Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Photo Recovery 9 Premium Windows
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Stellar Photo Recovery Premium 10 Stellar Photo Recovery Premium 10
Stellaire Fotoherstel Premium 10 - 1 jaar Rescue verwijderd & beschadigde foto's Plaatsen van digitale foto's, films & geluidsbestanden in 2 eenvoudige klikken Herstelt snel alle populaire...
€ 71,13 * € 91,51 *
Stellar Fotoherstel 9 Premium kopen Als het aankomt op het herstellen van foto's of...meer

Productinformatie "Stellar Photo Recovery 9 Premium Windows"

Stellar Fotoherstel 9 Premium kopen

Als het aankomt op het herstellen van foto's of video's, is professionele en moderne software precies de juiste aanpak. Hiermee kunnen zelfs verloren gegevens snel worden hersteld, zodat je niet zonder je eigen opnamen hoeft te doen. Met Stellar Photo Recovery 9 Premium is het niet moeilijk om te zorgen voor een snel en ongecompliceerd herstel en om de controle over je eigen gegevens te behouden.

 

Ideaal voor verwijderde foto- en audiobestanden

Met digitale apparaten kan het af en toe gebeuren dat foto's worden verwijderd door schade aan camera's of geheugenkaarten. Maar in zo'n geval is het met de juiste software meestal niet nodig om het permanent zonder de onderdelen te doen. Met Stellar Photo Recovery 9 is het eenvoudig om het aangetaste gebied te extraheren en te zorgen voor een veilig en schadevrij herstel met de diverse functies.

Dit geldt niet alleen voor lokale schijven, maar ook voor het herstel van verschillende video- en audiobestandsformaten. Desgewenst kan er ook een kort voorbeeld worden bekeken voordat het uiteindelijke herstel wordt uitgevoerd, zodat het op de gewenste locatie kan worden opgeslagen. In combinatie met de toepassing Stellar Photo Recovery 9 Premium kunnen verloren gegevens dus snel en eenvoudig worden hersteld.

 

De belangrijkste functies van het programma

 • Ongecompliceerd scannen van het hele geheugen
 • Herstellen en opslaan van verwijderde gegevens
 • Maken van afbeeldingen van de media
 • Soepele compatibiliteit met gegevensdragers
 • Effectieve reparatie van video's
 • Controle van geïntegreerde randapparatuur

 

Herstel in de kortste tijd

Met Stellar Photo Recovery 9 hoeft het herstel niet veel tijd te kosten. In de meeste gevallen is er ook een zekere samenhang met het geselecteerde apparaat en de omgeving van de gegevens. Door het programma te gebruiken, hoeft herstel dus geen langdurig en onzeker proces te worden, maar kan het zonder problemen worden uitgevoerd. Dit maakt het een goede keuze om Stellar Photo Recovery 9 te kopen en te profiteren van de toepassing.

 

Om gebruik te maken van de processen die betrokken zijn bij toekomstige herstelacties, kan de informatie van de scans op een eenvoudige manier worden opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om het vinden van de bron van de fout blijvend te vereenvoudigen en in de toekomst het zekere voor het onzekere te nemen. Voor een breed scala aan afbeeldings- en videoformaten is het dus mogelijk om terug te vallen op een gestructureerd en gericht herstel.

 

Koop nu Stellar Photo Recovery 9 en herstel gegevens!

In combinatie met de gewenste onderdelen is het eenvoudig om zelfs bij verlies bij de belangrijkste gegevens te komen. Hiervoor kan het probleemgebied van de gegevensopslag binnen zeer korte tijd worden bepaald, waardoor mogelijke moeilijkheden niet hoeven te ontstaan. Dit maakt het een goede keuze om terug te komen op Stellar Photo Recovery 9 om fotoherstel te vereenvoudigen. Als je zelf op zo'n eenvoudige applicatie wilt vertrouwen, kun je altijd de nieuwste versie rond Stellar Photo Recovery 9 Premium kopen.

 

Dingen die je moet weten over het programma

 • Wat is Stellar Photo Recovery 9 precies?

Rond het programma kunnen gebruikers een moderne software verwachten om afbeeldingsbestanden en video's te herstellen. Vooral in het geval van geheugenverlies zijn alle benodigde onderdelen beschikbaar met de applicatie om de inhoud terug te halen.

 

 • Wie helpt de software effectief?

Stellar Photo Recovery 9 Premium is een goede keuze voor zowel privé foto- en video-opnamen als voor het professionele werk van de fotograaf. Het maakt het mogelijk om de bestaande gegevens binnen zeer korte tijd te herstellen, zelfs in het geval van defecten.

 

 • Wat zijn de voordelen van de beschikbare toepassing?

Door de volledigheid van de applicatie is het mogelijk om de gegevens te herstellen zonder uitgebreide maatregelen. In combinatie met een ongecompliceerde reparatie voor video's is het niet moeilijk om bestaande defecten te verwijderen en de video terug te krijgen.

 

 • Welke afbeeldingsformaten worden ondersteund?

Stellar Photo Recovery 9 en de premium versie bevatten talloze afbeeldingsformaten die naar wens geconverteerd kunnen worden. JPG, BMP, PSD, JP2 en TIFF zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die met de applicatie kunnen worden hersteld. Hetzelfde geldt natuurlijk voor video's en audio.

 

 • Wat wordt er aangeboden met de beschikbare licentie?

Met de huidige licentie is permanent gebruik mogelijk. Op deze manier is het programma een goede investering om op de lange termijn het zekere voor het onzekere te nemen in het geval van verloren gegevens.

 

In de Premium versie: Herstelt je foto's, video's & muziekbestanden en repareert vervormde foto's en videobestanden met de eerste herstel- en reparatiesoftware ter wereld.

 
Herstel je foto's en video's in 3 eenvoudige stappen!
 

 

Kenmerken

 

Herstel verwijderde foto's

Met Stellar Photo Recovery Instrument kun je foto's herstellen van digitale camera's, geheugenkaarten, SD-kaarten, USB flash drives, externe en interne harde schijven.

Met verbeterde ondersteuning voor FAT32, ExFAT en NTFS bestandssystemen laat de software het herstelproces zichzelf triggeren voor een logisch station, fysieke schijf, aangesloten externe opslagmedia of een opgeslagen afbeeldingsbestand. De software zorgt ervoor dat het alles is wat je nodig hebt om elk type verloren of verwijderde foto's te herstellen.

Herstel verwijderde audio- & videobestanden

Stellar Photo Recovery is ook in staat om verschillende video- en audiobestandsformaten te herstellen die zijn opgeslagen op harde schijven, geheugenkaarten en andere opslagmedia. Het is bedreven in het herstellen van videobestanden zoals AVI, ASF, F4V, WMV, MP4, MOV enz. evenals audiobestanden zoals RPS, OGG, MP3, WMA en nog veel meer. Je kunt ook een voorbeeld van herstelde video's en audiobestanden bekijken en ze opslaan op een gewenste locatie.

 

Scaninformatie opslaan & herstel voortzetten

Met Stellar's image recovery software kun je de mappenstructuur die wordt gegenereerd na een drive/disk scan opslaan op een gewenste locatie op de schijf.

De informatie wordt opgeslagen als een bestand dat kan worden gebruikt om de boomstructuur van de gevonden bestanden/mappen te regenereren of om het herstel op een later tijdstip te hervatten. Je kunt ervoor kiezen om het resultaat van het hele proces op te slaan of om de scan op elk gewenst moment te stoppen en de informatie tot dat punt op te slaan.

Herstellen van een specifiek gebied van de harde schijf/volume

Met de digitale foto herstel software kun je alleen een gewenst gebied van de harde schijf of media scannen. Mediabestanden die in dit gebied worden gevonden, worden voorzien van een voorbeeld en hersteloptie. Je kunt ook mediabestanden alleen scannen op de gewenste bestandsformaten. Deze optie is handig als je precies weet waar een verloren foto/afbeelding of bestand was voordat het werd verwijderd of wat het formaattype was.

 

 

Herstelt SD-kaarten

Herstel je ogenschijnlijk verloren foto's en media van beschadigde/misfunctionerende/onbereikbare geheugenkaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini, Micro, SDHC en SDXC), Smart Media kaarten, Secure MMC en CF-kaarten. Ondersteunde camera's zijn Sony, Nikon, Canon, Samsung, Pentax, Minolta, Kodak, Sigma, Fuji, Olympus, Epson, Mamiya en Panasonic. Daarnaast helpt de software je ook bij het herstellen van SD-kaarten na het formatteren.

 

 

 Maakt een afbeelding van de geselecteerde media

Met de tijd en constant gebruik ontwikkelen interne en externe schijven/gegevensdragers slechte sectoren. Dit soort schade zorgt er vaak voor dat gegevens op het apparaat ontoegankelijk blijven. Met Stellar Photo Recovery software kun je een Sector-By-Sector image maken van een geselecteerde set media, zodat de gegevens die zijn opgeslagen op de resterende intacte sectoren kunnen worden hersteld. Deze image kan worden gebruikt om gegevens te herstellen via de software.

 

 

Nieuwe bestandskoppen toevoegen aan de lijst van ondersteunde formaten

Als je het bestandsformaat van het item dat je wilt herstellen niet kunt zien in de ondersteunde bestandsformaten van de software, kun je een van de bestaande bestandsformaten bewerken of handmatig of automatisch nieuwe bestandskoppen toevoegen. Deze functie maakt dit product tot de beste fotoherstelsoftware op de markt. Het geeft de applicatie verbeterde flexibiliteit en bruikbaarheid.

 

 

 Verschillende formaten van voorvertoning ondersteunde bestanden

Met de introductie van een nieuwe versie van de software zijn er drie voorbeeldformaten toegevoegd zodat je verwijderde/verloren bestanden en mappen kunt bekijken voordat je ze herstelt. Een Klassieke Lijst toont de bestanden/mappen zoals ze gevonden zijn op de harde schijf, Bestandslijsten tonen bestanden/mappen volgens mediaformaat (bijvoorbeeld documenten, audio, video, archieven, enz.) en de Verwijderde Lijst laat je de lijst met verwijderde bestanden zien.

 

 

 Ondersteuning voor RAW-herstel met verbeterde scanengine

Het product ondersteunt RAW herstel van bestanden in het geval dat het gewone herstelproces geen bevredigende resultaten geeft. RAW herstel werkt op het principe van bestandsnaam herkenning en voert een diepere scan uit om verloren/verwijderde bestanden te herstellen. Een verbeterde scanengine zorgt ervoor dat je bestanden en mappen snel worden gevonden, waardoor digitaal fotoherstel alle gegevens nauwkeurig kan herstellen.

 

 

 Werkt probleemloos met schijven met >2TB opslagruimte

De meeste gratis fotoherstelprogramma's op de markt werken niet goed met apparaten met een grote opslagcapaciteit. De fotoherstelsoftware van Stellar helpt je echter om verwijderde foto's te herstellen van schijven met afmetingen tot ongeveer 2TB en meer.

 

JPEG Herstellen

 

JPEGRepair is een handige JPEG/JPG herstelsoftware die corrupte of beschadigde foto's en afbeeldingsbestanden met JPEG of JPG bestandsextensies herstelt zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

 

Video Herstellen

 

Video Repair helpt je eenvoudig een aantal video lees/schrijffouten te herstellen die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie of elk geval van verkeerd gebruik.

 

De volgende bestandsformaten worden ondersteund door Stellar Photo Recovery:

Camera formaten: Nikon (NEF, NRW), Canon (CR2, CRW), Olympus (ORF), Sony (SR2, ARW, SRF), Kodak (K25, KDC, DCR), Fuji (RAF), Minolta (MRW), Pentax (PEF), Sigma (X3f), Epson (ERF), DNG, Panasonic (RAW), Mamiya (MEF), Leaf (MOS), DJVU, PGM,  TGA, Adobe EPS (Mac), Adobe EPS (Windows).

Videoformaten: AVI, WMV & ASF, MP4, M4V, 3GP, MOV, MPEG, DV, 3G2, M4B, AVCHD videobestand (MTS), Divx gecodeerd filmbestand (DIVX),Matroska videobestand (MKV), MOI Videobestand, OIGG Media Player (OGM), Video Object File (VOB), 3G2, ASX, AJP, F4V, VID, TOD, HDMOV, MQV, SVI, MXF Films.

Audioformaten: WAV, MP3, AIFF, RPS, MIDI, M4A, M4P, AU, OGG, WMA, RM, Real Audio (RA), ACD, AMR, AT3, CAFF, DSS, IFF, M4R, NRA, SND.

Afbeeldingsformaten: JPEG, JPG, TIFF, PNG, GIF, BMP, JP2, INDD, PSD, Pain Shop Pro Image File (PSP), Mamiya (MOS), Picture File (PCT).

 

 
Systeemvereisten
Versie 9
Besturingssysteem Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows 7, Windows 8, Windows 10
1 jaar licentie
 • Pentium-processor
 • 1 GB RAM Werkgeheugen
 • 50 MB vrije ruimte op harde schijf

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Photo Recovery 9 Premium Windows"
21 okt. 2020

Great Job

You did not lose your photo by using this program, Lovely.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken