Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Repair for Excel

Stellar Repair for Excel

€ 50,79 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822194
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Krachtig gereedschap om beschadigde Excel bestanden te repareren (.xls, .xlsx, .xltm, .xltx en...meer

Productinformatie "Stellar Repair for Excel"

Krachtig gereedschap om beschadigde Excel bestanden te repareren (.xls, .xlsx, .xltm, .xltx en .xlsm) en alle gegevens met 100% integriteit te herstellen. Het wordt aanbevolen door Microsoft MVP's en gecertificeerde Excel experts, en helpt om elk afzonderlijk record en de visuele weergave van Excel gegevens in hun oorspronkelijke vorm te herstellen. Het gereedschap kan beschadigde werkmappen repareren uit Excel 2019, 2016 en oudere versies.

 • Repareert Excel bestanden en herstelt tabellen, draaitabellen, grafieken, technische formules, enz.
 • Behoudt spreadsheet eigenschappen en celopmaak
 • Repareert meerdere Excel bestanden in een enkele bewerking


Wanneer moet je Stellar Repair for Excel gebruiken?

Kun je een Excel bestand niet openen door een ongeldige extensie?
In Excel 2019, 2016, enz. kun je de fout tegenkomen "Excel cannot open .xlsx file", met gegevensverlies tot gevolg. Deze fout treedt op als je probeert een corrupt Excel bestand of een ongeldig bestandsformaat te openen. Gebruik van de juiste bestandsextensie kan het probleem verhelpen als er geen corruptie is. Je hebt echter een Excel reparatiegereedschap nodig als het bestand corrupt is. Stellar Repair for Excel kan het beschadigde bestand repareren en alle items in intacte vorm herstellen.

Excel bestand kan niet geopend worden omdat het corrupt is?
Je kunt een Excel bestand niet openen als het corrupt is. Als je bijvoorbeeld een Excel bestand opent dat gemaakt is in een lagere versie zoals Excel 2007 in Excel 2010 of een nieuwere versie, kan een foutmelding verschijnen over de corruptie. Of het bestand kan openen in een "protected view" dat geen schrijfbewerkingen toelaat. Stellar's Excel reparatietool biedt een uitgebreide oplossing om beschadigde Excel bestanden te repareren in alle versies, waaronder Excel 2019, 2016, 2013 en ouder.

Excel heeft onleesbare inhoud gevonden?
Je kunt een foutmelding krijgen "Excel found unreadable content in filename.xls" waarin je gevraagd wordt de inhoud van de werkmap te herstellen. Als je op "Yes" klikt om de inhoud te herstellen, kan dat leiden tot verlies van opmaak, vervanging van formules en inconsistenties. Stellar Phoenix Excel Repair Software nu Stellar Repair for Excel kan de werkmap scannen en de inhoud ervan herstellen.

Kenmerken van Stellar Repair for Excel

Repareer Excel bestanden van groot formaat
Stellar Repair for Excel software, voorheen bekend als Stellar Phoenix Excel Repair, kan beschadigde Excel werkmappen van elk formaat repareren. Het verwijdert de schade van afzonderlijke items, herstelt de schade en herstelt het Excel bestand in zijn oorspronkelijke staat. Het Excel reparatie gereedschap kan meerdere Excel bestanden in een batch repareren.

Herstelt alle Excel corruptiefouten
Dit Excel reparatiegereedschap herstelt alle soorten corruptiefouten, zoals onherkenbaar formaat, Excel vond onleesbare inhoud in naam.xls, Excel kan bestandsnaam.xlsx bestand niet openen, bestandsnaam is niet geldig, bestand is corrupt en kan niet geopend worden, enz. Het biedt een uitgebreide oplossing voor het verhelpen van problemen met Excel bestanden.

Geeft een voorbeeld van hetgerepareerde bestand
De software toont een voorbeeld van het gerepareerde Excel bestand en de herstelbare inhoud ervan in de hoofdinterface. Met deze functie kun je de gegevens van je Excel bestand controleren, inclusief alle objecten, voordat je het gerepareerde bestand opslaat. Het helpt de uiteindelijke staat van de gegevens te bepalen die je krijgt na reparatie van het beschadigde Excel bestand.

Hersteltalle Excel objecten
Het gereedschap herstelt het Excel bestand en herstelt alle objecten, waaronder tabellen, grafieken, trendlijnen, voorwaardelijke opmaakregels en werkbladeigenschappen. De software herstelt ook ingebedde functies, groepen en subtotalen, technische formules, getallen, teksten, regels, enz. Het herstelt de gegevens van het Excel bestand in hun intacte vorm.

Andere fantastische eigenschappen van Stellar Repair for Excel zijn o.a

Optie om Excel bestanden te vinden
Het Excel reparatiegereedschap van Stellar® helpt gebruikers die niet weten waar de Excel bestanden zich bevinden, om alle Excel bestanden op de computer te zoeken. Het biedt de "Zoeken" optie om snel alle te repareren Excel bestanden te vinden en op te sommen. Je kunt een enkel bestand of meerdere bestanden uit de lijst kiezen die je wilt repareren.

Stellar Toolkit for File Repair
Stellar Toolkit for File Repair biedt essentiële hulpmiddelen om beschadigde Office bestanden via een enkele interface te repareren. Het bevat gereedschappen als MS Excel Repair, MS Word Repair, MS PowerPoint Repair en PDF Repair om beschadigde documenten te repareren met behoud van het oorspronkelijke bestandsformaat.

Systeemvereisten

Processor
Intel-compatibel (x86, x64)

Besturingssysteem
Windows 11, 10, 8.1, 8, 7

Geheugen
Minstens 4 GB (8 GB aanbevolen)

Harde schijf
250 MB vrije schijfruimte

Hoe repareer je een corrupt excel bestand met Stellar Repair for Excel Software?
Om het beschadigde Excel bestand met de Excel reparatie software te repareren, volg je de onderstaande stappen: Download, installeer en draai de Stellar Repair for Excel software. Selecteer het beschadigde Excel bestand. Het gekozen Excel bestand wordt op de lijst gezet om gerepareerd te worden. Klik op de knop "Repair" om het scannen van het bestand te starten. Bekijk het voorbeeld van het gerepareerde bestand. Bewaar het gerepareerde bestand op de standaard of een andere plaats.
Maak een lijst van enkele excel bestand corrupties die je gemakkelijk kunt omzeilen met dit MS Excel File Repair Tool?
De Excel bestand reparatie software kan je helpen de volgende fouten te herstellen: Het bestand is corrupt en kan niet geopend worden. Het document kan niet opgeslagen worden. Excel kan het bestand 'Filename'.xlsx' niet openen
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Repair for Excel"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken