Gratis hotline 0800 2633100
 
VEGAS Pro 20

VEGAS Pro 20

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822485
 • P27573-01
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
VEGAS Pro 20: de ultieme oplossing voor professionele videobewerking Welkom in de wereld van...meer

Productinformatie "VEGAS Pro 20"

VEGAS Pro 20: de ultieme oplossing voor professionele videobewerking

Welkom in de wereld van VEGAS Pro 20, de software die contentmakers en videoproducenten voorziet van een uitgebreid pakket gereedschappen om verbluffende video's te maken. Of je nu je YouTube-kanalen wilt vullen met inhoud van hoge kwaliteit, tutorials wilt produceren of je producten op een aantrekkelijke manier wilt laten zien, VEGAS Pro 20 is de perfecte keuze om je creatieve visie tot leven te brengen.

Videobewerking op het hoogste niveau

VEGAS Pro 20 biedt je een krachtig maar intuïtief platform voor videobewerking. Hier zijn enkele van de uitstekende functies waarmee je verbluffende video's kunt maken:

 1. Onbeperkte video- en audiosporen: maak complexe projecten en bewerk je video's met een onbeperkt aantal sporen voor gedetailleerde en nauwkeurige controle.
 2. Storyboard en tijdlijn synchronisatie: Organiseer je ideeën naadloos tussen het Storyboard en de Tijdlijn terwijl je de voortgang van je bewerking bijhoudt.

 3. Scèneherkenning: Navigeer moeiteloos tussen verschillende scènes in je opnamen en maak nauwkeurige bewerkingen dankzij de intelligente scèneherkenningsfunctie.

 4. Geneste tijdlijnen: Maak complexe projecten met geneste tijdlijnen en behoud de duidelijkheid door specifieke gebieden gedetailleerder te bewerken.

 5. Aanpassingstracks: Voeg aanpassingstracks toe om effecten en instellingen toe te passen op meerdere videosporen en maak je bewerking efficiënter.

 6. Keyframing en automatiseringscontrole: Gebruik keyframes om animaties en effecten in je video's te besturen en automatiseer bepaalde bewerkingsstappen om tijd te besparen.

 7. Multicam bewerken: Bewerk video's met meerdere cameraweergaven en creëer verbluffende perspectieven met meerdere camera's.

 8. Honderden filters, effecten, overgangen en titelsjablonen: Experimenteer met een groot aantal filters, effecten, overgangen en titelsjablonen om je video's een eigen look te geven.

 9. Aanpasbare workflows, snelkoppelingen en lay-outs: Pas de werkomgeving van VEGAS Pro 20 aan je behoeften aan en stroomlijn je bewerkingsprocessen met aanpasbare workflows, snelkoppelingen en lay-outs.

 10. Scripting API: Breid de functionaliteit van VEGAS Pro 20 uit met behulp van de scripting API en pas de software aan volgens je individuele eisen.

Professionele formaten en HDR-kleurcorrectie

VEGAS Pro 20 ondersteunt een groot aantal professionele formaten, zodat je met bijna elk videomateriaal kunt werken. Hier zijn enkele van de ondersteunde formaten:

 • Apple ProRes
 • HEVC 10bit 4:2:2
 • Sony XDCAM & XAVC
 • Panasonic AVCHD
 • RED RAW
 • Blackmagic RAW

VEGAS Pro 20 biedt ook geavanceerde HDR-kleurcorrectie waarmee je het volledige potentieel van video met een hoog dynamisch bereik kunt benutten. Gebruik log-kleurcorrectie en grading om RAW-video om te zetten in verbluffende scènes. Met gamma-specifieke kleurenwielen, RGB-kleurencurves, zwart- en witbalans en professionele HDR Video Scopes heb je volledige controle over de kleurweergave van je video's.

Inclusief ActionVFX Starter-abonnement en Boris FX Primatte Studio

VEGAS Pro 20 biedt je extra's om je video's nog indrukwekkender te maken. Met het gratis ActionVFX Starter-abonnement van een maand krijg je toegang tot een breed scala aan hoogwaardige VFX-activa. Laat het regenen, sneeuwen of maak spectaculaire explosies om je video's naar een hoger niveau te tillen.

VEGAS Pro 20 bevat ook de befaamde Boris FX Primatte Studio. Met deze tool kun je realistische chroma key scènes maken en professionele effecten gebruiken zoals in de Oscargenomineerde films "Lord of the Rings", "Harry Potter" en "Spider-Man". Gebruik automatische groen/blauw-beeldanalyse, handmatige transparantieafstemming en krachtige correctie- en opschoningstools om je video's er professioneel uit te laten zien.

Kunstmatige intelligentie voor meer creativiteit

Wees nog creatiever en versnel je bewerkingsprocessen dankzij de hardwareversnelde kunstmatige intelligentie die in VEGAS Pro 20 is ingebouwd. Gebruik de inkleuringfunctie om zwart-wit scènes tot leven te brengen, of upscale opnamen met een lage resolutie om de kwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Style Transfer-functie de stijl van beroemde kunstenaars zoals Picasso en Van Gogh toepassen op je video's om ze een unieke esthetische touch te geven.

Aanpassingstracks en Bewegingstracering voor nauwkeurige bewerking

Met de Aanpassingstracks van VEGAS Pro 20 kun je snel effecten en instellingen toepassen op meerdere videosporen, waardoor je bewerkingsproces sneller verloopt. Corrigeer kleuren en grading over meerdere sporen of voeg geavanceerde effectketens toe. De intensiteit van effecten kan worden aangepast met enveloppen om je precieze controle te geven over het uiterlijk van je video's.

Daarnaast heeft VEGAS Pro 20 geavanceerde motion tracking ingebouwd in de software. Je kunt objecten met wisselende perspectieven volgen, trackinggegevens toepassen op tekst en andere objecten en trackinggegevens rechtstreeks importeren uit Boris FX Mocha. Bovendien kun je gezichten, nummerplaten of ongewenste objecten volgen en pixeleren of verduisteren.

Professionele audiobewerking en naadloos exporteren

VEGAS Pro 20 biedt niet alleen eersteklas videobewerkingsfuncties, maar ook uitgebreide mogelijkheden voor audiobewerking. Neem camerageluid op, bewerk het en mix het met alledaagse geluiden voor een natuurlijk geluid. Tweak audiomixen met volledige controle over volume, panning, bussing, audio-effecten en meer. Maak originele geluidseffecten en mix ze met standaardgeluiden om je video's het perfecte geluid te geven.

Met VEGAS Pro 20 kun je je video's exporteren in hoge kwaliteit. Dankzij GPU-versnelling profiteer je van vloeiende realtime previews en snelle rendering. Met de proxy workflow kun je efficiënt werken met weinig bronnen. De software ondersteunt talloze formaten, waaronder HEVC, en biedt aanpasbare coderingsopties en formaten. Je hebt volledige controle over de rendervolgorde om ervoor te zorgen dat je video precies zo wordt geëxporteerd als jij wilt.

Live streamen met VEGAS Stream

Met VEGAS Pro 20 krijg je ook toegang tot VEGAS Stream, waarmee je je publiek kunt bereiken, betrekken en laten groeien. Zend live evenementen uit naar populaire platforms en breid je live productie uit van een eenvoudige webcam naar meerdere camera's, video play-ins, dynamische graphics en meer. Schakel naadloos tussen camera's en gastsprekers en stream naar populaire conferentie-apps en streamingdiensten. Bewerk je evenementen rechtstreeks in VEGAS Pro 20 en upload ze vervolgens naar de platforms die jij wilt.

Audioproductie met SOUND FORGE Audio Studio

Ook geïntegreerd in VEGAS Pro 20 is SOUND FORGE Audio Studio, een krachtige audioproductiesoftware. Met hoogwaardige tools kun je de kwaliteit van je audio afstemmen op de kwaliteit van je video. Gebruik meerdere kanalen om voice-overs, sound design, podcasts en meer op te nemen met geweldige kwaliteit en minder achtergrondgeluid. Dankzij de naadloze integratie kun je je audioprojecten direct in je VEGAS Pro 20 project invoegen om je video's het perfecte geluid te geven.

Vergelijkingstabel tussen VEGAS Edit 20, Pro 20 en Post 20

Functies VEGAS Bewerken 20 VEGAS Pro 20 VEGAS Post 20
VEGAS Pro ✔️ ✔️ ✔️
VEGAS Effecten     ✔️
VEGAS Beeld  

 

✔️
VEGAS Stream   ✔️ ✔️
Geluidsstudio   ✔️ ✔️
Boris FX Primatte Studio   ✔️ ✔️
ActionVFX Startersabonnement   ✔️ ✔️

Systeemvereisten voor VEGAS Pro 20

Aanbeveling voor 4K

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10 | 11
 • Processor
  7e generatie Intel Core i7 (of gelijkwaardig van AMD) of beter met 8 x 3,0 GHz
 • Grafische kaart
  NVIDIA GeForce RTX of GTX 9XX serie of hoger met 4GB (8GB RTX serie aanbevolen voor 8K)
  AMD/ATI Radeon met 4GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro serie met 8GB voor HDR en 32-bit projecten)
  Intel GPU HD Graphics 630 serie of hoger
 • Geheugen
  32 GB
 • Harde schijf
  1,5 GB ruimte voor programma-installatie, solid-state disk (SSD) of snelle multi-disk RAID voor 4K media.

Aanbeveling voor HD

 • Besturingssysteem
  Microsoft Windows 10 | 11
 • Processor
  Intel 6e generatie Core i5 (of gelijkwaardig van AMD) of beter met 4 x 2,5 GHz
 • Grafische kaart
  NVIDIA GeForce RTX of GTX 9XX serie of hoger met 4 GB
  AMD/ATI Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro serie met 8 GB voor HDR en 32-bit projecten)
  Intel GPU HD Graphics 530 serie of hoger
 • Geheugen
  16 GB
 • Harde schijf
  1,5 GB schijfruimte voor programma-installatie
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VEGAS Pro 20"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken