Gratis hotline 0800 2633100
 
Stellar Photo Recovery 9 Premium MAC
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Stellar Photo Recovery Premium 10 Stellar Photo Recovery Premium 10
Stellaire Fotoherstel Premium 10 - 1 jaar Rescue verwijderd & beschadigde foto's Plaatsen van digitale foto's, films & geluidsbestanden in 2 eenvoudige klikken Herstelt snel alle populaire...
€ 71,13 * € 91,51 *
Stellar Photo Recovery Mac  redt alle verloren, beschadigde & verwijderde foto's...meer

Productinformatie "Stellar Photo Recovery 9 Premium MAC"

Stellar Photo Recovery Mac redt alle verloren, beschadigde & verwijderde foto's (afbeeldingen, audio, videobestanden etc.). Met deze gebruiksvriendelijke fotoherstelsoftware herstel je verwijderde of verloren multimediabestanden in drie eenvoudige stappen :

 • Selecteer opslagmedium
 • Gegevensgeheugen scannen
 • Foto's herstellen & opnieuw opslaan

Sla na het scannen de resultaten op en klik op de knop Herstellen om de gegevens te herstellen.

Het verlies van foto's kan verschillende oorzaken hebben. Photo Recovery for Mac kan mediabestanden herstellen die om de volgende redenen verloren zijn gegaan:

  Multimediabestanden werden per ongeluk verwijderd.
 • De geheugenkaart werd verwijderd terwijl de camera actief was.
 • De harde schijf of geheugenkaart van de computer is geformatteerd.
 • De digitale camera werd uitgeschakeld tijdens een schrijfbewerking naar de geheugenkaart.
 • Het bestandssysteem is beschadigd.
 • Er treden foutmeldingen op tijdens het lezen/schrijven.
Herstel je foto's en video's in 3 eenvoudige stappen!
 
Functies

Herstel verwijderde foto's

Met Stellar Phoenix Photo Recovery Instrument kun je foto's herstellen van digitale camera's, geheugenkaarten, SD-kaarten, USB flash drives, externe en interne harde schijven. Met verbeterde ondersteuning voor FAT32, ExFAT en NTFS bestandssystemen laat de software het herstelproces zichzelf triggeren voor een logisch station, fysieke schijf, aangesloten externe opslagmedia of een opgeslagen afbeeldingsbestand. De software zorgt ervoor dat het alles is wat je nodig hebt om elk type verloren of verwijderde foto's te herstellen.

Herstel verwijderde audio- & videobestanden

Stellar Phoenix Photo Recovery is ook in staat om verschillende video- en audiobestandsformaten te herstellen die zijn opgeslagen op harde schijven, geheugenkaarten en andere opslagmedia. Het is bedreven in het herstellen van videobestanden zoals AVI, ASF, F4V, WMV, MP4, MOV enz. evenals audiobestanden zoals RPS, OGG, MP3, WMA en nog veel meer. Je kunt ook een voorbeeld van herstelde video's en audiobestanden bekijken en ze opslaan op een gewenste locatie.

Scaninformatie opslaan & doorgaan met herstel

Met Stellar Phoenix image recovery software kun je de mappenstructuur die wordt gegenereerd na een drive/disk scan opslaan op een gewenste locatie op de schijf. De informatie wordt opgeslagen als een bestand dat kan worden gebruikt om de boomstructuur van de gevonden bestanden/mappen te regenereren of om het herstel op een later tijdstip te hervatten. Je kunt ervoor kiezen om het resultaat van het hele proces op te slaan of om de scan op elk gewenst moment te stoppen en de informatie tot dat punt op te slaan.

Herstellen van een specifiek gebied van de harde schijf/volume

Met de digitale foto herstel software kun je alleen een gewenst gebied van de harde schijf of media scannen. Mediabestanden die in dit gebied worden gevonden, worden voorzien van een voorbeeld en hersteloptie. Je kunt ook mediabestanden alleen scannen op de gewenste bestandsformaten. Deze optie is handig als je precies weet waar een verloren foto/afbeelding of bestand was voordat het werd verwijderd of wat het formaattype was.

 

Herstelt SD-kaarten

Herstel je ogenschijnlijk verloren foto's en media van beschadigde/misfunctionerende/onbereikbare geheugenkaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini, Micro, SDHC en SDXC), Smart Media kaarten, Secure MMC en CF-kaarten. Ondersteunde camera's zijn Sony, Nikon, Canon, Samsung, Pentax, Minolta, Kodak, Sigma, Fuji, Olympus, Epson, Mamiya en Panasonic. Daarnaast helpt de software je ook bij het herstellen van SD-kaarten na het formatteren.

 

 Maakt een afbeelding van de geselecteerde media

Met de tijd en constant gebruik ontwikkelen interne en externe schijven/gegevensdragers slechte sectoren. Dit soort schade zorgt er vaak voor dat gegevens op het apparaat ontoegankelijk blijven. Met Stellar Phoenix Photo Recovery software kun je een afbeelding per sector maken van een geselecteerde set media, zodat de gegevens die zijn opgeslagen op de resterende intacte sectoren kunnen worden hersteld. Deze image kan worden gebruikt om gegevens te herstellen via de software.

 

Nieuwe bestandskoppen toevoegen aan de lijst van ondersteunde formaten

Als je het bestandsformaat van het item dat je wilt herstellen niet kunt zien in de ondersteunde bestandsformaten van de software, kun je een van de bestaande bestandsformaten bewerken of handmatig of automatisch nieuwe bestandskoppen toevoegen. Deze functie maakt dit product tot de beste fotoherstelsoftware op de markt. Het geeft de applicatie verbeterde flexibiliteit en bruikbaarheid.

 

 Verschillende formaten van voorvertoning ondersteunde bestanden

Met de introductie van een nieuwe versie van de software zijn er drie voorbeeldformaten toegevoegd zodat je verwijderde/verloren bestanden en mappen kunt bekijken voordat je ze herstelt. Een Klassieke Lijst toont de bestanden/mappen zoals ze gevonden zijn op de harde schijf, Bestandslijsten tonen bestanden/mappen volgens mediaformaat (bijvoorbeeld documenten, audio, video, archieven, enz.) en de Verwijderde Lijst laat je de lijst met verwijderde bestanden zien.

 

 Ondersteuning voor RAW-herstel met verbeterde scanengine

Het product ondersteunt RAW herstel van bestanden in het geval dat het gewone herstelproces geen bevredigende resultaten geeft. RAW herstel werkt op het principe van bestandsnaam herkenning en voert een diepere scan uit om verloren/verwijderde bestanden te herstellen. Een verbeterde scanengine zorgt ervoor dat je bestanden en mappen snel worden gevonden, waardoor digitaal fotoherstel alle gegevens nauwkeurig kan herstellen.

 

Werkt probleemloos met schijven met >2TB opslagruimte

De meeste gratis fotoherstelprogramma's op de markt werken niet goed met apparaten met een grote opslagcapaciteit. De fotoherstelsoftware van Stellar helpt je echter om verwijderde foto's te herstellen van schijven met afmetingen tot ongeveer 2TB en meer.

JPEG Herstel & Video Herstel

 

JPEGRepair is een handige JPEG/JPG herstelsoftware die corrupte of beschadigde foto's en afbeeldingsbestanden met JPEG of JPG bestandsextensies herstelt zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

 

Video Repair helpt je eenvoudig bij het repareren van een aantal video lees/schrijffouten die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie of elk geval van verkeerd gebruik.

De volgende bestandsformaten worden ondersteund door Photo Recovery:

Camera formaten: Nikon (NEF, NRW), Canon (CR2, CRW), Olympus (ORF), Sony (SR2, ARW, SRF), Kodak (K25, KDC, DCR), Fuji (RAF), Minolta (MRW), Pentax (PEF), Sigma (X3f), Epson (ERF), DNG, Panasonic (RAW), Mamiya (MEF), Leaf (MOS), DJVU, PGM,  TGA, Adobe EPS (Mac), Adobe EPS (Windows).

Videoformaten: AVI, WMV & ASF, MP4, M4V, 3GP, MOV, MPEG, DV, 3G2, M4B, AVCHD videobestand (MTS), Divx gecodeerd filmbestand (DIVX),Matroska videobestand (MKV), MOI videobestand, OIGG Media Player (OGM), Video Object File (VOB), 3G2, ASX, AJP, F4V, VID, TOD, HDMOV, MQV, SVI, MXF Films.

Audioformaten: WAV, MP3, AIFF, RPS, MIDI, M4A, M4P, AU, OGG, WMA, RM, Real Audio (RA), ACD, AMR, AT3, CAFF, DSS, IFF, M4R, NRA, SND.

Afbeeldingsformaten: JPEG, JPG, TIFF, PNG, GIF, BMP, JP2, INDD, PSD, Pain Shop Pro Image File (PSP), Mamiya (MOS), Picture File (PCT).

 
Systeemvereisten
Versie 9
Grootte 14.7
Besturingssysteem Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
1 jaar licentie
 • Intel-processor G5 of nieuwer
 • 1 GB RAM-geheugen
 • 100 Mb vrije ruimte op harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Photo Recovery 9 Premium MAC"
4 nov. 2020

Thank you!

Easy and uncomplicated

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken