Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Toolkit for MSSQL

Stellar Toolkit for MSSQL

€ 1.016,76 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822193
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Een 5-in-1 software pakket aanbevolen door Microsoft MVP's en SQL beheerders om corrupte MS SQL...meer

Productinformatie "Stellar Toolkit for MSSQL"

Een 5-in-1 software pakket aanbevolen door Microsoft MVP's en SQL beheerders om corrupte MS SQL databases te repareren en herstellen, SQL database logbestanden (.ldf) te analyseren, database uit corrupte backup te halen en database bestand wachtwoord opnieuw in te stellen. Het werkt met SQL Server 2019, 2017, 2016, 2014, en oudere versies tot en met 7.0. De software kan ook MS SQL, MySQL, MS Access, SQLite en SQL Anywhere databases converteren.

 • Repareert beschadigde SQL database (MDF/NDF) en back-up bestanden
 • Analyseert het SQL logbestand (LDF)
 • Helpt om verloren wachtwoord van databankbestanden te herstellen


Wanneer gebruik je Stellar Toolkit voor MS SQL?

Moet je een database herstellen in hangende herstelmodus?
Een SQL database kan in pending recovery mode gaan door corruptie van het transactielogbestand. Het logbestand kan corrupt raken door problemen met het I/O subsysteem, plotselinge systeemuitschakeling, een virusaanval, enz. DBCC CHECKDB met het commando REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS kan helpen om het beschadigde transactielogbestand te herstellen, maar het kan leiden tot gegevensverlies. De Stellar MS SQL database reparatie software in de toolkit kan helpen de database te repareren en herstellen met behoud van de gegevensintegriteit.

Moet je gegevens herstellen van een corrupt back-up bestand?
De Stellar Backup Extractor for MS SQL software in de toolkit kan helpen gegevens te herstellen uit een beschadigd backup bestand. Het gereedschap repareert het backup bestand (.bak) en extraheert alle database objecten. Met Backup Extractor kun je gegevens herstellen van alle soorten backups - Volledige, Differentiële en Transactie Log.

Heb je een uitgebreid hulpprogramma nodig om problemen met SQL databases op te lossen?
Als SQL beheerder kun je verschillende problemen met databases ondervinden. Deze problemen kunnen variëren van database corruptie tot backup corruptie. Het kan ook nodig zijn SQL logs te controleren om anomalieën in de gegevens op te sporen. Je kunt ook voor situaties komen te staan waarin je het wachtwoord van SQL databases opnieuw moet instellen. Dit is waar Stellar Toolkit voor MS SQL Software in het spel komt. De software biedt alle nodige hulpmiddelen om de meest voorkomende SQL database problemen op te lossen en aan te pakken.

De 5 software van de gereedschapskist

Stellar Reparatie voor MS SQL
Wereldwijd gewaardeerd door IT beheerders en SQL gebruikers helpt de software een database te repareren en herstellen bij corruptie van een database, een database die als verdacht is gemarkeerd of in herstelmodus staat, enz. De software ondersteunt parallelle verwerking en slaat meerdere tabellen tegelijk op. Het biedt ook een snelle bewaarmodus om gebruikers te helpen snel een database te herstellen. Het ondersteunt SQL Server 2019, 2017, 2016 en oudere versies.

 • Repareert beschadigde MDF en NDF bestanden
 • Herstelt tabellen, verwijderde records en alle andere database objecten
 • Slaat herstelde databanken op als nieuwe databank, live databank of in andere formaten


Stellar Backup Extractor voor MS SQL
Een gespecialiseerd hulpmiddel dat DBA's helpt SQL databases te herstellen van beschadigde backup (.bak) bestanden. De software repareert het back-up bestand en haalt de hele inhoud eruit. Bovendien kan de software databases herstellen van volledige, differentiële of transactielog backups. De software ondersteunt SQL Server 2019, 2017, 2016, 2014, 2012, en oudere versies.

 • Kan SQL databank uit zwaar beschadigd .bak bestand halen
 • Voorvertoningen van tabellen, synoniemen, gegevenstypen, enz.
 • Genereert een logboekrapport met details over het hele herstelproces van de backup

Stellar Password Recovery for MS SQL
Password recovery tool helpt bij het herstellen van verloren SA of andere gebruikerswachtwoorden van SQL Server database. Het gereedschap biedt een "Change Password" optie om het wachtwoord te resetten en te herstellen. Het is compatibel met Windows 10 en eerdere versies.

 • Reset het wachtwoord van het SQL database (master.mdf) bestand
 • Herstelt en reset de wachtwoorden van meerdere gebruikersaccounts in SQL Server
 • Ondersteunt versies van SQL Server 2017, 2016, 2014 en lager


Stellar Log Analyzer voor MS SQL
SQL Log Analyzer is een forensisch hulpmiddel, ontworpen voor databasebeheerders om het SQL logbestand (.ldf) te onderzoeken. Het gereedschap analyseert het logbestand om alle gegevensveranderingen (invoegen, bijwerken en verwijderen) en DDL operaties (maken en verwijderen) te vinden die in de SQL database werden uitgevoerd. Het scant het LDF bestand en het bijbehorende MDF bestand voor analyse van het transactielogbestand.

 • Hiermee kun je log tabel gegevens en log transacties bekijken en lezen
 • Voorvertoning van transactiedetails zoals transactienaam, -tijd, -vraag, enz.
 • Slaat de gegevens van het logbestand op in een nieuwe database of een live database


Stellar Converter for Databases
Een krachtig hulpmiddel voor het converteren van MS SQL, MySQL, MS Access, SQLite en SQL Anywhere databases. Het zet databaserecords om van het ene databank bestandsformaat naar het andere, terwijl de gegevensintegriteit behouden blijft. Bovendien helpt de software bij het converteren van alle tabel-attributen, waaronder stored procedures, views, triggers, enz.

 • Converteert MS SQL (.mdf), MySQL, MS Access (.mdb en .accdb), SQLite (.db en .sqlite), en SQL Anywhere (.db) bestanden
 • Optie om databasestatus in te stellen als offline of live
 • Kan een enkele tabel of een hele database converteren


Belangrijkste kenmerken Stellar Toolkit voor MSSQL

Repareert en herstelt SQL databank
De toolkit bevat een geavanceerd SQL reparatiegereedschap dat helpt bij het herstellen van corruptie in MDF en NDF databankbestanden. Het gereedschap kan zwaar beschadigde SQL database bestanden van elke grootte repareren. Het helpt ook bij het herstellen van alle database objecten, waaronder tabellen, indexen, opgeslagen procedures, enz. terwijl hun integriteit behouden blijft. Je kunt een voorbeeld van alle te herstellen objecten bekijken om de nauwkeurigheid ervan te controleren, en dan het gerepareerde bestand opslaan in een nieuwe database, live database of andere formaten.

Ondersteunt backup herstel
Met het backup extractie gereedschap in Stellar Toolkit voor MS SQL kunnen gebruikers gegevens uit beschadigde (.bak) bestanden extraheren. Het gereedschap ondersteunt het herstel van gegevens uit alle soorten back-ups, zoals Full, Simple en Bulk-Logged, met slechts een paar klikken.

Forensisch gereedschap om SQL logs te analyseren
Alle DML (invoegen, bijwerken en verwijderen) en DDL (maken, wijzigen en verwijderen) bewerkingen die op een SQL database worden uitgevoerd worden in een transactielogbestand vastgelegd. Met Stellar Log Analyzer voor MS SQL software kun je de logs analyseren om gegevensveranderingen in de database op te sporen. De software helpt bij forensische analyse van SQL log tabel gegevens en log transacties. Je kunt alle details van het SQL transactielog bekijken, inclusief transactietype, transactienaam, tijd en query.

HersteltSA of andere gebruikerswachtwoorden
Stellar Password Recovery for MS SQL software in toolkit helpt om verloren SA of andere SQL Server database gebruikerswachtwoorden te herstellen. De software biedt een wachtwoordwijzigingsoptie om het wachtwoord van het SQL database (master.mdf) bestand opnieuw in te stellen. Het ondersteunt wachtwoord herstel van SQL Server 2017, 2016, 2014 en oudere versies van databases.

Ondersteunt inter-conversie van databases
Stellar Toolkit for MS SQL bevat een gereedschap voor database conversie dat helpt bij het converteren van het ene database bestandsformaat naar het andere. Het gereedschap ondersteunt de conversie van MS SQL (.mdf), Access (.mdb en .accdb), MySQL, SQL Anywhere (*.db) en SQLite (.db en .sqlite) databankbestanden. Deze functie bespaart tijd en moeite bij databasemigratie, waarbij databaserecords van het ene naar het andere databaseformaat moeten worden omgezet.

Ondersteunt parallelle verwerking
Stellar Repair for MS SQL software ondersteunt parallelle verwerking van tabellen om gebruikers in staat te stellen de gerepareerde tabellen van SQL database snel op te slaan. De software repareert en bewaart tot 8 tafels tegelijk. Dit is een nuttige eigenschap omdat het helpt de tijd die nodig is voor SQL database herstel te verkorten. De software toont ook de status van de tabel tijdens het opslaan als voltooid, bezig, in uitvoering en geannuleerd.

Beperkt de downtime van databasestot een minimum
SQL databases kunnen ontoegankelijk worden bij database corruptie, herstel mislukt door een beschadigde backup, enz. met downtime tot gevolg. Ook kunnen er problemen zijn met de toegang tot een versleutelde SQL Server database als het wachtwoord verloren is gegaan. Met Stellar Toolkit for MS SQL software krijg je toegang tot hulpmiddelen die je helpen problemen op te lossen zoals database corruptie, corruptie van backup bestanden, verloren database bestand wachtwoord, enz. Dit helpt de uitvaltijd van de SQL database tot een minimum te beperken.

Hersteltverwijderde records
Stellar Repair for MS SQL software in toolkit helpt om verwijderde tabelrecords te herstellen. Het biedt een "Include deleted records" optie om herstel van verwijderde records uit te voeren. De software geeft ook een voorbeeld van de verwijderde items tijdens het herstelproces van de databank. Na het bekijken van de gegevens kun je kiezen om de herstelde gegevens op te slaan in een nieuwe database, een live database of in andere bestandsformaten.

Preview functie om de gegevens te controleren
Alle hulpmiddelen in de MS SQL Toolkit tonen een preview van de gegevens voordat ze worden opgeslagen. De voorbeeldfunctie helpt gebruikers om de juistheid van de gegevens te controleren.

Ondersteunt selectief herstel
Na het bekijken van de gegevens met de gereedschappen in de MS SQL Toolkit, kun je specifieke items selecteren om op te slaan. Deze functie helpt gebruikers tijd te besparen die anders besteed zou worden aan het bewaren van ongewenste voorwerpen.

Meerdere mogelijkheden om bestanden op te slaan
Met Stellar Repair for MS SQL software kun je de gerepareerde database opslaan in een nieuwe database, live database of in een ander bestandsformaat (zoals CSV, HTML, XLS enz.). Met Stellar Backup Extractor kun je de gegevens die je uit het beschadigde backupbestand hebt gehaald, opslaan in een nieuwe of live database. Bovendien biedt de Backup Extractor de mogelijkheid om de gegevens op te slaan in CSV, XLS en HTML bestandsformaten. Met het SQL Log Analyse gereedschap kunnen de log tabel gegevens en log transacties opgeslagen worden in bestandsformaten als MDF, CSV, HTML, enz.

Optie om naar specifieke items te zoeken
De gereedschappen in Stellar Toolkit voor MS SQL hebben een optie om naar specifieke items in het geselecteerde databankbestand te zoeken. Je kunt elk voorwerp dat je wilt zoeken invoeren met de optie "Search". Je kunt de zoekresultaten ook verkleinen door de optie Match Case of Match Whole Word te kiezen.

 
Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface
De eenvoudige en intuïtieve grafische gebruikersinterface van de in de toolkit beschikbare gereedschappen helpt bij het stroomlijnen van taken, zoals database reparatie en herstel, database interconversie, gegevensherstel uit een backup bestand, enz. Bovendien helpen de gedetailleerde instructies de gebruikers de taken zonder hulp uit te voeren. Bovendien kan de grafische gebruikersinterface aangepast worden voor een betere leesbaarheid van iconen en tekst.

Ondersteuning & Compatibiliteit
De tools in Stellar Toolkit voor MS SQL ondersteunen alle SQL Server versies 2019, 2016, 2014, 2012 en eerder. Bovendien zijn de gereedschappen compatibel met de besturingssystemen Windows 10, 8.1, 8 en 7. De Stellar Converter voor Database software ondersteunt MySQL versies 8.x tot 3.x. Het ondersteunt ook SQL Anywhere versies van 17 tot en met 9 en alle SQLite versies tot en met 3.30. Bovendien kan het database conversie gereedschap werken met MS Access 2019 en eerdere databases.

Systeemvereisten

Processor
Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 en Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008, 2003

Geheugen
Minstens 16 GB (32 GB aanbevolen)

Harde schijfruimte
250 MB voor installatiebestanden

Hoe repareer ik een beschadigde SQL database met Steller Repair for MS SQL?
Volg deze stappen om de SQL database met de software te repareren: Start de Stellar Repair for MS SQL software. In het dialoogvenster "Select Database" klik je op "Browse" of "Search" om de beschadigde SQL database te selecteren. Na het selecteren van het databankbestand (.mdf) klik je op Repair. Kies in het dialoogvenster "Select scan mode" de optie "Standard scan" om het database bestand snel op schade te controleren. Als het bestand erg beschadigd is, kies dan "Advanced scan". Klik op "OK". Als het berichtvakje "Repair complete" verschijnt, klik je op "OK". Een voorbeeld van het gerepareerde SQL database bestand en de herstelbare objecten wordt getoond. Selecteer de objecten die je wilt herstellen en klik op "Save" in het menu "File". In het dialoogvenster "Save Database" kies je "New Database", "Live Database" of "Other Formats" om het gerepareerde bestand op te slaan. Klik op "Next". Voer de gegevens in om verbinding te maken met de SQL Server en klik op "Next". Kies een van de volgende spaarstanden: Kies "Snel opslaan" om een groot databestand snel op te slaan. Kies "Standard Saving" om het gerepareerde bestand op te slaan. Klik op "Save". Dit opent een "Save Tables" scherm dat de voortgang van het opslaan toont. Het gerepareerde SQL database bestand wordt op de opgegeven plaats opgeslagen. Klik op "OK" om het proces te voltooien.
Hoe reset je een verloren of vergeten wachtwoord van een SQL database?
Volg deze stappen om het verloren of vergeten wachtwoord van je SQL database opnieuw in te stellen met Stellar Password Recovery for MS SQL software: Start de software. Klik op het hoofdscherm van de software op "Browse" om het SQL master database bestand (master.mdf) te kiezen waarvan je het wachtwoord wilt herstellen. Klik op "Open". Het pad van het gekozen databankbestand wordt getoond in het tekstvak "Browse". Bovendien verschijnt op het hoofdscherm een lijst van verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden. Kies de gewenste gebruikersnaam en klik op "Change password" om het wachtwoord te resetten. In het venster "Enter new password" voer je een nieuw wachtwoord in en klik dan op "OK". Als het wachtwoordherstel voltooid is, verschijnt de boodschap "Password successfully changed for selected user".
Hoe analyseer je SQL database logbestand met SQL Log Analyzer software?
Om het SQL database logbestand met de software te analyseren, voer je de volgende stappen uit: Start de Stellar Log Analyzer voor MS SQL software. In het venster "Select Log" gebruik je de optie "Select LDF" of "Find" om het logbestand te kiezen dat je wilt analyseren. Nadat je het bestand gekozen hebt, klik je op 'Analyseer'. Klik op 'OK' wanneer de boodschap "Analysis of selected log completed" verschijnt. Bekijk de gegevens van de log tabellen en log transacties. Selecteer de gegevens die je wilt herstellen en klik dan op de optie 'Save' in het menu 'File'. Kies een geschikte optie om het logbestand op te slaan en klik dan op "Save". Het logbestand wordt op de gewenste plaats opgeslagen. Klik op "OK".
Hoeveel tijd neemt Stellar Repair for MS SQL Software in beslag om de database te repareren en op te slaan?
De tijd om een SQL database te repareren en op te slaan hangt af van de grootte van het databankbestand. Je kunt echter de "quick save mode" gebruiken om de gerepareerde database snel op te slaan.
Kan ik meerdere tabellen repareren en opslaan met Stellar Repair for MS SQL Software?
Ja, je kunt met de software meerdere tabellen tegelijk repareren en opslaan. Dit hangt echter af van de processorsnelheid van je computer.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Toolkit for MSSQL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken