Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD Mac Designer 2D V12

TurboCAD Mac Designer 2D V12

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821131
 • Permanent geldig
 • EN | DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD Mac Designer 2D V12 Precisie 2D-ontwerp & -uitvoering TurboCAD Mac Designer...meer

Productinformatie "TurboCAD Mac Designer 2D V12"

TurboCAD Mac Designer 2D V12
Precisie 2D-ontwerp & -uitvoering

TurboCAD Mac Designer V12 levert een nauwkeurig ontwerp dat eenvoudig te gebruiken is. De intuïtieve ontwerphulpmiddelen en tekenhulpmiddelen maken het eenvoudig om ideeën te onderzoeken. Produceer alles, van eenvoudige schetsen tot productieklare tekeningen, en deel ze in meerdere formaten, inclusief DWG.

Beschrijving

Precisie 2D tekening en ontwerp Gemakkelijk gemaakt

TurboCAD® Mac Designer 2D levert eenvoudig te gebruiken 2D teken- en ontwerphulpmiddelen die doorgaans te vinden zijn in professionele CAD-programma's. De TurboCAD Mac is gemaakt met de eenvoudige gebruikersinterface die elke Mac-gebruiker nodig heeft en maakt het gemakkelijk om alles te produceren, van eenvoudige schetsen tot productieklare tekeningen.

Intuïtieve ontwerp- en bewerkingstools

Gebruik de Drafting Assistant om u te helpen bij het opmaken van uw ontwerp of om een bestaand bestand te importeren voor eenvoudige bewerking. Met intuïtieve ontwerphulpmiddelen, drukknopen, uitlijnhulpmiddelen, 7.000 vooraf getekende symbolen, aanpasbare toetsenbordcombinaties, geautomatiseerde gebruikerstips en online hulp kunnen zelfs beginnende ontwerpers snel nauwkeurige ontwerpen maken.

Vereenvoudigd thuisontwerp

Gebruik de tekenassistent om snel een plattegrond op te stellen, of kies uit een van de 500 meegeleverde voorontwerpen. Snelheid architectonisch ontwerp met parametrische deuren en ramen, zelfherstellende muren, en vele architectonische ontwerphulpmiddelen die het ontwerpen van woningen vereenvoudigen.

Gemakkelijke bestandsdeling

Importeer naar een bestaand bestand in een van de vele ondersteunde bestandsformaten, waaronder AutoCAD® 2016 DWG/DXF. Printontwerp volgens uw specificaties, inclusief grote afdrukformaten, met pagina-opmaakopties waarmee u zelf kunt bepalen hoe het gedrukte document eruit komt te zien. Exporteer net zo gemakkelijk uw nauwkeurige ontwerpen en technische tekeningen van TurboCAD naar andere CAD-formaten, of kies een populair formaat voor desktop publishing om brochures of ander marketingmateriaal te maken.

 

Belangrijkste kenmerken

Complete set van 2D-ontwerpgereedschappen

TurboCAD Mac biedt een grote keuze aan 2D-hulpmiddelen, zodat je in elke situatie toegang hebt tot het juiste hulpmiddel voor de klus. Inclusief lijn, boog en kromming gereedschap. Plus toegangscirkel-, ellips-, polygon- en spline tools, inclusief de freehand spline en fair spline tools die meer controle bieden. U vindt er ook power-tekst- en dimensioneringstools, filet- en afschuiningstools, evenals 2D-modificatie- en transformatietools.

Opstelassistent & Snaps

De Drafting Assistant denkt als een opsteller. Het weet automatisch waar de constructielijnen meestal gewenst zijn en geeft ze tijdelijk weer wanneer dat nodig is. Combineer met drukknopen om snel x-, y-coördinaten, raaklijnen en loodlijnen te lokaliseren en u zult snel plattegronden, diagrammen en meer kunnen opmaken.

500 plattegronden

Begin bij nul of kies uit een van deze vooraf ontworpen plattegronden die u kunt aanpassen om ze stuk voor stuk van uzelf te maken.

Meer dan 7.000 2D symbolen en onderdelen

Kies uit duizenden onderdelen en symbolen om moeiteloos toe te voegen aan uw ontwerp, waaronder elektrische, mechanische, badkamer, keuken, bouw, LAN, CMOS, deuren, ramen, balies, bevestigingsmiddelen, HVAC en nog veel meer. Gebruik de symbolenbrowser om snel te vinden wat u nodig hebt, uitgebreid met symboolbestandsnamen.

geavanceerde bewerking

Selecteer een object en wijzig eenvoudig de geometrie in het venster Objecten bewerken. Alle waarden verschijnen als gehele getallen of decimalen en kunnen in elke gewenste eenheid worden ingevoerd.

Lagen en Lagenreeksen

Gebruik lagen om uw ontwerp te organiseren en om lagen te creëren, waardoor het gemakkelijk is om visueel de juiste visuele aspecten van een model aan en uit te zetten om het gemakkelijker te kunnen bewerken. Het aantal lagen is vrijwel onbeperkt, er kunnen zoveel lagen worden toegewezen als nodig is, en er kunnen recursief veel lagen worden genest.

blokmanager

Maak, bewerk en beheer blokken in de Block Manager. Er is een venster met een blokvoorvertoning inbegrepen.

Architectonische ontwerpgereedschappen

Slimme wanden - De zelfherstellende wanden van de TurboCAD Mac voegen zich automatisch samen, snijden elkaar en worden bijgewerkt om het ontwerp te versnellen. Muren kunnen worden ingesteld op automatische trimwandvertices en kruisingen, en maken het mogelijk om een luikpatroon en kleur toe te wijzen.

Parametrische deuren en ramen - Kies uit 3 deurstijlen (enkele, enkele standaard of dubbele) en 3 raamstijlen (overlappende dorpel, standaard dorpel en strakke dorpel) om in een muur te slepen, en TurboCAD Mac maakt automatisch een opening in de muur. De gebruiker kan de deur of het raam op een voorgeschreven afstand van het einde van de muur zetten voor een precieze plaatsing en nu de zwenkrichting van de deuren regelen.

Volledige bestandscompatibiliteit & conversie-opties

Importeer eenvoudig uw grafische ontwerpbestanden in TurboCAD en zet ze om in nauwkeurige CAD-tekeningen met afmetingen. Net zo gemakkelijk kunt u technische tekeningen van TurboCAD exporteren naar desktop publishing formaten, perfect voor gebruik in brochures en alle andere marketingmaterialen.

Importeer of exporteer uit deze populaire formaten: AutoCAD® DWG/DXF, JPEG, Adobe® EPS (alleen exporteren), Adobe® Illustrator, BMP, PICT, Spline (alleen importeren), TEXT en Claris CAD (alleen importeren).

U kunt ook gebruik maken van TurboCAD's krachtige batch-conversietool om enkele afbeeldingen of groepen afbeeldingen te converteren naar andere bestandsformaten.

Afdrukken & PDF

Gebruik Model to Sheet om paginalay-outs te maken om uw ontwerp met maximaal 4 verschillende hoeken op een enkele pagina te bekijken en af te drukken. Bovendien biedt de TurboCAD Mac controle over de grootte van de tekst, de afmetingen van de tekst en nog veel meer. Gebruikers kunnen ook ontwerpen opslaan als één- of meerpagina-PDF's in standaard of aangepaste formaten voor verzending via e-mail. U kunt zelfs grote, data-intensieve bestanden met een duidelijke postergrootte printen.

Wat is er nieuw in v12?

Opstelling en annotatie

 

NIEUW! Best Fit Line en Best Fit Circle:

Geweldig voor het traceren van precieze krommen over ruwe schetsen. Deze tool zal "best passen" bij een lijn of cirkel uit een monsterverzameling van punten.

 

NIEUW! Haakse Tolerantie Updates:

De hoektolerantie-interface is bijgewerkt om dynamisch input te leveren vanuit het dialoogvenster van de inspecteur.

 

Bruikbaarheid

 

NIEUW! Lagen opslaan met uitzicht:

Nu heb je de mogelijkheid om lagen op te slaan die geassocieerd zijn met weergave-oriëntaties.

 

NIEUW! Herhaal het vorige commando:

Deze "rechtermuisklik"-functie bespaart u veel tijd door een lijst met laatst gebruikte tekencommando's bij te houden. Selecteer een item in de lijst om het huidige gereedschap snel te wijzigen.

 

Interoperabiliteit

 

NIEUW! Nu kunt u werken met bestandstypen uit deze andere programma's:

- DWG/DXF 2020 Import/Export PDF Import

- Adobe Illustrator Importeren

- SketchUp 2020 Invoer/uitvoer

- Collada (DAE) Import/Export

Systeemeisen
Versie 12
Platform Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave, Mac OS 10.15 Catalina
 • Intel® Mac®.
 • 8 GB aan ruimte op de harde schijf
 • 4 GB RAM of meer
 • Muisaanwijzer (wielknop aan te raden).

Mac OSX 64 bit

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD Mac Designer 2D V12"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken