 7, 8 en 10 op dezelfde manier als op uw Windows-server (Windows Server 2008 of later). De verschillende Linux-varianten (bijvoorbeeld Ubuntu, openSuse, RedHat of CentOS) worden ook ondersteund als hostsysteem.
Met volledige ondersteuning voor DirectX 10.1 en OpenGL 3.3 biedt VMWare Workstation u ruimschoots de mogelijkheid om complexe 3D-toepassingen te ontwikkelen en te testen. Zelfs het opzetten van virtuele netwerken (IPv6 en IPv4, optioneel in dual stack modus) is geen probleem met VMWare instances.

Superieure gebruikersinterface

U kunt uw virtuele systemen eenvoudig configureren via een grafische interface. Geef aan welke hardware u wilt emuleren en welk besturingssysteem gebruikt moet worden. Natuurlijk kunt u op deze manier gemaakte configuraties opslaan en bijvoorbeeld op uw server gebruiken zonder dat u de setup daar hoeft te herhalen. Daarnaast biedt VMWare Workstation u de mogelijkheid om de geconfigureerde instances te spiegelen of te bevriezen tijdens het gebruik. Het is ook mogelijk om de verschillende systemen in afhankelijkheid van elkaar te configureren en te gebruiken. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om rollback-punten te creëren. Deze herstelpunten worden duidelijk weergegeven in de vorm van een stamboom, zodat u op elk moment uw weg kunt vinden. Dit is ideaal voor het testen van software of verschillende configuraties.

REST API en VSphere ondersteuning

Met de aanschaf van VMWare Workstation kiest u niet alleen voor de superieure oplossing voor het virtualiseren van besturingssystemen onder Windows en Linux. VMWare biedt u tal van mogelijkheden om een heel ecosysteem te automatiseren en te besturen. Dankzij de REST API kunt u bijvoorbeeld uw virtuele systemen op afstand bedienen en configureren via software. Zo kan een door VMWare gevirtualiseerd serversysteem veel eenvoudiger te onderhouden zijn dan de meeste hardware-oplossingen. Met ondersteuning voor de eigen VSphere-client van vmware kunt u ook snel en eenvoudig instances lanceren of deze op afstand benaderen. Professionele virtualisatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Weet u nog steeds niet zeker of u VMWare Workstation moet kopen? Neem gewoon contact op met onze competente en vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers kijken uit naar uw vragen. Wij staan voor u klaar per telefoon, e-mail en webchat.

Wat is VMWare Workstation 15.5 Pro?

VMWare Workstation 15 Pro is professionele software voor de realisatie van virtuele werkomgevingen binnen Windows en Linux-besturingssystemen. In een virtuele container kan VMWare Workstation verschillende besturingssystemen draaien en voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Wie moet VMWare Workstation 15.5 Pro kopen?

VMWare Workstation is vooral gericht op professionele gebruikers die verschillende besturingssystemen op één computer moeten virtualiseren. Dit kunnen bijvoorbeeld softwareontwikkelaars zijn die gemakkelijk applicaties voor verschillende systemen kunnen ontwikkelen. Zelfs als u bijvoorbeeld software moet gebruiken die niet meer wordt ondersteund in uw huidige IT-ecosysteem, kan virtualisatie met VMWare Workstation een haalbare oplossing zijn.

Waarom zou u VMWare Workstation 15.5 Pro kopen?

VMWare Workstation overtuigt door de ondersteuning van een breed scala aan host-besturingssystemen. Naast Windows 7 en 10 kunt u ook gebruik maken van Windows Server en de meest voorkomende Linux-distributies (zoals Ubuntu, Suse of RedHat) om VMWare Workstation op te zetten. De lijst met ondersteunde gastbesturingssystemen is veel uitgebreider. Nuttige functies zoals de setup wizard of het spiegelen en bevriezen van virtuele instanties maken het werken met VMWare Workstation in professioneel gebruik eenvoudig en aangenaam.

Productbeschrijving:

VMware Workstation 15 Pro
Producttype: Licentie
Categorie: Nutsbedrijven - andere
Versie: 15.5
Aantal licenties: 1 licentie
Licentiegegevens: ESD
Platform:

Linux, Windows

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Taal/talen: EngelsAantal
licenties: 1 aankooplicentie voor commercieel en privégebruik.
Licentietype: Volledige versie, geen abonnementPlatform
: Windows, LinuxDraagwijdte van de levering
: Productcode, downloadlink van de officiële website, factuur met btw

Wettelijk Sinds
de aankoop, zijn wij eigenaar van alle rechten op dit artikel, zowel schriftelijk als intellectueel & hebben daarom het recht om dit artikel door te verkopen. Deze rechten worden dan na een aankoop aan u doorgegeven.

 • Met de definitieve uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer I ZR 8 / 1 3 , maken wij met ons aanbod geen inbreuk op de rechten van derden.
 • De software is een single-user licentie van een volume contract overdracht, dus registratie voor een ID is niet mogelijk. U kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates ontvangen, maar u kunt het niet registreren. Koop niet als u het hier niet mee eens bent.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VMware Workstation 15.5 Pro Volledige versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken