Gratis hotline 0800 2633100
 
VMware vSphere Essentials

VMware vSphere Essentials

€ 1.219,15 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820575
 • BD510A
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare IT Minder IT-middelen nodig en...meer

Productinformatie "VMware vSphere Essentials"

 

 • Bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare IT
 • Minder IT-middelen nodig en vereenvoudigd beheer
 • Besparing op hardwarekosten voor IT
 • Verbeterde serviceniveaus en kwaliteit van de toepassingen
 • Hogere veiligheid en betere gegevensbescherming
Wat zijn vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit?
vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit zijn ontworpen voor kleine bedrijven. die beginnen met virtualisatie. Beide bieden virtualisatie en gecentraliseerd beheer voor maximaal drie serverhosts. vSphere Essentials Kit biedt serverconsolidatie om u te helpen het meeste uit uw hardware te halen en de hardwarekosten te verlagen.vSphere Essentials Plus Kit biedt bedrijfscontinuïteit met een kleinere IT voetafdruk, die de totale hardwarekosten vermindert. Kleine bedrijven kunnen zorgen voor bedrijfscontinuïteit door gebruik te maken van functies zoals vSphere High Availability (automatisch herstarten van applicaties wanneer serverstoringen worden gedetecteerd) en vSphere vMotion® (eliminatie van geplande downtime tijdens server onderhoud). Bescherm uw bedrijfsapplicaties met VMware vShield Endpoint™ (agentless antivirus en antimalware bescherming voor virtuele machines).* vSphere Replication™ voegt goedkope replicatie toe voor uw virtuele machines en biedt een basis voor kleine bedrijven om gebruik te maken van een wolk...gebaseerde disaster recovery oplossing van een VMware cloud service provider.Het resultaat is een altijd beschikbare IT-omgeving die kosteneffectiever is, veerkrachtig en reageert op veranderende bedrijfsbehoeften.
 
Hoe worden vSphere Essentials Kit en Essentials Plus Kit gebruikt?
- • Maximaliseer de beschikbaarheid van toepassingen en bescherm informatiemiddelen Bereik altijd beschikbare IT met live migratie voor virtuele machines en hoge beschikbaarheid voor toepassingen in virtuele machineclusters. Bescherm uw gegevens met de betrouwbaarheid van vSphere en geïntegreerde back-up, herstel en failover-functies.- • Consolidatie en optimalisatie van IT-investeringen - Consolidatieverhoudingen bereiken van 10:1 of hoger en verbeteren van het hardwaregebruik van 5-15 procent naar 80 procent of meer zonder dat dit ten koste gaat van de applicatieprestaties.- • Vereenvoudiging van het beheer en verhoging van de productiviteit - Commissie nieuw toepassingen in minuten in plaats van dagen of weken, monitor virtuele-machine prestaties en het automatiseren van patch- en updatebeheer.- • Stroomlijning van de softwareontwikkeling - Veilig testen van complexe multitier configuraties in een veilige, geïsoleerde zandbakomgeving, terwijl het mogelijk is om te testen en ontwikkelingsteams om server-, netwerk- en opslaginfrastructuur te delen.
ProductoverzichtEssentials KitEssentials Plus Kit
Overzicht Servervirtualisatie en -consolidatie met centraal beheer Servervirtualisatie en -consolidatie met bedrijfscontinuïteit
Centraal beheer vCenter Server Essentials vCenter Server Essentials
Recht op een vergunning 3 servers met elk maximaal 2 processoren 3 servers met elk maximaal 2 processoren
Functies

vSphere Hypervisor

vSphere Hypervisor, vMotion, Cross Switch vMotion, High Availability, Data Protection, vShield Endpoint, vSphere Replication
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VMware vSphere Essentials"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken