Gratis hotline 0800 2633100
 

Bitdefender Mobile Security 2020 1 apparaat mobiele telefoon, tablet, Android

€ 2,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820565.2
 • DL11311001-DE
 • 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Monate:

Gegevensdrager naar uw software
Bitdefender Mobile Security 2020 1 apparaat mobiele telefoon, tablet, Android Duur: 1...meer
Productinformatie "Bitdefender Mobile Security 2020 1 apparaat mobiele telefoon, tablet, Android"
Bitdefender Mobile Security 2020 1 apparaat mobiele telefoon, tablet, Android
Duur: 1 Jaar (365 dagen), 3 maanden, of 6 maanden selecteerbaar
Bitdefender Mobile Security biedt onovertroffen malwaredetectie en intelligente bescherming tegen diefstal voor uw Android-apparaten zonder uw batterij te ontladen.

Privacy Adviseur
U wilt weten hoe uw geïnstalleerde apps omgaan met uw persoonlijke gegevens, of ze deze misschien misbruiken en of uw PRIVACY beschermd is? De Privacy Adviseur geeft u gedetailleerd inzicht in alle activiteiten van de app die op de achtergrond plaatsvinden zonder uw medeweten.


Bitdefender Anti-Theft™
De antidiefstalmodule bevat opties waarmee u uw Android-toestel op afstand kunt lokaliseren en vergrendelen. Uw telefoon maakt automatisch een foto van elke persoon die probeert toegang te krijgen tot uw telefoon tijdens uw afwezigheid en stuurt deze naar uw Bitdefender Central-account.

App-slot
Surf op het internet en kom zonder zorgen in contact met andere mensen. U kunt nu uw gevoelige apps blokkeren met een pincode. De optie Smart Unlock schakelt de PIN-code uit op vertrouwde draadloze netwerken om je direct toegang te geven tot je apps.


WearON
Gebruik Bitdefender Mobile Security ook op uw Smartwatch. U kunt uw Android Wear-toestel gebruiken om een pieptoon op uw telefoon te laten horen als u het niet kunt vinden, of om u te laten weten als u te ver weg bent van uw telefoon.

surfbeveiliging
Bitdefender Mobile Security for Android vertrouwt op de cloudservices van Bitdefender om gebruikers tijdens het surfen op het internet te waarschuwen voor websites die malware, phishing-pogingen of frauduleuze inhoud bevatten.
Bitdefender VPN Standaard
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Mobile Security ontvangt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Android-toestel.

Volle snelheid & minimale belasting van de batterij
Dankzij de detectie van bedreigingen in de cloud en betrouwbare beveiligingsservices maakt Bitdefender Mobile Security for Android het surfen op het web veiliger en voorkomt het de installatie van kwaadaardige software zonder de levensduur van de batterij in gevaar te brengen.

Behoeften & installatie eindcontrole
Een vraagscan kan op elk moment worden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de apps die op het apparaat of in het geheugen zijn geïnstalleerd, legitiem en veilig zijn. Bitdefender Mobile Security zorgt er ook voor dat uw Android schoon blijft, door direct na de installatie van de app automatisch te controleren.
Installeren en activeren

Nadat u de software via de Google AppStore hebt gedownload en geïnstalleerd, raden wij u aan om eerst gebruik te maken van de aangeboden proefperiode. Als u tevreden bent met het product, kunt u de aan u toegewezen licentie gebruiken om het geboekte abonnement te activeren.

Details

 • Nieuwste softwareversie met VPN
 • Aantal eenheden: 1
 • Platform(en): Android vanaf versie 3.0
 • Duur: 1 Jaar (365 dagen), 3 maanden, of 6 maanden selecteerbaar
 • Taal (talen): Duits / meertalig
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken