Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

MAGIX Video deluxe 2023 Premium Magix Video Deluxe 2023 Premium
Magix Video deluxe 2023 Premium biedt uitgebreide bewerkingstools Magix Video deluxe 2023 Premium is ideaal voor alle belangrijke aspecten van professionele bewerking. De software heeft talrijke functies voor het afspelen, bewerken...
€ 96,55 *
Vegas Movie Studio 18 Platinum kan zelfs de meest veeleisende videobewerkingstaken met gemak...meer

Productinformatie "Vegas Movie Studio 18 Platinum"

Vegas Movie Studio 18 Platinum kan zelfs de meest veeleisende videobewerkingstaken met gemak aan. Na het downloaden kunt u de talrijke functies van de software gebruiken om de opnamen van uw digitale camera, smartphone of tablet professioneel te optimaliseren. Importeer gewoon uw video's, afbeeldingen en zelfs 360-graden opnamen in de gebruiksvriendelijke tijdlijninterface van het programma en begin direct in de storyboardweergave. Speciale hoogtepunten van Vegas Movie Studio 18 Platinum zijn nauwkeurige motion tracking voor het vloeiend volgen van objecten, beeldstabilisatie en het vastleggen van meerdere schermen.

Hulp voor uw eerste bewerking

Als u nieuw bent met videobewerking, helpt Vegas Movie Studio 18 Platinum u met de Video Creator Wizard. Dit is een tovenaar die je advies geeft. Zoek uit welke opstelling uw clips het beste effect geeft. Laat hem je laten zien waar je muziek moet invoegen en overgangen moet maken. Maak titels en exporteer het eindresultaat in een van de vele formaten die de software biedt. Als u niet over de basiskennis beschikt om de juiste keuze te maken, kijk dan eens naar de bijgeleverde tutorials en leer meer over de technieken die het programma aankan.

Vegas Movie Studio 18 Platinum zit boordevol mogelijkheden

Vooral YouTubers en gamefans zullen baat hebben bij de schermopnamefunctie. Het registreert alles wat op het PC-scherm gebeurt en neemt ook alle audiosignalen op. Al het materiaal kan vervolgens worden bewerkt en er kunnen geweldige effecten, tekstoverlays of commentaren aan worden toegevoegd. Met motion tracking en het gereedschap Bézier-maskering kunt u afzonderlijke objecten of hele gebieden in uw video's tot op de pixel nauwkeurig volgen om ze te vervagen, te maskeren of samen te voegen met andere elementen in meerdere frames. Onrustige bewegingen en lelijke cameratrillingen worden moeiteloos geëlimineerd door de professionele en indrukwekkend effectieve beeldstabilisatie.

Klinkt evenwichtig

Vegas Movie Studio 18 Platinum biedt audio-effecten voor vele situaties en stemmingen. De ingebouwde audio-editor brengt uw muziek- en geluidsideeën tot leven. Sleep samples en songs naar een apart spoor en wijs ze toe aan de juiste scènes. Gebruik slow motion en fast motion om de dynamiek en de sfeer van belangrijke gedeelten te veranderen. Gebruik niveaubalancering om ruis te verminderen en het volume van verschillende scènes gelijk te maken.

Vegas Movie Studio 18 Platinum Download in één oogopslag:

 •     Video's verliesvrij en in realtime bewerken
 •     Maakt het mogelijk bewegingen nauwkeurig te volgen
 •     Biedt interactieve tutorials
 •     monteert beelden met meerdere camera's
 •     Met chroma-toets en groene scherm technologie
 •     Met opties voor stereoscopisch 3D-bewerken (360°-bewerken)
 •     Maakt gedetailleerde kleuraanpassingen mogelijk van afzonderlijke scènes en hele films
 •     Met beeldstabilisatiefuncties
 •     Ondersteunt Dolby 5.1 Surround en AC-3 stereo codering
 •     Maakt het mogelijk Blu-ray en DVD te maken
 •     Brand projecten rechtstreeks vanaf de tijdlijn naar optische schijven (Blu-ray / DVD)
 •     Maak reisanimaties van hoge kwaliteit
 •     Compatibel met H.265 HEVC
 •     Met 8K bewerken en exporteren
 •     MEER INFUSIE


Opmerking over Vegas Movie Studio 18 Platinum Download:

Voor het branden van beschrijfbare of herschrijfbare CD's, DVD's of Blu-ray Discs is een geschikt station vereist. Gelieve vooraf te informeren

 

Systeemvereisten

Besturingssysteem:
    Windows 10 64 Bit, Windows 8, Windows 7
Vereist hoofdgeheugen:
    min. 8000 MB
Vereiste ruimte op de harde schijf:
    min. 1500 MB
Aanbevolen schermresolutie:
    min. 1024x768
Overige:
    Internetverbinding: Vereist voor activering, validatie en afzonderlijke programmafuncties. Voor het programma is een eenmalige inschrijving vereist.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Vegas Movie Studio 18 Platinum"
4 dec. 2021

Nie ma takiego programu "Vegas Movie Studio 18"

Prosiłbym o sprawdzenie poprawności opisu sprzedawanego towaru. Z tego co wiem, ostatnią wersją Vegas Movie Studio była wersja 17. Kolejny numer 18 został nadany innemu programowi firmy Magix. Nie jest to następna wersja Vegas Movie Studio 17 i nie ma słowa "Vegas" w nazwie. Oznaczyłem poniżej "zapoznałem się z polityką prywatności", chociaż nie jest to prawda - nie działa link do opisu polityki prywatności.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken