Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD LTE Pro V9, English

TurboCAD LTE Pro V9, English

€ 345,66 * € 354,87 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821124
 • 4260042824712
 • Permanent geldig
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD LTE Pro V9 Werkt als AutoCAD LT® en meer! Geavanceerd ontwerpen &...meer

Productinformatie "TurboCAD LTE Pro V9, English"

TurboCAD LTE Pro V9
Werkt als AutoCAD LT® en meer!

 • Geavanceerd ontwerpen & detailleren
 • Krachtig architectonisch ontwerp
 • Compatibel & Programmeerbaar
 • Nieuw! Omzetten van dakplaten
 • Nieuw! Trim Dakplaat per vliegtuig
 • Nieuw! Multi Landing Trappen per Polylijn

 

Beschrijving

Professionele 2.5D CAD - Dat werkt als AutoCAD LT
TurboCAD LTE Pro is een volledige 2.5D CAD-softwareoplossing met geavanceerde functies en uitgebreide bestandsondersteuning. TurboCAD LTE biedt alles wat u zoekt in AutoCAD LT, plus extra geavanceerde functies die CAD-professionals willen, en dat alles voor een fractie van de prijs.

Lage leercurve
Als u al bekend bent met AutoCAD LT, maken de toetsaanslagen, de opdrachtregel en de interface in TurboCAD LTE Pro het gemakkelijk om er meteen in te springen. Je hoeft niet opnieuw te leren wat je al weet.

Verbeterde productiviteit
Laad, verwerk en bekijk zelfs de grootste CAD-bestanden met behulp van de 64-bits versie van TurboCAD LTE Pro. Verhoog de prestaties met de GPU-versnelde tekenmotor die wordt gebruikt in combinatie met diverse productiviteitsgereedschappen.

Betere opmaak en detaillering
Ga verder met ontwerpen met het krachtige tekenpallet van TurboCAD LTE Pro, de pagina-opmaakwizard, de PDF-onderlaag, ondersteuning voor Xrefs, parametrische onderdelenbeheer, beperkingen, entiteitsmarkeringen en nog tientallen andere tools en functies die u niet vindt in AutoCAD LT.

Architectuurgereedschappen
TurboCAD LTE Pro biedt architectuurfuncties die u niet vindt in AutoCAD LT, waaronder IFC-import/export, een reeks parametrische, ACA/ADT-compatibele architectuurobjecten, een huiswizard, architectuurstijlmanager en nog veel meer.

Programmeerbaar via Ruby Scripting & SDK
TurboCAD LTE Pro is programmeerbaar via Ruby Scripting of de Software Development Kit, waardoor de software kan worden aangepast. Maak routines, functies of verticale apps om TurboCAD LTE beter geschikt te maken voor uw specifieke behoeften.

Hoge compatibiliteit met andere CAD-formaten
TurboCAD LTE Pro biedt een superieure workflow met AutoCAD en SketchUp bestanden, U3D en 3D PDF ondersteuning en tientallen meer populaire CAD en grafische bestandsformaten.

Belangrijkste kenmerken

Professioneel 2.5D Opstellen en detailleren
TurboCAD LTE Pro is rijk aan fundamentele tekengereedschappen en tekenhulpmiddelen die het ontwerp versnellen. Meer dan een AutoCAD LT® work-alike; het is een professioneel 2.5D CAD-programma dat alle functies biedt die u zoekt in AutoCAD LT, plus veel meer geavanceerde ontwerptools die CAD-professionals willen.

Lage leercurve & verbeterde productiviteit
TurboCAD LTE Pro is ontworpen om de schakelkosten voor AutoCAD LT gebruikers te minimaliseren. Menu's, gereedschappen en iconen zijn gemakkelijk te herkennen. Bekende toetsaanslagen, commandoregel, paletinterfaces en een intelligente cursor zijn opgenomen. TurboCAD LTE Pro biedt ook uitzonderlijke compatibiliteit met de nieuwste .DWG- en .DXF-bestandsfilters, zodat u kunt blijven profiteren van uw bestaande AutoCAD-tekeningen.

Naast het bieden van een vertrouwde UI aan gebruikers, biedt TurboCAD LTE Pro een verscheidenheid aan functies zoals een 64-bits versie, GPU-versnelde tekenmotor, en meer, om uw productiviteit te verbeteren.

Betaalbare innovaties
TurboCAD LTE Pro gaat verder dan AutoCAD LT en biedt meer geavanceerde teken- en detailleringsmogelijkheden. Het geavanceerde tekenpallet werkt met vaste of oppervlaktemodellen, waarbij 3D-ontwerpen worden omgezet in associatieve 2D-weergaven en gedetailleerde secties om uw werkdocumentatie te vervolledigen. De paginalay-out wizard maakt dit proces nog eenvoudiger met twee modi om de creatie van 2D lay-outs vanuit een architectonisch of een mechanisch model te optimaliseren. TurboCAD LTE Pro ondersteunt zelfs externe referenties, of "Xrefs", waardoor het bewerken efficiënter wordt en tekeningen synchroon blijven lopen.

Geavanceerd architectonisch ontwerp
TurboCAD LTE Pro biedt architecturale kenmerken die u niet vindt in AutoCAD LT, zoals dynamische afmetingen, markers, geo-locatie, een huiswizard, architectuurstijlmanager, IFC-import/export voor eenvoudige BIM en een reeks parametrische, ACA/ADT-compatibele architectuurobjecten.

Programmeerbaar via Ruby Scripting & SDK
Ondersteuning voor maatwerk door middel van Ruby scripting en de Software Developers' Kit maakt het mogelijk om allerlei routines, functies of volwaardige verticale applicaties te ontwikkelen en direct aan de gebruikersinterface toe te voegen.

Zeer compatibel met andere CAD-formaten
TurboCAD LTE Pro ondersteunt meer dan 30 standaard bestandsformaten. Openen en opslaan van .DWG-, .DXF- en .DWF-formaten van AutoCAD R14 tot 2015. genieten van een superieure workflow met Trimble MarkUp en SketchUp, nu tot en met versie 2015. importeren/exporteren van bestanden uit PDF-, 3D-PDF- en Universal 3D (U3D)-bestanden en tientallen andere populaire CAD- en grafische bestandsformaten.

Wat is er nieuw?
Deze nieuwste release biedt spannende nieuwe architectonische tools, nieuwe slot tools, nieuwe puntenwolk tools, en nog veel meer. Plus geniet van de verbeterde conceptuele selector en de nieuwe PRC-ondersteuning voor het exporteren van 3D-content en het delen van uw werk als een 3D-PDF.

Architectonisch ontwerp

NIEUW! Omzetten van dakplaten

Nu kunt u een klassiek TurboCAD-dak nemen, en het dak omzetten (laten exploderen) in een set dakplaten. Dit maakt het gemakkelijker om aangepaste daken te maken en te bewerken (geknipt zadeldak, dakkapel, enz...).

NIEUW! Trim Dakplaat per vliegtuig

Met dit gereedschap kunt u een dakplaat bij het vlak van een ander object knippen. De objecten die gebruikt kunnen worden zijn: Andere Dakplaten, Standaarddaken of Muren.

 • Selecteer het doelvlak voor het trimobject
 • Selecteer de kant van de dakplaat die getrimd moet worden.
 • Ondersteuning van het klassieke TurboCAD trimgereedschap voor de dakplaat (trimmen met polylijn)

NIEUW! Multi Landing Trappen per Polylijn

U kunt nu multi-landing trappen maken van een 2D polylijn.

BELANGRIJK! Bewerk Dakhelling Risico-/loopondersteuning

De Edit Roof Slab Tool bevat nu een invoerveld.

BELANGRIJK! IFC-objectondersteuning

Het IFC-bestandsfilter, dat vaak wordt gebruikt voor BIM-bewerkingen, ondersteunt nu de import/export van straalobjecttypes en kolomobjecttypes.

BELANGRIJK! Huis Tovenaarshulpmiddel

De huis tovenaar, gebruikt om snel een huisplan op te stellen, elke kamer te plaatsen en te dimensioneren, in kasten, gangen, een garage en zelfs dekken te laten vallen, maakt het nu mogelijk om elke kamer een naam te geven terwijl je in de tool zit, zodat je het niet achterna hoeft te doen.
 

mechanisch ontwerp

Nieuwe gleuven

Drie nieuwe sleuven voor uitvinders, houtbewerking en meubelontwerp. Dat is inclusief:

 • Slot
 • cirkelvormige gleuf
 • Cirkelvormige sleuf per centrum en straal

puntenwolk

NIEUW! Point-cloud ondersteuning

TurboCAD LTE Pro biedt nu tools om een puntenwolk te interpreteren, een set van datapunten in een of ander coördinatensysteem. In een driedimensionaal coördinatensysteem worden deze punten meestal gedefinieerd door X-, Y- en Z-coördinaten, die vaak bedoeld zijn om het buitenoppervlak van een object weer te geven.

Nieuw! puntenwolk import/export

Importeer of exporteer een puntenwolk met behulp van .PCD- en .XYZ-formaten

Nieuw! Puntentriangulatie

Mogelijkheid om een oppervlak uit een gegevensset van de puntenwolk te extraheren

Nieuw! Subset Point Cloud

De mogelijkheid om een subset van een bestaande puntenwolk te selecteren en een aparte entiteit te creëren.
 

Algemeen

NIEUW! ISO-cirkel/Grid

Met dit nieuwe gereedschap kunt u eenvoudig isometrische cirkels construeren.
 

gebruikersinterface

BELANGRIJK! conceptuele selector

 • Sleep referentiepunt en rotatiebalken met CTRL
 • Schaalhandvatten op de grensdoosdoos zoals in de klassieke modus

Nieuw! Highlighting (alleen Redsdk)

UI-verbetering die 3D-objecten en delen van 3D-objecten belicht terwijl bepaalde hulpmiddelen in de Redsdk-modus worden gebruikt, waaronder inprenten, snel trekken & 3D-spiegelkopiëren

Nieuw! Spaties

Beheer al uw ruimtes via de design director, inclusief modelruimte, en alle papierruimtes, zodat u efficiënter met ruimtes om kunt gaan dan de tabinterface toelaat.
 

interoperabiliteitsproblemen

Nieuw! PRC 3D PDF-ondersteuning

TurboCAD LTE Pro ondersteunt nu zowel .U3D als .PRC (Product Representation Compact) bestandsexport. Deze nieuwe filteroptie exporteert 3D-inhoud in PRC-formaat.

Verbeterd! 3D-PDF-export

TurboCAD 3D PDF export omvat nu ook ondersteuning van Redsdk-materiaal.

systeemvereisten
Versie 9
Platform Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 10

TurboCAD LTE en TurboCAD LTE Pro worden geleverd in een 64-bits versie om optimaal gebruik te maken van het beschikbare computergeheugen van uw hardware om CAD-bestanden te laden, te verwerken en te renderen. 

CPU-type

 • 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor

Systeemeisen:

 • Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bits, Windows 7 (64-bits), Vista (64-bits)
 • 4 GB RAM

Aanbevolen:

Uw ervaring met TurboCAD zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, een snellere CPU, 4+ GB RAM, en een grotere schermresolutie en grafische ondersteuning.

De optionele GPU-versnelde Redsdk-rendermodus vereist een ondersteunde grafische verwerkingseenheid (een chip op het bord, of op een videokaart). De nieuwste videostuurprogramma's zijn meestal vereist. Nieuwere borden met meer vermogen en VRAM zorgen over het algemeen voor betere prestaties.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD LTE Pro V9, English"
4 nov. 2020

Thank you!

Very fast and secure processing. I will be ordering again.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

€ 20,37 opgeslagen
€ 20,38 opgeslagen
€ 10,21 opgeslagen
MAGIX Web Designer 15 Premium MAGIX Web Designer 15 Premium
€ 81,29 * € 91,50 *
Laatst bekeken