Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Toolkit for Data Recovery

Stellar Toolkit for Data Recovery

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822165
 • 1 Jaar
 • DE | EN | FR | IT | ES
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellar Data Recovery Toolkit is een geavanceerde software die wereldwijd door technici...meer

Productinformatie "Stellar Toolkit for Data Recovery"

Stellar Data Recovery Toolkit is een geavanceerde software die wereldwijd door technici vertrouwd wordt om de verloren gegevens van Windows, macOS en Linux schijven te herstellen. Het gereedschap kan de gegevens herstellen die verloren zijn gegaan door wissen, schijfformattering, corruptie, verloren partitie en systeemcrash.

Wanneer gebruik je Stellar Toolkit voor gegevensherstel?

Gegevens van een virtuele machine kwijt?
Gegevensverlies kan op een virtuele machine optreden door oorzaken als onverwacht afsluiten, hypervisor storing of menselijke fouten. Stellar Data Recovery Toolkit kan een image van een virtuele machine (VMDK, VDI, VHD en VHDX) mounten en de verloren gegevens herstellen

Moet je gegevens herstellen van een ontoegankelijke RAID?
Een RAID kan ontoegankelijk worden door defecte controllers, defecte harde schijven, defecte schijven, enz. met gegevensverlies tot gevolg. De toolkit kan de RAID herstellen en het RAID volume scannen om gegevens te herstellen. Het kan ook een virtuele schijf aanmaken om gegevens te kunnen herstellen als het niet mogelijk is de RAID te herstellen.

Moet ik gegevens herstellen van een gecrasht systeem?
Een systeem kan crashen en niet meer opstarten om redenen als updates van het besturingssysteem, hardwareproblemen of softwarefouten. De gegevens die in een gecrasht of onopstartbaar systeem zijn opgeslagen gaan verloren, tenzij ze van de opslagmedia worden teruggehaald. Stellar Data Recovery Toolkit kan een opstartbare herstel-USB maken om toegang te krijgen tot het gecrashte systeem en de gegevens te herstellen.

Software in de Data Recovery Toolkit

Stellar Data Recovery
Dit is de kernmodule voor het herstellen van gegevens van opslagmedia op basis van APFS, NTFS, FAT, exFAT, HFS, HFS+, Ext2, Ext3 of Ext4 bestandssystemen. Stellar Data Recovery Tool kan verloren mappen, documenten, e-mails, foto's, video's en audiobestanden enz. in onbeperkte bestandsformaten scannen en herstellen.

 • Herstelt gegevens van een gecrasht of onopstartbaar systeem
 • Herstelt gegevens van fysieke en gevirtualiseerde opslagmedia
 • Herstelt elk soort gegevens door scannen op bestandshandtekening

Stellar Repair for Video
Deze module repareert beschadigde videobestanden die met alle belangrijke merken en soorten camera's zijn opgenomen. Het gereedschap kan stotterende, flikkerende, wazige en alle andere soorten beschadigde video's repareren op Windows PC en Mac. Hij kan meerdere 4k, 8k, 360? en VR video's tegelijk repareren.

 • Repareert 17+ video bestandsformaten, waaronder MP4, MOV, AVI en MKV bestanden
 • Reparaties van video's gemaakt met DSLR, drone, digitale camera, enz.
 • Ondersteunt Nikon®, Canon®, Sony®, Go Pro®, Olympus®, Fuji®, enz.

Stellar Repair for Photos
Deze module is gespecialiseerd in het repareren van beschadigde afbeeldingsbestanden, waaronder JPEG en camera originele bestandsformaten (RAW). Het kan vervormde, korrelige, wazige, korrelige en grijs geworden beelden herstellen, en het herstelt ook corruptie in de header en de structuur van afbeeldingsbestanden.

 • Repareert JPEG, ARW, CR2, CR3, DNG, ERF en andere bestandsformaten
 • Repareer foto's gemaakt met DSLR, Android® telefoon, iPhone® enz
 • Ondersteunt Nikon®, Canon®, Sony®, Olympus® en andere vooraanstaande merken

Stellar Drive Monitor
Een hulpmiddel om de temperatuur, gezondheid en prestaties van harde schijven te controleren en de status van SMART parameters te bepalen, zoals Raw Read Error Rate, Seek Error Rate, Reallocated Sector Count enz.

 • Bewaakt belangrijke parameters van de harde schijf in real time
 • Scant de harde schijf om slechte sectoren op de harde schijf op te sporen
 • Klonen van de harde schijf om gegevensherstel te vergemakkelijken

Kenmerken van Stellar Toolkit voor Gegevensherstel

Herstel van alle soorten opslagschijven
Stellar Data Recovery Toolkit is ontworpen voor alle soorten opslagschijven, waaronder harde schijven en solid-state drives, USB-flash geheugen, hybride opslag, draagbare schijven, geheugenkaarten, optische opslag, enz. Het kan ook gegevens herstellen van met BitLocker® versleutelde schijven nadat je het BitLocker wachtwoord of de opstartsleutel hebt ingevoerd.

RAID 0, RAID 5 en RAID 6 herstellen
De toolkit kan een ontoegankelijke RAID array reconstrueren met behulp van parameters zoals schijfvolgorde, RAID startsector, stripe/blok grootte, enz. en dan het RAID volume scannen om de gegevens te herstellen. Het kan ook de waarschijnlijke waarden voor RAID constructie geven als de parameters onbekend zijn, zodat gegevens hersteld kunnen worden.

Bouwt virtuele RAID voor gegevensherstel
In het ergste geval kan de software een virtuele schijf maken als het niet in staat is een RAID te herstellen of het volume te vinden. Het voert dan RAW herstel uit, dat is een op bestandshandtekening gebaseerde zoektocht naar verloren gegevens in het RAID volume-image, en herstelt de gegevens.

Virtuele machine herstel
De toolkit herstelt ook gegevens van een virtuele machine door het VM image te mounten en het te scannen als fysieke opslag. Het kan de zichtbare partities van de virtuele machine scannen of de ontbrekende partities zoeken en ze scannen om de gegevens te herstellen. De toolkit kan gegevens herstellen van VMDK, VDI, VHD en VHDX images.

Ondersteunt Windows, macOS en Linux opslag
De software kan gegevens herstellen van Windows opslagmedia op basis van de NTFS, FAT16, FAT32 en exFAT bestandssystemen. Het ondersteunt ook macOS opslag, waaronder APFS, HFS, HFS+ schijven. En, het gereedschap herstelt ook gegevens van Linux opslag met Ext4, Ext3, & Ext2 bestandssystemen.

Hersteltgegevens van een gecrasht systeem
Het gereedschap kan opstartbare media maken om toegang te krijgen tot en gegevens te herstellen van een gecrashte of niet opstartbare Windows PC of Mac. Het opstartbare herstelmedium biedt naadloze toegang tot het onopstartbare systeem, net als een werkend systeem, scant de harde schijf of de opstartschijf en herstelt de gegevens.

Hersteltgegevens van een beschadigde partitie
Een beschadigde partitie wordt ontoegankelijk en moet "opnieuw geformatteerd" worden om toegang mogelijk te maken. Het formatteren van de partitie verwijdert echter de gegevens die op de partitie zijn opgeslagen. Daarom moet je eerst deze data recovery toolkit gebruiken om de beschadigde partitie te openen en te scannen, de bestanden te herstellen en dan pas verder te gaan met herformatteren. De software kan gegevens herstellen van APFS, NTFS, FAT, exFAT, HFS, HFS+, Ext2, Ext3, of Ext4 geformatteerde partities.

Hersteltverloren of ontbrekende partitie
De software kan de verloren of verwijderde partities op een opslagschijf opsporen met behulp van een optie die "Can't Find Drive" heet en waarbij de opslagschijf gescand wordt, speciaal om de verloren en verwijderde partities te vinden. Deze functie kan ook een Deep Scan uitvoeren, een media scantechnologie gebaseerd op bestandshandtekeningen, om de partities te herstellen.

Systeemvereisten

 • Processor Intel-compatibel (x86, x64)
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Geheugen Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)
 • Harde schijf 250 MB voor installatiebestanden
 • Ondersteunde talen Engels, Duits, Frans, Italiaans, SpaansIs het mogelijk om verwijderde gegevens van de RAID server te herstellen?
Ja, de software kan de verwijderde gegevens van RAID array herstellen. Het kan ook een ontoegankelijk RAID volume herstellen om de gegevens te herstellen. Het kan ook een virtuele RAID samenstellen om gegevens te kunnen herstellen als het niet mogelijk is de RAID te herstellen.
Haalt de software gegevens van een niet-herkend opslagmedium?
Ja, de software kan gegevens herstellen van een niet herkend opslagmedium, mits het in Schijfhulpprogramma vermeld staat.
Wat is het voordeel van partion recovery?
De partitie herstel functie van Stellar Toolkit for Data Recovery is handig wanneer een harde schijf partitie beschadigd, verloren of per ongeluk gewist is. De functie helpt bij het vinden van de verloren partities en herstelt de bestanden.
Welke formaten foto- en videobestanden kan ik repareren met de Data Recovery Toolkit?
Stellar Data Recovery Toolkit kan de volgende foto en video bestandsformaten repareren:Foto bestandsformaten: JPEG, TIFF, DNG, ARW, CR2, CRW, ERF, MRW, NEF, NRW, ORF, PEF, RAF, SR2, RW2 en SRF.Videobestandsformaten: AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, DIVX, WEBM, MJPEG, MPEG, AVCHD, MTS, MOV, MP4, M4V, 3G2, 3GP en F4V
Kan ik de Stellar Data Recovery software gebruiken op mijn setuo met dubbel scherm?
De software is volledig compatibel met dual-monitor systemen en maakt naadloos gegevensherstel op twee schermen mogelijk.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Toolkit for Data Recovery"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken