Gratis hotline 0800 2633100
 
Trend Micro Cloud One - Endpoint Security

Trend Micro Cloud One - Endpoint Security

€ 27,38 *

incl. BTW gratis verzending

 • TM1011
 • CX01176410
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd

Vers.:

Type Licentie:

Jaar/jaren:

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Trend Micro Cloud One - Beveiliging voor endpoints kopen: Maximale beveiliging voor uw endpoints...meer

Productinformatie "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security"

Trend Micro Cloud One - Beveiliging voor endpoints kopen: Maximale beveiliging voor uw endpoints

In de huidige verbonden wereld, waarin cyberbedreigingen voortdurend toenemen, is de beveiliging van uw endpoints van cruciaal belang. Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar effectieve oplossingen om hun endpoints te beschermen tegen geavanceerde aanvallen. Dat is waar Trend Micro Cloud One - Endpoint Security om de hoek komt kijken, een geavanceerde beveiligingsoplossing die uw endpoints beschermt tegen een breed scala aan bedreigingen.

Wat is Trend Micro Cloud One - Endpoint Security?

"Koop Trend Micro Cloud One - Endpoint Security" is een uitgebreide beveiligingsoplossing die speciaal is ontworpen om je endpoints te beschermen. De oplossing biedt de beste beveiligingsfuncties in zijn klasse om je endpoints te beschermen tegen malware, ransomware, zero-day exploits en andere bedreigingen. De innovatieve cloudgebaseerde technologie maakt efficiënte en snelle detectie van aanvallen mogelijk.

Voordelen van Trend Micro Cloud One - Endpoint Security

 • 1.Uitgebreide bescherming: De oplossing biedt uitgebreide bescherming voor uw endpoints, waaronder pc's, laptops, servers en mobiele apparaten.
 • 2.Cloudgebaseerde detectie: Cloudgebaseerde technologie maakt snelle, realtime detectie en preventie van bedreigingen mogelijk.
 • 3. Geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen: Endpoint Security Suite gebruikt geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen om verdacht gedrag en aanvallen vroegtijdig te detecteren en te blokkeren.
 • 4. Bescherming tegen zero-day bedreigingen: De oplossing detecteert en blokkeert zero-day bedreigingen met behulp van machine learning en gedragsanalyse om je endpoints te beschermen tegen nieuwe en nog onbekende aanvallen.
 • 5.Gecentraliseerd beheer: Cloud One biedt een centrale beheerconsole waarmee u eenvoudig alle endpoints kunt monitoren en beheren.
 • 6.Lage systeembelasting: De Endpoint Security Suite verbruikt minimale resources om de prestaties van uw endpoints niet te beïnvloeden.
 • 7.Eenvoudige implementatie: De oplossing kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande IT-infrastructuur zonder complexe configuraties.

Hoe kan "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security kopen" uw onderneming beschermen?

De beveiliging van uw endpoints is van groot belang, omdat een succesvolle aanval op uw endpoints ernstige gevolgen kan hebben. Met "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security" kunt u uw onderneming op verschillende manieren beschermen:

 • 1.Preventieve bescherming: de oplossing biedt preventieve bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen om aanvallen in een vroeg stadium te blokkeren.
 • 2.Anomaliedetectie: Endpoint Security Suite detecteert verdacht gedrag en anomalieën op uw endpoints om potentiële bedreigingen te identificeren.
 • 3.Reactieve verdediging: In het geval van een aanval reageert de oplossing snel en automatisch om de verspreiding van malware te stoppen en de schade te minimaliseren.
 • 4.Bescherming tegen gegevensdiefstal: Endpoint Security Suite voorkomt onbevoegde toegang tot uw endpoints en beschermt gevoelige gegevens tegen diefstal of gegevenslekken.


Systeemvereisten

Om het meeste uit "Koop Trend Micro Cloud One - Endpoint Security" te halen, moet aan de volgende systeemvereisten worden voldaan:

 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (Service Pack 1), Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2
 • Processor: 1 GHz of sneller
 • RAM: 1 GB voor 32-bits besturingssystemen of 2 GB voor 64-bits besturingssystemen
 • Harde schijf: ten minste 1,3 GB vrije ruimte
 • Browser: Internet Explorer 11 of hoger, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox
 • Netwerk: Snelle internetverbinding voor cloudgebaseerde functies

 

eigenschappen: "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security"
Besturingssysteem:
Linux
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Malware
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security"
Besturingssysteem:
Linux
macOS
Windows
Inbegrepen Toepassingen:
Bescherming Tegen Virussen
Firewall
Malware
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Trend Micro Cloud One - Endpoint Security"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken