Gratis hotline 0800 2633100
 
SoftOrbits Icon Maker

SoftOrbits Icon Maker

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2012
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
SoftOrbits Pictogrammenmaker Software SoftOrbits Icon Maker Software is een programma voor...meer

Productinformatie "SoftOrbits Icon Maker"

SoftOrbits Pictogrammenmaker Software

SoftOrbits Icon Maker Software is een programma voor het maken van grafische pictogrammen. Het heeft een eenvoudige gebruikersinterface en talrijke gereedschappen om afbeeldingen van hoge kwaliteit te maken. Je kunt er icoonbestanden mee maken, of bestaande bewerken, uitpakken, converteren en beheren. SoftOrbits Icon Software is compatibel met alle besturingssystemen, en je hoeft je geen zorgen te maken dat het programma niet door je computer wordt ondersteund.

Hoe maak je een pictogram?
Een pictogram is een gebruikersinterface-element en dient als "gezicht" voor een toepassing, bestand, map, venster, besturingssysteemonderdeel of apparaat. Het is de handtekening van een merk en moet een specifieke betekenis hebben. Bij het ontwikkelen van een programma, website of applicatie is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan dit soort interface-details en zorgvuldig de juiste software voor het maken van pictogrammen te kiezen.
SoftOrbit's Icon Maker software voor Windows 10 / 11 is een betrouwbaar programma voor het maken van pictogrammen waarmee je je gloednieuwe pictogrammen kunt maken. Laten we deze software eens nader bekijken en ontdekken waarom het anders is dan andere programma's voor het maken van pictogrammen.

Maak eenvoudig een pictogrammenbestand
SoftOrbit's Icon Maker heeft een eenvoudig te gebruiken bestandsbeheersysteem. Het ondersteunt batchverwerking en stelt de gebruiker in staat veel bewerkingen tegelijk uit te voeren op veel afbeeldingen. Je kunt bijvoorbeeld pictogrammen maken op basis van een reeks PNG-bestanden of meerdere Mac-pictogrammen tegelijk converteren naar Windows-formaat. Bovendien maakt de Icon Maker Software for PC van SoftOrbit het mogelijk om pictogrammen in meerdere formaten te maken, wat belangrijk is voor de compatibiliteit met alle configuraties.

Compatibel met alle besturingssystemen en ondersteunt de meeste populaire formaten
Met dit programma kan de gebruiker werken met verschillende pictogrambibliotheken als een pictogram extractor. De Icon Maker software van SoftOrbit ondersteunt alle populaire afbeeldingsformaten: JPEG, GIF, PNG, CUR, BMP, ICO, ANI, XPM, ICL, TIFF, en ook Photoshop. Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van het programma is de mogelijkheid om pictogrammen te maken voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Android en iOS.

Afbeeldingen omzetten in pictogrammen
Je hoeft alleen maar het besturingssysteem te selecteren en de bronafbeelding wordt automatisch geconverteerd naar het juiste pictogramformaat. Je kunt eenvoudig JPEG naar pictogrammen of PNG naar pictogrammen converteren. Alle Windows 11 pictogramformaten worden automatisch gegenereerd. Met behulp van deze pictogramontwerp-software kun je ook kleine pixelafbeeldingen, animaties en diverse afbeeldingen tekenen. Je kunt JPG gemakkelijk converteren naar ICO in Windows 11 of 10 formaat.

Veel opties voor het bewerken van pictogrammen
Voor het bewerken van iconen beschikken gebruikers over een reeks grafische gereedschappen, een grote bibliotheek van paletten en een verscheidenheid aan kleurverlopen die niet alleen voor statische grafische objecten kunnen worden gebruikt, maar ook voor tekst en geanimeerde afbeeldingen. Je kunt kleurverlopen gebruiken of een verscheidenheid aan stijlen toepassen op monofone filters die een bepaald oppervlak nabootsen, en ook wat vervaging of decoratie-effecten toevoegen om pictogrammen te transformeren. Met SoftOrbits Icon Maker software kun je objecten roteren en spiegelen, tekst aan de afbeelding toevoegen, perspectief opleggen, klonen, enz.

Uitgebreide bewerking van pictogrammen
Handig schalen, een voorbeeldvenster en de mogelijkheid om snapshots te maken in verschillende formaten maken het maken en bewerken van afbeeldingen handiger en helpen je de elementen te vinden die je wilt verbeteren en veranderen. Daarom is Windows Icon Maker geschikt voor zowel beginners als professionals.

Cursors tekenen
Naast het maken van pictogrammen kun je met SoftOrbits Icon Maker software ook grafische bewerkingscursors (.cur) maken voor elk besturingssysteem. Door de rendering van de cursor te combineren met een animatie kun je het resultaat van je werk gemakkelijk in beweging zien en een idee krijgen van hoe het er daarna uit zal zien. Een groot aantal speciale effecten, kleurcorrectiefuncties, bijsnijden, beeldanimatie-effecten worden aangeboden om cursors levendig en gedenkwaardig te maken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SoftOrbits Icon Maker"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken