Gratis hotline 0800 2633100
 
SoftSkin Photo Makeup

SoftSkin Photo Makeup

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2010
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Transformeer je foto's met SoftSkin Foto Make-up Software Met SoftSkin Foto Make-up Software...meer

Productinformatie "SoftSkin Photo Makeup"

Transformeer je foto's met SoftSkin Foto Make-up Software
Met SoftSkin Foto Make-up Software kun je je foto's verbeteren, kleine onvolkomenheden verdoezelen en meer. Het is gemakkelijk te gebruiken en retoucheert foto's snel.

Je kunt de tanden van je onderwerp helderder maken, het rode-ogeneffect verwijderen en je onderwerpen in een paar eenvoudige stappen opmaken. Deze software is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken en laat je foto's er heel professioneel uitzien.
Software om je onderwerpen op foto's te retoucheren

Met SoftSkin Photo Makeup software kun je de onderwerpen op je foto's verfraaien. Om deze portretsoftware te gebruiken, upload je je afbeelding met Bestand toevoegen en dan kun je kiezen uit verschillende opties. Je kunt kiezen voor de stift om op de selectie te tekenen, de rode-ogencorrectie om het rode-ogeneffect te corrigeren, en de veegborstel om kleine vlekjes en andere onvolkomenheden te verwijderen.

Je vindt ook een vlek- en ruisverwijderaar om kleine onvolkomenheden automatisch te verwijderen. Er is een ongedaanmakingspenseel om je foto op elk moment terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

Je kunt make-up aanbrengen met hulpmiddelen zoals het concealerkwastje. Je kunt er oogschaduw, tintcrème en poeder mee aanbrengen. Met de lippenstift tool kun je de kleur en contour van de lippen versterken. Er is ook een oogpotloodtool om de ogen te contouren en een whitening tool om de tanden of oogbollen op te lichten. Er zijn veel verschillende eenvoudige gereedschappen en functies waarmee de Professionele Make-up software je foto's kan verbeteren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SoftSkin Photo Makeup"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken