Gratis hotline 0800 2633100
 

Stellar Data Recovery Standard 10

€ 60,96 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822289
 • SP-12287
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Herstel al je gegevens!  Deze Windows data recovery software is eenvoudige software voor...meer

Productinformatie "Stellar Data Recovery Standard 10"

Herstel al je gegevens! 

Deze Windows data recovery software is eenvoudige software voor thuisgebruikers om snel en gemakkelijk gegevens te herstellen! De software heeft genoeg kracht om gegevens te herstellen van veel voorkomende gegevensverlies scenario's zoals verloren en verwijderde bestanden, beschadigde harde schijven, virus aanvallen en nog veel meer.

Probeer het nu om je documenten, foto's en video's etc. te herstellen van elk Windows apparaat, camera SD kaart, USB en andere compatibele opslagmedia.

Nieuwe functies in versie 10

 • Verbeterde gebruikersinterface met de nadruk op gebruiksgemak voor iedereen
 • Installatievideo bij de installatie
 • Sneller scannen op schijven met hoge capaciteit
 • Herstel van 4K schijven
 • Verbeterde bestandsvoorbeelden van te herstellen documenten, audio, video, zip, RAR bestanden, enz.
 • Toont een schermvullend voorbeeld van videobestanden.

Verloren of verwijderde bestanden herstellen
Met deze software kun je verloren of verwijderde bestanden herstellen van de harde schijf van je computer of van een extern opslagapparaat. De geavanceerde functie van de software helpt je een specifieke schijf of map te selecteren waarvan je je bestanden wilt herstellen.

Herstelt foto's, video's en meer
De gegevensherstelsoftware kan een Windows opslagapparaat scannen om te zoeken naar foto's, muziek, video's of andere bestanden. De mogelijkheid om specifieke bestandstypen en scanlocatie te selecteren vermindert de tijd die de software nodig heeft om de verloren bestanden te zoeken en te vinden. Je kunt ook je gegevens herstellen van alle soorten geheugenkaarten, waaronder SD-kaarten, micro SD-kaarten, CF-kaarten, enz.

Effectief zoeken in bestanden
Stellar Windows Data Recovery heeft een slimme functie waarmee je verwijderde bestanden in je logische schijf kunt vinden. Met deze software kun je bestanden zoeken op naam en type en ook de optie "verwijderde bestanden" of "bestaande bestanden" aanvinken. Je kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. Bovendien kun je zoeken naar een specifieke map op een logisch station.

Snelle scan en diepe scan
De software heeft twee scanmethoden, Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens niet kan vinden in Quick Scan, schakelt hij automatisch over op Deep Scan. Je kunt ook overschakelen op Deep Scan als je niet tevreden bent met de resultaten van Quick Scan.

Herstel van mobiele telefoons
Heb je per ongeluk je onbetaalbare foto's van je mobiele telefoon verwijderd? Maak je nu geen zorgen meer over het verlies van je kostbare foto's van je telefoon. Zolang de gegevens zijn opgeslagen op de geheugenkaart van je telefoon, zorgt dit Windows hulpmiddel voor het gegevensherstel.

Herstelt gegevens van beschadigde harde schijven
Met dit geavanceerde programma kun je nu gemakkelijk Windows bestanden herstellen van je beschadigde USB flash drive, harde schijf, geheugenkaart en ook van het geheugen van je camera. Het herstelt ook gegevens van CF kaarten, flash kaarten, SD kaarten (mini-SD, micro-SD en SDHC kaarten) en mini-schijven.

Sorteer je bestanden op jouw manier
Als je je herstelde gegevens in een ongeorganiseerde vorm terugkrijgt, kan het moeilijk voor je zijn om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs met de beschikbare voorbeeldgegevens. Stellar Windows Data Recovery Software biedt je de optie Gefilterde Structuur, die het je gemakkelijker maakt je bestanden te sorteren.


Systeemvereisten

Versie 10
Grootte 13,3 MB
Platform Windows 7, Windows 8, Windows 10
Intel-compatibel (x86, x64)
Windows 10, 8.1, 8 en 7
4 GB minimaal (8 GB aanbevolen)
250 MB voor installatiebestanden

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellar Data Recovery Standard 10"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken