Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Toolkit for Exchange

Stellar Toolkit for Exchange

€ 1.830,20 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822192
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR | IT | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Een 5-in-1 suite van gespecialiseerde gereedschappen die sterk aanbevolen worden door MVP's en...meer

Productinformatie "Stellar Toolkit for Exchange"

Een 5-in-1 suite van gespecialiseerde gereedschappen die sterk aanbevolen worden door MVP's en IT beheerders om beschadigde EDB te repareren, postvakken uit een backup te halen en Exchange Database (EDB) postvakken naar PST bestandsformaat om te zetten. Het is uitgerust met intelligente parallelle verwerkingstechnologie die 4x sneller herstel en conversie van mailboxen mogelijk maakt. De software biedt ook hulpmiddelen om postvakgegevens uit ontoegankelijke OST te halen en verloren Windows Server wachtwoorden opnieuw in te stellen.

 • Haalt Exchange database offline of ontmantelt ze in geval van corruptie
 • Converteert offline of gehoste EDB en exporteert mailboxen naar PSTs
 • Extraheert en herstelt mailboxen uit beschadigde Exchange BKF of VHDX bestanden


Wanneer moet ik Stellar Toolkit for Exchange gebruiken?

Kan de Exchange database niet aangekoppeld worden?
Exchange database kan corrupt raken of gedemount worden door oorzaken als onzuiver afsluiten, ontbreken van transactielogbestand enz. ESEUTIL is misschien niet in staat om ernstige corruptie in de database te verhelpen. Stellar Toolkit for Exchange biedt een geavanceerd reparatieprogramma voor zulke ernstige corruptieproblemen en herstelt Exchange databases in alle soorten database corruptie scenario's.

Moet je de mailboxen exporteren?
Het kan nodig zijn de postbussen te exporteren om een database te archiveren of om de postbussen uit het EDB bestand van een buiten gebruik gestelde server te benaderen. Het uitvoeren van het cmdlet New-MailboxExportRequest vergt tijd, inspanning en expertise. Het kan ook de postbussen niet exporteren uit een offline database of een verouderde en buiten gebruik gestelde server. De Exchange Toolkit biedt een efficiënte oplossing voor het exporteren van mailboxen uit zowel offline als gehoste EDB databases.

Het back-up bestand wordt ontoegankelijk?
Kun je geen toegang krijgen tot het Exchange backup bestand als je probeert de database vanuit backup te herstellen? Dit kan gebeuren door corruptie van het back-up bestand. Stellar Toolkit for Exchange biedt een effectieve oplossing voor het extraheren van de mailboxen uit beschadigde BKF en VHDX bestanden. Het houdt de mappenstructuur intact, geeft een voorbeeld van de herstelde mail items en werkt zonder MS Exchange omgeving.

De 5 software van de gereedschapskist

Stellar Repair voor Exchange
Een zeer gespecialiseerd Exchange herstelprogramma dat door MVP's en Exchange beheerders wordt aanbevolen om beschadigde Exchange databases te repareren en prioriteit te geven aan het herstel van mailboxen in diverse corruptiescenario's. Het scant het beschadigde EDB bestand en extraheert de complete mailboxen met originele integriteit.

 • Herstelt emails, bijlagen, contacten, kalenders, notities, taken en meer
 • Exporteert herstelde mailboxen en openbare mappen naar Live Exchange of Office 365
 • Ondersteunt sneller herstel van Exchange mailboxen met parallelle verwerking

Stellar converter voor EDB
Een geavanceerde EDB naar PST converter software om postvakken uit offline of gehost EDB bestand te exporteren zonder de database te demonteren. De software wordt door Microsoft MVP's geprezen om zijn vermogen om EDB bestanden naar PST om te zetten en prioriteit te geven aan mailbox conversie met 100% nauwkeurigheid.

 • Extraheert emails, bijlagen, contacten, kalenders, notities, taken en meer
 • Exporteert geconverteerde mailboxen en openbare mappen naar Live Exchange of Office 365
 • Ondersteunt snellere mailbox conversie met parallelle verwerking

Stellar Converter voor OST
Een krachtige OST naar PST converter software om ontoegankelijke OST bestanden om te zetten naar PST bestandsformaat, terwijl de mailboxen in een voor Outlook toegankelijke vorm worden uitgepakt. Het gereedschap extraheert de mailbox gegevens met 100% precisie en kan de gegevens ook direct naar Live Exchange of Office 365 exporteren.

 • Converteert meerdere, grote OST bestanden in een enkel batch proces
 • Extraheert emails, bijlagen, contacten, kalenders, notities, taken, dagboeken, enz.
 • Exporteert de geconverteerde mailboxgegevens naar Live Exchange of Office 365

Stellar Extractor for Exchange Backup
Een innovatieve software om mailboxen uit een corrupt Exchange backup bestand te halen. Het scant het beschadigde backup bestand en herstelt alle postbussen, inclusief e-mails, bijlagen, contacten, agenda items, notities, journaals, verzonden items enz.

 • Herstelt de database BKF en VHDX backup bestanden
 • Slaat de database op in PST, MSG, EML, HTML, RTF en PDF formaten
 •  Exporteert de herstelde database naar Live Exchange of Office 365

Stellar Password Recovery for MS Exchange
Het hulpmiddel biedt een snelle en gemakkelijke manier om een verloren of vergeten Windows Server wachtwoord opnieuw in te stellen, zodat je weer toegang krijgt tot het systeem.

 • Herstelt verloren of vergeten Windows Server wachtwoord
 • Kan ook het wachtwoord resetten van een server die als domeincontroller fungeert
 • Reset het wachtwoord van Windows Server 2000, 2003, 2008 en 2012


Belangrijkste kenmerken van Stellar Toolkit for Exchange

Converteert Online & Offline EDB naar PST
Stellar Toolkit for Exchange kan mailboxen exporteren van gehoste Exchange en offline EDB naar PST bestandsformaat. Met het gereedschap kun je enkele of meerdere postbussen verbinden, naargelang je behoefte. De software geeft een voorbeeld van het totale aantal verbonden en niet-verbonden mailboxen in hosted Exchange. Om mailboxen uit gehoste Exchange te exporteren, gebruik je StellarServerConsole.exe om volledige mailbox rechten toe te kennen aan de ontkoppelde mailboxen.

Exporteert de mailboxen naar Live Exchange of Office 365
Stellar Toolkit for Exchange kan de herstelde mailboxen exporteren naar Live Exchange of Office 365. Het stelt de gebruiker in staat een enkele of meerdere mailboxen te verbinden zonder handmatige configuratie door eenvoudig de inloggegevens van Exchange of Office 365 in te voeren. Na succesvolle aanmelding geeft de software een lijst van de bron- en bestemming-mailboxen, inclusief de optie "Map mailbox".

Parallelle verwerking
Het gereedschap ondersteunt parallelle verwerkingstechnologie om tot 4 mailboxen tegelijk te repareren, converteren en bewaren. Deze functie verkort de tijd die nodig is om grote EDB bestanden te repareren of om te zetten naar PST, Live Exchange of Office 365. De software staat je toe de verwerking van postbussen te stoppen door ze uit de verwerkingswachtrij te verwijderen. Het biedt ook de mogelijkheid om het herstel van verwijderde postbussen te hervatten nadat ze uit de wachtrij zijn gered.

Prioriteittoekennen aan het opslaan van mailboxen
Met Stellar Toolkit for Exchange kun je de prioriteitvolgorde voor het opslaan van mailboxen instellen of veranderen, voordat je herstelde of geconverteerde mailboxen exporteert naar PST, Live Exchange of Office 365. Deze optie stelt beheerders in staat om kritieke mailboxen voorrang te geven en ze eerst te herstellen. Beheerders kunnen het wachtrijnummer in de prioriteitswachtrij invoeren of veranderen om bepaalde postbussen voorrang te geven bij de verwerking.

Zoek en herstel specifieke mail
Stellar Toolkit for Exchange stelt IT beheerders in staat granulair te zoeken in mailboxgegevens om specifieke e-mails te vinden en te herstellen, wat tijd en moeite bespaart. De software stelt gebruikers in staat te zoeken naar brievenbussen op basis van parameters als "Aan", "Van", "Cc", "Onderwerp", "Onderwerp", "Naam van de bijlage", "Belang", "Item Type", enz. Het biedt ook een "datum" filter om e-mails met betrekking tot bepaalde tijdsintervallen terug te vinden. De software biedt ook geavanceerde e-mailfiltering op basis van de parameters "Elk criterium", "Exacte overeenkomst" en "Beide".

Maakt mailboxen aan en maakt selectief exporterenmogelijk
Met het programma kan de gebruiker mailboxen op de Exchange Server aanmaken door het programma uit te voeren op de Exchange Server of op een lokaal systeem dat in het Exchange Server domein zit en beheerdersrechten heeft. Behalve het aanmaken van postbussen biedt de software ook uitgebreide filterfuncties om de scanresultaten voor postbussen te filteren en te sorteren alvorens de gegevens op te slaan. Deze functie stelt de gebruiker in staat specifieke postbussen en items op te slaan als dat nodig is.

Exporteert de gegevens in meerdere formaten
Een ander belangrijk voordeel van Exchange Toolkit is dat de herstelde gegevens in meerdere bestandsformaten kunnen worden opgeslagen, waaronder PST, EML, MSG, RTF, HTML en PDF. Hierdoor kan de gebruiker de gegevens via een groot aantal toepassingen en browsers raadplegen. Stellar Repair for Exchange, Stellar Converter for EDB en Stellar Converter for OST in de toolkit kunnen de herstelde gegevens in meerdere bestandsformaten opslaan.

Herstelt gegevens uit grote backup bestanden
Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup, opgenomen in de Exchange Toolkit, stelt de gebruiker in staat de database te herstellen uit grote backup bestanden (BKF of VHDX), zelfs als ze corrupt zijn. De software kan de ernstig beschadigde backup bestanden analyseren en de volledige mailbox gegevens uit de EDB halen, inclusief STM en log bestanden, waardoor het vangnet voor Exchange beheerders wordt uitgebreid.

Exporteert Exchange Contacten naar CSV
Stellar Toolkit for Exchange software biedt een handige manier om de "contacten" uit afzonderlijke postbussen of de complete Globale Adressenlijst (GAL) in CSV bestandsformaat te extraheren. Als beheerder moet je het vakje voor contacten uit alle postbussen aanvinken om ze naar een CSV bestand te exporteren. Je kunt het CSV bestand verder importeren en de contacten in een Excel spreadsheet bekijken.

Hersteltverwijderde mailboxen
De toolkit geeft IT beheerders een efficiënt en betrouwbaar hulpprogramma voor het herstellen van verwijderde Exchange mailboxen. Het gebruik van EMC of PowerShell cmdlets om een verwijderd postvak te herstellen vereist het koppelen van het postvak aan een gebruikersaccount met uitgeschakelde e-mail of het herstellen van de gegevens in een bestaand postvak, wat omslachtig en foutgevoelig is. Stellar Exchange Toolkit herstelt verwijderde mailboxen door de gegevens uit te pakken in een PST bestand dat gemakkelijk naar Live Exchange of Office 365 geëxporteerd kan worden.

Systeemvereisten

Processor
Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 en Windows Server 2016, 2012, 2008, 2003

Geheugen
Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)

Vrije ruimte op de harde schijf
250 MB voor installatiebestanden

Is het mogelijk om met deze software Exchange database te herstellen in het geval van een dirty shutdown fout?
Ja, de software herstelt Exchange database in het geval van dirty shutdown error die optreedt door abrupt afsluiten van Exchange Server, waardoor de database in een inconsistente toestand komt te verkeren. De Stellar Repair for Exchange software in de toolkit repareert de corrupte database en herstelt hem in een functionele staat.
Kan deze software verwijderde Exchange mailboxen herstellen?
Ja, de software kan de uit de Exchange server verwijderde mailboxen herstellen.
Exporteert de software openbare mappen naar PST, Live Exchange of Office 365?
Ja, de software exporteert openbare mappen naar PST, Live Exchange of Office 365 voor alle versies van Exchange Server. Stellar Repair for Exchange, Stellar Converter for EDB en Stellar Mailbox Extractor for Exchange Server, die in de toolkit zitten, ondersteunen deze eigenschap.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Toolkit for Exchange"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken