Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Repair for MSSQL

Stellar Repair for MSSQL Technician

€ 406,67 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822174
 • 1 Jaar
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Stellar Repair for MS SQL repareert beschadigde SQL database bestanden (MDF en NDF). Microsoft...meer

Productinformatie "Stellar Repair for MSSQL Technician"

Stellar Repair for MS SQL repareert beschadigde SQL database bestanden (MDF en NDF). Microsoft MVP's en database beheerders wereldwijd bevelen deze software aan voor het herstellen van SQL databases met minimale downtime. Met behulp van een krachtig algoritme maakt de software sneller herstel mogelijk van database objecten zoals tabellen, triggers, indexen, opgeslagen procedures, enz., terwijl de integriteit en precisie voor 100% behouden blijven.

 • Herstelt verwijderde records uit SQL databases
 • Herstelt SQL database bestanden (.mdf en .ndf)
 • Ondersteunt SQL 2019, 2017, 2016, 2014, 2012, 2008 en oudere versies

Wanneer gebruik je Stellar Repair for MS SQL?

Staat de SQL database in SUSPECT mode?
Als vermoed wordt dat de primaire bestandsgroep van een database door de SQL server beschadigd is of dat het transactielogbestand ontbreekt of beschadigd is, wordt de database als "verdacht" gemarkeerd. Gebeurtenissen zoals een crash van de SQL server midden in een transactie, abrupt beëindigen van de database, gebrek aan opslagruimte, enz. kunnen de database ook in verdachte toestand brengen. Daardoor wordt de database ontoegankelijk. Stellar SQL Recovery Tool helpt bij het herstellen van SQL databases uit verdachte modus en herstelt SQL databases in een normale staat (online).

Moet je SQL database herstellen van een beschadigde backup?
Gebeurtenissen zoals database corruptie, server crash of hardware storing maken de database corrupt en ontoegankelijk. In dit geval kun je de laatste backup terugzetten om de SQL database te herstellen. Het is echter mogelijk dat je de database niet kunt herstellen als het back-up (.bak) bestand corrupt is. Als je de backup niet kunt herstellen, neemt het risico toe dat bedrijfskritische gegevens verloren gaan. Gebruik Stellar for MS SQL Technician om gegevens uit het beschadigde back-up bestand te halen.

Wat te doen als DBCC CHECKDB niet werkt?
Microsoft SQL Server biedt een ingebouwd hulpprogramma DBCC CHECKDB met meerdere reparatiemogelijkheden om SQL database corruptie op te lossen en de database te herstellen. Het uitvoeren van DBCC CHECKDB REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS kan echter leiden tot gegevensverlies. Ook kan het ingebouwde gereedschap falen en een fout teruggeven als de SQL database bestanden ernstig beschadigd zijn. Stellar Phoenix SQL Database Repair Software nu Stellar Repair for MS SQL herstelt alle soorten corruptiefouten in SQL database.

Kenmerken van Stellar Repair voor MSSQL

SQLDatabase Herstel
SQL database herstel software gebruikt robuuste scanning algoritmes om gegevens te herstellen van beschadigde of corrupte MDF en NDF bestanden. Het helpt bij het herstellen van alle database objecten, waaronder tabellen, views, stored procedures, collaties, enz. Het gereedschap ondersteunt database herstel van MS SQL Server 2019, 2017, 2016, 2014, 2012, 2008, 2008 R2 en oudere versies.

Hersteltalle SQL database objecten
SQL recovery tool herstelt alle database objecten, waaronder tabellen, sleutels, indexen, views, triggers, stored procedures, regels, aangepaste functies en meer. Bovendien ondersteunt het MS SQL database herstelprogramma het herstel van XML indexen en gegevenstypen, kolomset eigenschappen, spaarzame kolommen en bestandstroom gegevenstypen.

Hersteltverwijderde records uit SQL database
De software kan verwijderde tabelrecords uit een beschadigde SQL database herstellen zonder de bestaande tabelgegevens en de oorspronkelijke hiërarchie aan te tasten. Met het SQL database herstel gereedschap kunnen de herstelde gegevens in een nieuw aangemaakte tabel direct onder de oorspronkelijke tabel worden opgeslagen. Dit helpt om onderscheid te maken tussen herstelde verwijderde records in de nieuwe tabel en in de oorspronkelijke tabel.

Sneller herstel met parallelle verwerking
De software gebruikt parallelle verwerkingstechnologie om tijdens het herstelproces tot 8 tabellen tegelijk te verwerken en op te slaan. Dit draagt bij tot sneller databaseherstel door de tijd te verkorten die nodig is om de uit een beschadigd SQL databasebestand (MDF) gehaalde gegevens op te slaan

Andere geweldige functies dankzij Stellar Repair voor MSSQL zijn

SQL Database scan- en herstelopties
Het SQL gegevensherstelprogramma, voorheen bekend als Stellar Phoenix SQL Database Repair, biedt twee scanopties - Standaard Scan en Geavanceerde Scan voor moeiteloos databaseherstel. Standard Scan is de aanbevolen optie voor snel herstel van database (.mdf) bestanden. De Advanced Scan optie scant het beschadigde MDF bestand uitvoerig en neemt daardoor meer tijd om het bestand te herstellen.

HersteltROW en PAGE gecomprimeerde gegevens
SQL tabellen met PAGE en ROW compressie kunnen ook hersteld worden met Stellar SQL database recovery software. De software ondersteunt Standard Compression Scheme for Unicode (SCSU) voor SQL Server 2008 R2 en herstelt alle gegevens in hun oorspronkelijke formaat.

Voorbeeld van herstelbare database objecten
De SQL Server herstel software scant de beschadigde database en toont een voorbeeld van alle herstelbare objecten in een boomachtige structuur. Het linker deelvenster toont een lijst van herstelbare objecten, terwijl het rechter de inhoud van een geselecteerd object toont. De voorbeeldfunctie helpt ook om te controleren of de herstelde inhoud overeenkomt met de oorspronkelijke gegevens die vóór de corruptie in de database aanwezig waren.

Selectief herstel van SQL objecten
De software helpt bij het selectief herstellen van SQL database objecten door je in staat te stellen individuele of meerdere objecten te selecteren of te deselecteren. Na het previewen van de gegevens kun je specifieke objecten selecteren om te herstellen. Zo kun je voorkomen dat je onnodige objecten opslaat in een nieuwe database, een live database of in andere formaten (zoals CSV, HTML en XLS).

Zoek naar items en herstel verbinding automatisch
Het SQL herstelprogramma biedt de optie "Zoeken", waarmee je de gewenste items kunt zoeken volgens bepaalde criteria, zoals "Match case" of "Match whole word". Bovendien kan het gereedschap de SQL Server automatisch opnieuw verbinden als er een onderbreking is tijdens het herstelproces van de database in SQL Server. Dit zorgt ervoor dat het herstelproces soepel verloopt.

Windows en SQL Server authenticatie
Met de SQL database herstel software kun je instellen dat SQL Server ofwel Windows authenticatie ofwel SQL Server authenticatie methode gebruikt om database herstel uit te voeren.

Bewaartautomatischde scanresultaten
Na het scannen van het beschadigde databank MDF bestand bewaart het SQL herstel gereedschap automatisch de scanresultaten. De scan resultaten kunnen gebruikt worden om het database bestand later te herstellen. Dit is een handige eigenschap, want het helpt het bestandherstelproces voort te zetten zonder het databank MDF bestand opnieuw te hoeven scannen, wat tijd bespaart.

Meerdere opslagmogelijkheden
De SQL database herstel software maakt het mogelijk de herstelde gegevens op te slaan in een nieuwe database, een live database of in andere bestandsformaten. Andere bestandsformaten zijn CSV, HTML en XLS. Opslaan in andere bestandsformaten is nuttig omdat het dan mogelijk is het herstelde bestand te openen op een systeem zonder SQL installatie. Ook kunnen queries van zwaar beschadigde objecten die niet hersteld worden in een apart tekstbestand bewaard worden.

Stellar Toolkit for MS SQL
Stellar Toolkit for MS SQL is een gespecialiseerde 5-in-1 suite die gereedschappen bevat om een beschadigde SQL database te repareren, gegevens uit een beschadigd back-up bestand (BAK) te halen en SQL Server beheerders- en gebruikerswachtwoorden opnieuw in te stellen. Het biedt ook hulpmiddelen voor het analyseren van SQL logbestanden (LDF) en het converteren van databases. De toolkit ondersteunt SQL Server 2019, 2017, 2016, 2014 en oudere versies tot 7.0.

Herstelt SQL databases op Windows en Linux systemen
Deze MS SQL database herstel software ondersteunt het herstel van MS SQL databases op Windows en Linux systemen. Het gereedschap werkt met Windows OS, waaronder Windows Server 2019, Windows Server 2016 en lager. Het werkt ook met Windows 10, 8.1, 8 en 7. Het gereedschap is compatibel met Ubuntu 16.04 (64-bit), Ubuntu 18.04 (64-bit), Ubuntu 19.10 (64-bit), CentOS 7 (64-bit) en Red Hat Enterprise Linux 7 (64-bit).

Systeemvereisten

 • Intel-compatibeleprocessor (x86, x64)
 • Besturingssysteem Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 en Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008, 2003
 • Geheugen Minstens 16 GB (32 GB aanbevolen)
 • Hardeschijf 250 MB voor installatiebestanden
Hoe een beschadigde SQL Server database herstellen met Stellar Database Herstel Software
A. Ga als volgt te werk om een beschadigde SQL database te herstellen: Start de SQL database herstel software. Kies het SQL database bestand dat je wilt herstellen. Klik op de knop 'Repair'. Kies de optie 'Standaard scannen' of 'Geavanceerd scannen'. Het voorbeeld van de te herstellen SQL database objecten wordt getoond. Controleer de gegevens en klik op 'Save' in het 'File' menu. In het dialoogvenster 'Save Database' sla je de herstelde database op als een nieuwe of live database. Je kunt de database ook opslaan in bestandsformaten als CSV, HTML of XLS. Klik op 'Next'. Voer de gegevens in van de verbinding met je SQL Server instantie en klik op 'Next'. Kies de modus 'Snel opslaan' of 'Standaard opslaan' om de herstelde database op te slaan. Klik op 'Save'. De status van het opslaan van de tabellen wordt weergegeven als 'Completed', 'In Progress', 'Pending' of 'Cancelled'. Als het opslaan voltooid is, verschijnt de boodschap 'File saved successfully'. Je kunt het herstelde gegevensbestand en zijn records bekijken op de opgegeven plaats.
Wat is het verschil tussen de snelle geheugenstand en de uitgebreide geheugenstand?
De snelle bewaarstand maakt sneller herstel van databases mogelijk. In deze modus worden eerst de tabelgegevens opgeslagen en dan de indexen. Deze bestandsopslagwijze wordt aanbevolen voor grote gegevensbestanden. De standaard opslagwijze is een conventionele manier om gerepareerde databanken op te slaan. Het herstellen van de SQL database kan enige tijd duren omdat de gegevens en indexen tegelijk opgeslagen worden.
Kan ik recoverabla objecten bekijken zonder SQL Server te installeren?
Stellar SQL Recovery Tool vereist geen SQL Server installatie om de te herstellen database objecten te bekijken. Dit betekent dat je de herstelresultaten kunt bekijken nadat je een database scan met de software hebt uitgevoerd zonder dat MS SQL Server op je systeem voorgeïnstalleerd is. De software vereist echter een op het systeem geïnstalleerde SQL Server om de herstelde database objecten op te slaan.
Hoe verwijderde gegevens uit de SQL database herstellen
Volg deze stappen om verwijderde tabelrecords uit de SQL database te herstellen: Start Stellar Repair for MS SQL software. Blader of zoek in de SQL database die de verwijderde records bevat. Zodra de database geselecteerd is, kies je het vakje Include Deleted Records en klik je op het knopje Repair. Kies een geschikte scan mode om verder te gaan met het herstelproces. Klik op OK nadat het herstelproces met succes voltooid is. Een voorbeeld van alle te herstellen verwijderde tabelrecords wordt getoond, samen met andere SQL database objecten. Kies alle of specifieke verwijderde records die je wilt herstellen. Sla de geselecteerde SQL gegevens op.
Herstelt de software SQL databases inclusief MDF en NDF bestandscomponenten?
Ja, de toepassing ondersteunt het herstel van alle objecten uit zowel MDF als NDF bestanden.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for MSSQL Technician"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken