Gratis hotline 0800 2633100
 
VEGAS Pro 18 Suite

VEGAS Pro 18 Suite

€ 304,99 * € 812,43 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821230
 • 639191250248
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
VEGAS Pro 18 Suite Combineer mediabeheer, efficiënt tijdlijnverloop en kritische...meer

Productinformatie "VEGAS Pro 18 Suite"

VEGAS Pro 18 Suite

Combineer mediabeheer, efficiënt tijdlijnverloop en kritische partnertoevoegingen voor volledige bewerkingskracht

 

Uitzonderlijk snelle en efficiënte videoproductie

VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om uw videoproductie nog verder te bevorderen. Met een flexibele gebruikersinterface, uitgebreid mediabeheer, geavanceerde audiobewerking met SOUND FORGE Pro en toonaangevende hardwareversnelling kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Uw slimme start De snelste manier om professionele video's te maken

Ontdek de meest efficiënte, flexibele en snelste videobewerkingssoftware op de markt! Creatieve geesten met passie knippen sneller met VEGAS Pro - onder andere dankzij slimme bewerkingstools voor de tijdlijn, die intuïtief te bedienen zijn. Laat je ideeën de vrije loop. Geen enkele andere NLE laat je meer focussen op je creativiteit.

State-of-the-art tools Voor uw creativiteit

AI - Kunstmatige Intelligentie

Gebruik AI-ondersteunde bewerking om veeleisende taken efficiënt uit te voeren. Gebruik bijvoorbeeld de nieuwe "VEGAS Style Transfer" om de stijl van beroemde kunstenaars als Picasso en van Gogh over te brengen op uw video's.

Toonaangevende hardwareversnelling

Profiteer van het volledige vermogen van de GPU en profiteer van maximale stabiliteit, snelle rendering en soepele weergave. De VEGAS Pro 18 heeft de GPU automatisch geconfigureerd voor de beste prestaties.

Verbeterde kleurindeling in HDR

De VEGAS Pro maakt geavanceerde kleurcorrecties intuïtief en flexibel - bijvoorbeeld dankzij de nieuwe, instelbare Skin Tone Line in de vectorscope en krachtige tools voor het aanpassen van de belichting. Dus je hebt de volledige controle - ook in HDR.

Zodra Prepare beschikbaar is, zal het in een toekomstige update gratis beschikbaar zijn.

Mediamanagement met VEGAS Prepare

Maak door de gebruiker gedefinieerde bibliotheken aan en raadpleeg deze direct in VEGAS Pro. VEAGS Pro brengt eventuele wijzigingen automatisch over in VEGAS Prepare en vice versa.

Deze functie zal vanaf oktober beschikbaar zijn in een gratis update.

VEGAS HUB Cloud

Laad media in uw beveiligde cloud-opslag voor back-up en samenwerking. U kunt het direct vanuit de VEGAS Pro Hub Explorer benaderen. Organiseer de bestanden in collecties en download ze voor verwerking in VEGAS Pro.

Audioverwerking met hoogste precisie SOUND FORGE Pro 14

Als het gaat om audiobewerking laat SOUND FORGE Pro 14 zijn sterke punten zien dankzij innovatieve en dynamische workflows. Als essentieel onderdeel en strak geïntegreerd in VEGAS Pro, verbetert het uw audioworkflow bij het bewerken, repareren en masteren. Verminder vervorming of verwijder achtergrondgeluiden. Open een audio-gebeurtenis van de VEGAS Pro Tijdlijn direct in SOUND FORGE Pro, bewerk deze en VEGAS Pro past de wijzigingen in de Tijdlijn toe. Dit alles is nu vast geïnstalleerd in VEGAS Pro.

Voor echte effectgevechten Met VFX-experts

VEGAS Pro ondersteunt Open FX plug-ins en maakt het mogelijk om effectkettingen te maken op vier verschillende niveaus - voor een ongelooflijke flexibiliteit. U kunt tot 128 verschillende effecten tegelijkertijd toepassen. VEGAS Pro Suite biedt u nog meer hoogwaardige plug-ins van VFX-experts zoals Boris FX en NewBlue. De volgende extra's zijn alleen beschikbaar in de VEGAS Pro Suite:

 • ActionVFX Actiepakket
 • Boris FX Continuüm Film Stijl Eenheid
 • Boris FX Continuum Deeltjes Eenheid
 • Boris FX Continuümbeeldherstelunit
 • NewBlue Overgangen 5 Ultiem
 • Zynaptiq UNVEIL Vegas Edition

Wat is er NIEUW?

 

Ervaar nieuwe, geavanceerde functies

VEGAS Pro 18 zet een nieuwe standaard in professionele videoproductie. Ervaar de toonaangevende HDR-ondersteuning, AI-gebaseerde tools, krachtige audiobewerking met SOUND FORGE Pro 14 en talrijke verbeteringen van bestaande functies. Dit alles maakt VEGAS Pro tot de snelste NLE op de markt.

Meer creativiteit dankzij kunstmatige intelligentie

stijloverdracht

Pas de visuele stijl van beroemde kunstenaars toe op uw videobeelden. Geef uw video's een unieke uitstraling. Met hardwareversnelling door middel van Intel OpenVINO-technologie brengt "VEGAS Style Transfer" een van de meest opwindende creatieve mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de VEGAS Pro-wereld tot nu toe.

Inkleuren

Adem meer leven in zwart-wit foto's door ze achteraf te kleuren - en creëer een "wow" effect. Dankzij de Intel OpenVINO technologie gebruikt VEGAS Pro een AI-gebaseerd kleurenfilter om dof grijs om te zetten in levendige kleuren.

Zodra Prepare beschikbaar is, zal het gratis beschikbaar zijn in een toekomstige update.

Geïntegreerd mediabeheer VEGAS Prepare

VEGAS Prepare integreert een krachtig mediabeheersysteem direct in uw productieworkflow. Organiseer uw filmmateriaal in bibliotheken, maak collecties aan en voeg tags toe aan individuele bestanden om ze te zoeken en te filteren. Ga direct naar uw mediacollecties via het Hub Explorer-venster in VEGAS Pro. Als u deze in VEGAS Pro bewerkt, neemt VEGAS Prepare de wijzigingen automatisch over en omgekeerd.

De evolutie van de kleursortering

Plaats het kleurcorrectiepaneel daar waar het het meest zinvol is voor uw workflow. Profiteer van een nog intuïtievere gebruikersinterface. Ontdek de nieuwe Skin Tone Line in Vectorscope, de nieuwe belichtingsregelaar in camerastijl en de nieuwe functie Auto Contrast. Zo ziet een efficiënte kleurindeling eruit.

Natuurlijk kunt u uw HDR op dezelfde manier bewerken. De VEGAS Pro blijft het voortouw nemen in de HDR-kleurcorrectie met een nauwkeurige kleurweergave van het HDR-foliemateriaal en volledige controle over de kleurdiepte-instellingen. Creëer precies wat u wilt creëren met het volste vertrouwen in de nauwkeurigheid van uw HDR-kleuren.

SOUND FORGE Pro 14 De maatstaf voor audiobewerking

Als essentieel onderdeel en nauw geïntegreerd in de VEGAS Pro, breidt SOUND FORGE Pro uw audioworkflow uit. Importeer uw dialogen, Sound-FX of muziek voor een nauwkeurige bewerking. Gebruik audiorestauratiehulpmiddelen zoals automatische ruisonderdrukking. Lever een perfecte eindmix af en breng deze direct terug naar de VEGAS Pro tijdlijn. Maak ook gebruik van industriestandaard meet- en visualisatiehulpmiddelen. Dankzij een naadloze round-trip optie tussen VEGAS Pro en SOUND FORGE Pro is alles snel gedaan.

Motion Tracking Nieuwe look & Geavanceerde opties

Het nieuwe, meer gebruikersvriendelijke Motion Tracking-paneel helpt u om sneller dan ooit toegang te krijgen tot deze krachtige tool. Gemakkelijke overdracht van informatie over het volgen van de beweging direct naar specifieke

Plug-ins die kunnen verwerken met positieparameters.

Alles, voor echte special effects.

Breng uw publiek in vervoering of breng op subtiele wijze emoties over met een verscheidenheid aan verbluffende video-effecten. Creëer nog meer opwinding met realistische vlammen, explosies en rook die worden toegevoegd door middel van alfa-channel-clips.

Boris FX Continuüm

De professionals in de film- en televisie-industrie kiezen voor Boris FX Continuum Deze indrukwekkende collectie van professionele visual effects plug-ins bevat de nieuwste versies van de Particles Unit, Image Restoration Unit en Film Style Unit. Ook inbegrepen zijn de Oscar-winnende en eenvoudig te gebruiken Mokka maskeer- en volginstrumenten.

ActionVFX Actiepakket

ActionVFX-clips geven uw scènes een filmische kwaliteit die ook wordt gebruikt in beroemde series als Stranger Things en The Walking Dead. Sleep de VFX-beelden gewoon naar je scène en je bent klaar om te beginnen met componeren.

Zynaptiq UNVEIL VEGAS Edition

Verwijder overtollige audioreferberatie om het locatiegeluid en de dialoog met de toonaangevende UNVEIL de-reverberator van Zynaptiq te verbeteren. Corrigeer slechte kamerakoestiek en verbeter de spraakverstaanbaarheid - met terugwerkende kracht, eenvoudig en in bekroonde kwaliteit.

NewBlue Overgangen 5 Ultiem

Neem uw publiek mee van de ene naar de andere scène met een uitgebreide selectie van 65 unieke, gestileerde video-overgangen in 3D, licht, kleur en beweging. Vind eenvoudig de juiste overgang voor elke stemming of situatie.

Klein gereedschap met grote impact

Met een paar klikken kunt u de volgende functies gebruiken om ongebruikte opnamen te redden in plaats van ze te verwijderen:

 • Flikkerfilter: Verminder of verwijder het flikkeren door bijvoorbeeld neonlichten. Of gebruik dit filter om flikkering toe te voegen als een speciaal effect.
 • Ruisonderdrukking: Verminderen van videoruis, dat meestal wordt veroorzaakt door slechte lichtomstandigheden. Dit herstelt meer scherpte en detail in uw video.
 • Black Bar Fill Filter: Vervang snel zwarte balken in video's door een wazige versie van de video zelf toe te voegen.

Geherdefinieerde hardwareprestaties

De kracht van de hardware is nutteloos als het programma het niet volledig kan gebruiken. De VEGAS Pro configureert automatisch de ideale instellingen van de GPU. Bovendien controleert de software of de stuurprogramma's van de grafische kaart up-to-date zijn. In combinatie met de verbeterde video-engine voor VEGAS Capture gebruikt VEGAS Pro de kracht van uw hardware nog efficiënter, zodat u nog sneller kunt werken.

Alles voor perfecte workflows

De nieuwe verbeteringen van de workflow in VEGAS Pro geven uw creativiteit nog meer vrijheid. Organiseer en vind effecten en plug-ins van derden nog efficiënter. Ga direct na het opstarten van de software terug naar waar u het project op de tijdlijn heeft achtergelaten.

Nieuw, efficiënt plug-in management

Videoeffecten en overgangen sneller dan ooit tevoren vinden en toepassen Gebruik Dynamisch Zoeken om de plug-in die u nodig heeft direct te vinden. Markeer uw meest gebruikte plug-ins als favorieten die u met één klik kunt bekijken. Sorteer uw add-ons van derden per fabrikant en filter de add-ons die u niet nodig hebt.

Hervattingsfunctie

Wanneer u een project sluit, onthoudt VEGAS Pro waar u de cursor op de tijdlijn hebt laten staan en keert de volgende keer dat u het project opent, terug naar precies deze positie. Verspil nooit meer tijd aan het zoeken naar het laatste punt van uw bewerking.

Trimmerhendels aan de klemranden

Bewerk nooit meer de verkeerde clip op de Tijdlijn. Met de trimmerhendels aan de randen van de clip kunt u de juiste kiezen en sneller werken zonder gefrustreerd te raken.

Projecten stapsgewijs opslaan

Elke keer dat u opslaat, heeft u de mogelijkheid om een nieuw project aan te maken. Zo kunt u op elk moment terugkeren naar een bepaald punt in het bewerkingsproces als het resultaat u niet bevalt. Zodat je kunt experimenteren met creatieve ideeën.

Gedetailleerde Render Dialog

Geavanceerde details in het Render-dialoogvenster stellen u in staat om uw rendering-sessies effectiever te plannen. Daarnaast geeft  u meer informatie over het afgewerkte dossier.

Export & Import voorkeuren

Breng uw door de gebruiker gedefinieerde instellingen van VEGAS Pro eenvoudig en snel over naar een nieuwe PC. Of exporteer uw instellingen voordat u een nieuwe software-update installeert en importeer ze vervolgens opnieuw. Dit bespaart u de tijd en het geduld om uw instellingen handmatig te herstellen.

 

Technische gegevens

Voor optimale prestaties bevelen wij de volgende systeemvereisten aan.

Systeemeisen

 • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 10 (64-bits)
 • Processor: 6e generatie Intel Core i5 (of AMD-equivalent) of beter. 2,5 GHz 4-core processor. Voor 4K, 7e generatie Intel Core i7 (of AMD equivalent) of beter. 3 Ghz en 8-core processor
 • Geheugen: 8 GB RAM (16 GB aanbevolen; 32 GB aanbevolen voor 4K)
 • Harde schijfruimte: 1,5 GB harde schijfruimte voor programma-installatie; solid-state disk (SSD) of high-speed multi-disk RAID voor 4K media

Programmeertaal

Duits, Engels, Español, Francais

Ondersteunde GPU

NVIDIA

NVIDIA

NVIDIA®  GeForce GTX of RTX 9XX-serie of hoger met 4 GB

AMD/ATI

AMD/ATI

AMD/ATI® Radeon met 4 GB en VCE 3.0 of hoger (Radeon Pro serie met 8 GB voor HDR en 32-bits projecten)

Intel

Intel

Intel® GPU HD Graphics 530-serie of hoger

8K Ultra HD

Ondersteunde formaten

Importeer

Video:   HEVC/H.265, AVC/H.264, MP4, MOV, MPEG-2, MPEG-1, AVI, WMV, M4V, Sony XAVC / XAVC-S / XDCAM EX / HD / HD 422 / MXF / ProDisc / HDCAM SR, MPEG IMX, DV, HDV, AVCHD, Panasonic P2, Red RAW

Audio: AIF, AAC, MP2, MP3, M4A, OGG Vorbis, WAV, WMA, FLAC

Afbeelding: BMP, GIF, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR, WDP, DNG

Andere: AAF, Premiere/Na Effecten (*.prproj), Final Cut Pro 7/ DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Text File (*.txt), Broadcast Wave Formaat, Closed Captioning

Exporteer

Video:  HEVC/H.265, AVC/H.264, MPEG-2, MPEG-1, MP4, MOV, AVI, WMV, Sony XAVC / XAVC-S / MXF / HDCAM SR, Panasonic P2, XDCAM EX

Audio: AIF, AAC, MP3, OGG Vorbis, WAV, WMA, FLAC

Afbeelding: BMP, PNG, JPG, TIFF, DPX, OpenEXR

Overige: VEGAS Project Archief (*.veg, *.vf), Premiere/Na Effects (*.prproj), Final Cut Pro 7/DaVinci Resolve (*.xml), Final Cut Pro X (*.fcpxml), EDL Tekstbestand (*.txt), XDCAM Disc

Internetverbinding: Vereist voor download, registratie, validatie en individuele programmafuncties. Het programma vereist een eenmalige registratie.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VEGAS Pro 18 Suite"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 202,40 opgeslagen
VEGAS Pro 18 Edit VEGAS Pro 18 Edit
€ 203,31 * € 405,71 *
€ 304,08 opgeslagen
VEGAS Pro 18 VEGAS Pro 18
€ 304,99 * € 609,07 *
Laatst bekeken