Gratis hotline 0800 2633100
 
Video Sound Cleaning Lab

Video Sound Cleaning Lab

€ 50,79 * € 50,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821082
 • ANR005925ESD
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
MAGIX Video Sound Cleaning Lab Uw video's in nieuwe klankwerelden Stemmen,...meer

Productinformatie "Video Sound Cleaning Lab"

MAGIX Video Sound Cleaning Lab

Uw video's in nieuwe klankwerelden

Stemmen, geluiden en melodieën: ze dringen het oor binnen en laten niemand onberoerd. Dankzij het Video Sound Cleaning Lab kunt u een onvergelijkbare geluidservaring voor uw video's creëren. Kies uit verschillende manieren om het videogeluid te optimaliseren met behulp van de Auto Cleaning-functies.

Indrukwekkende geluidskwaliteit

Maak uw video's hoorbaar: storende passages kunnen eenvoudig worden geïsoleerd of volledig worden verwijderd met Video Sound Cleaning Lab. Extra geluidseffecten of audiocommentaar zetten uw mooiste momenten in het juiste licht, zelfs akoestisch.

Indrukwekkende geluidskwaliteit

 

Importeer

Of het nu gaat om camcorders, fotocamera's, smartphones of actiecamera's: dit programma ondersteunt alle gangbare video- en audioformaten.

Geluid optimaliseren

Er zijn zeer nauwkeurige tools, presets en effecten beschikbaar om het audiotraject van uw videomateriaal te verbeteren.

Exporteren & Bewerken

Exporteer het afgewerkte video- of audiotrack naar een formaat naar keuze - of direct naar uw videobewerkingssoftware.
De belangrijkste functies:

 • Verwijder storende geluiden: bijv. wind en netgebrom.
 • Gebruik meer dan 150 voorinstellingen: met praktische voorbeluisteringsfunctie
 • Akoestische enscenering: met geluidseffecten & audiocommentaar
 • Het vinden van het juiste evenwicht: Aanpassen van het volume & verminderen van het knippen
 • Video Sound Optimizer: automatisch corrigeren van muziek & spraakopnames
 • Audiobewerking: op 2 tracks voor dialoogoptimalisatie
 • Geavanceerde effectbewerking
 • Comfortabele bediening: ook op de tast mogelijk
 • Optimale aanvulling op videobewerkingsprogramma's

 

Goed bedacht vanaf het begin

Extreem snelle import

Ervaar een merkbare versnelling tijdens de import. U kunt geluid van video's tot tien keer sneller in het Video Sound Cleaning Lab importeren dan bij de vorige versie.

Extreem snelle import

 

Ondersteuning voor 4K en HD

Ontwikkeld voor de hoogste kwaliteit - akoestisch en visueel. Het ontwerp ondersteunt zelfs hoge-resolutie monitoren in 4K & HD.

Intelligente zoekfunctie

Gebruik de tekstzoekfunctie om eenvoudig de juiste sjablonen te vinden voor het verwijderen van achtergrondgeluiden, geschikte helpteksten of de bijbehorende effecten.

De Voorbeeldmonitor

De preview-monitor is het ideale hulpmiddel om te controleren of beeld en geluid synchroon lopen - of om dit eventueel te corrigeren.

Handige bediening

 

Gebruik snelkoppelingen om het trackgebied, de videomonitor of de effecten met één enkele toetsaanslag naar de voorgrond te halen. Zo heeft u altijd overzicht, ook op kleine beeldschermen, en kunt u zich volledig concentreren op één gebied.

 • F5 maximaliseert het bovenste gebied voor audio-objecten
 • F6 maximaliseert het onderste effectgebied
 • F7 zet het infogebied op de voorgrond

 

Online leervideo's

De gratis MAGIX-tutorialvideo's geven u een eerste inzicht in de verschillende MAGIX-programma's. U leert snel en eenvoudig de belangrijkste functies voor het maken van uw eigen projecten.

 

Alle functies van het Video Sound Cleaning Lab - Nu met automatische: Videosound Optimizer

Een expert op elk gebied

Geluidsvervorming door kamerakoestiek of slechte spraakverstaanbaarheid: De Videosound Optimizer berekent automatisch de juiste geluidsinstelling voor uw audiomateriaal.

Perfect geluid met een druk op de knop

Wat anders vele jaren ervaring in het mixen van muziek vergde, is ook voor gebruikers zonder voorkennis geen probleem meer dankzij professionele algoritmes.

Automatische spraakoptimalisatie

Zodat het geluid van uw toespraak op video net zo overtuigend is als uw presentatie zelf: Met de Videosound Optimizer vindt u het juiste geluid voor spraakopnames.

Storende geluiden verwijderen

Talrijke voorinstellingen Talrijke voorinstellingen Om het geluid van uw video's te optimaliseren, hoeft u geen professional te zijn! Met een breed scala aan voorinstellingen voor verschillende situaties kunt u het geluid van uw video's in slechts enkele stappen bewerken en optimaliseren.
Talrijke voorinstellingen

 

Superieur in plaats van overruled

Superieur in plaats van overgemoduleerd Verwijder of voorkom overmodulatie: Met tal van professionele tools, zoals limiter en DeClipper, kunt u grip krijgen op volumeschommelingen en genieten van uw video's in een constante kwaliteit.

Superieur in plaats van overruled

 

Gemakkelijk stemgeluid optimaliseren

Optimaliseer het stemgeluid eenvoudig Met de juiste tools is het optimaliseren van het stemgeluid in een paar minuten klaar en verhoogt u uw video's tot een kwaliteitsniveau dat de kijkers van uw video's in de toekomst alleen nog maar sprakeloos zal laten!

Optimaliseer eenvoudig het spraakgeluid

 

 

Verwijder camerageluiden

Verwijder camerageluiden Om u te helpen typische camerageluiden uit uw opnamen te verwijderen, krijgt u speciaal ontworpen hulpmiddelen en voorinstellingen die het herstellen van deze audiotracks veel gemakkelijker maken.
Verwijder camerageluiden

 

Rustig - met een druk op de knop

Bespaar uzelf het gedoe met dure speciale apparatuur en verwijder windgeruis op de audiotrack in een handomdraai dankzij intelligente algoritmen.

Uitfaden van het netgebrom

Netto brom: Een geluid dat meestal alleen zichtbaar wordt via de luidsprekers van uw TV. Verwijder het in een paar stappen.
Geen wind - met een druk op de knop

 

Professionele effecten & hulpmiddelen

Van galm-effecten naar aha-effecten

 De bruid zegt "Ja" en je kijkers zeggen "Wow". Simuleer de nagalm van verschillende kamers volgens de scène en bedek het "jawoord" bijvoorbeeld met de romantische nagalm van een Italiaanse kathedraal. Tal van andere audio-effecten brengen ook meer leven in uw video's. Probeer het uit, uw publiek zal enthousiast zijn!

Van galm-effecten naar aha-effecten

De Voorbeeldmonitor

De preview-monitor kan worden geschaald en ontkoppeld. Zo kunt u op twee monitoren tegelijk werken en op elk detailniveau controleren of de geluidseffecten en vervolgens toegevoegde stemcommentaren uw filmsequentie naar wens aanvullen.

Het overzichtsspoor

Het overzichtsspoor is een praktisch hulpmiddel. Het maakt het makkelijker om door lange videosoundtracks te navigeren en stelt u in staat om gemakkelijk naar verschillende locaties binnen een project te springen zonder het overzicht of zelfs uw zenuwen te verliezen!

De visualisaties

De herziene meetgegevens zijn gebaseerd op de ProAudio-technologie, die wordt gebruikt in professionele studiosoftware. In het Video Sound Cleaning Lab vindt u een spectroscoop, een piekmeter en een spectrogram.
De pre-listening functie

Ervaar het verschil: dankzij de praktische pre-listening functie kunt u precies inschatten welk effect het beste bij uw geluid of probleem past - zonder veel vallen en opstaan. Ontdek het nieuwe gemak van geluidsoptimalisatie.

De pre-listening functie

 

Spraakopnames

Audiocommentaar

Sluit een microfoon aan of neem opmerkingen op met uw smartphone. U kunt ze dan eenvoudig toevoegen aan uw video.

Audiocommentaar

 

 

Beter begrip

Beter begrijpen Met geschikte voorinstellingen en tools, zoals Equalizer, DeEsser of StereoFX, kunt u de spraakverstaanbaarheid in slechts enkele stappen verbeteren.

Beter begrip

 

 

Geluid & aanwezigheid

Sound & presence Het DeEsser effect geeft uw stem een warm en aangenaam geluid en verhoogt uw aanwezigheid. Je kunt scherpe sissende en sibilante geluiden vanaf het begin onderdrukken.

geluid & aanwezigheid

 

 

Eenvoudigweg exporteren & hergebruiken

Wereldexportkampioen

Omdat tijdens de videobewerking elke seconde telt, kunt u projecten van andere MAGIX-programma's, zoals Video deluxe, met een enkele klik naar het Video Sound Cleaning Lab overbrengen en zonder vertraging verder bewerken. MAGIX Video Sound Cleaning Lab ondersteunt bovendien alle gangbare audio- en videoformaten en laat u nieuwe videogeluidssporen eenvoudig en in de hoogst mogelijke kwaliteit exporteren.

Wereldexportkampioen

Compatibel met verschillende videobewerkingsprogramma's

Compatibel met verschillende videobewerkingsprogramma's en "Cut": integreer de resultaten van uw werk in MAGIX Video Sound Cleaning Lab als audiotrack in elke videobewerkingssoftware. Aangezien alle gangbare audio- en videoformaten worden ondersteund, staat niets een videoproject in de weg dat alle zintuigen evenveel aanspreekt.

Compatibel met verschillende videobewerkingsprogramma's

 

Besturingssystemen

Microsoft Windows 10Microsoft Windows 8Microsoft Windows 7Microsoft Windows Vista

Systeemeisen

Alle MAGIX-programma's zijn zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld dat alle basisfuncties stabiel werken en zelfs op minder krachtige computers volledig kunnen worden bediend. U kunt de technische gegevens van uw computer bekijken in het configuratiescherm van uw besturingssysteem.

Processor : 1 GHz

Werkgeheugen: 1 GB

Grafische kaart : Aan boord, resolutie min. 1280 x 768

Geluidskaart: Interne geluidskaart

Harde schijf: 1 GB voor de installatie van het programma.

Internetverbinding: Vereist voor registratie, validatie en individuele programmafuncties. Software kan ook offline worden gebruikt.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Video Sound Cleaning Lab"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken