Gratis hotline 0800 2633100
 
Skype for Business Server Plus 2019 User CAL

Skype for Business Server Plus 2019 User CAL

€ 145,35 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822369
 • DG7GMGF0F4LN-0002
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Vereist een standaard CAL Bevat hoogwaardige spraakfuncties (VoIP) De Skype for Business...meer

Productinformatie "Skype for Business Server Plus 2019 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.
 • Vereist een standaard CAL
 • Bevat hoogwaardige spraakfuncties (VoIP)

De Skype for Business Server Plus CAL levert de hoogwaardige spraakfuncties (VoIP) en aanverwante functies. Een bestaande Standard CAL is nodig om de Plus CAL te kunnen gebruiken.

Overzicht van Skype for Business-licenties

Skype for Business 2019 Server licenties zijn gebaseerd op het server/client toegangsmodel (CAL). Skype for Business maakt onderscheid tussen de serverlicentie (voor de communicatieserver) en de clientlicentie (voor de toepassing op de client-pc).

 •     Skype for Business 2019 Standard CAL - De Standard CAL omvat de instant messaging- en aanwezigheidsfuncties en communicatie via audio of video tussen meerdere pc's. Is vereist voor de Enterprise en Plus CAL.
 •     Skype for Business 2019 Enterprise CAL - Met de Enterprise CAL kun je samen met interne of externe gebruikers audio-, video- of webconferenties opzetten en modereren. Voor de Enterprise CAL is een Standard CAL nodig.
 •     Skype for Business 2019 Client - Met de Skype for Business Client kun je Skype lokaal installeren. De Skype for Business 2019 Server en toegangslicenties zijn nodig voor gebruik.

Skype for Business Server Plus 2019 User CAL - Flexibele toegang tot communicatie- en samenwerkingstools

De Plus 2019 User CAL voor Skype for Business Server is een licentie waarmee een gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot Skype for Business Server en aanvullende diensten zoals Exchange Server, SharePoint Server en Lync Server. De Plus 2019 User CAL geeft een gebruiker toegang tot Skype for Business Server en aanvullende diensten vanaf elk apparaat, in plaats van dat elk apparaat zijn eigen CAL nodig heeft. In tegenstelling tot de Device CAL is deze dus onafhankelijk van het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt.

Met de Skype for Business Server Plus 2019 User CAL kunnen bedrijven profiteren van alle functies van Skype for Business Server, plus toegang tot andere belangrijke communicatie- en samenwerkingstools. Het is een geweldige keuze voor bedrijven die hun werknemers willen helpen communiceren en samenwerken en tegelijkertijd geld willen besparen door gebruikers toegang te geven vanaf elk apparaat.

Voordelen van Skype for Business Server Plus 2019 User CAL's voor bedrijven

Enkele voordelen van de Skype for Business Server Plus 2019 User CAL zijn:

Flexibele toegang
Gebruikers hebben vanaf elk apparaat toegang tot Skype for Business Server en aanvullende diensten, in plaats van dat voor elk apparaat een eigen CAL nodig is. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf verschillende locaties en apparaten toegang krijgen tot diensten.

Kostenbesparing
Omdat gebruikers een licentie krijgen in plaats van apparaten, kunnen bedrijven kosten besparen door User CAL's te gebruiken in plaats van Device CAL's, vooral als niet alle apparaten door verschillende gebruikers worden gebruikt.

Aanvullende diensten
De Plus 2019 User CAL biedt toegang tot Skype for Business Server diensten en aanvullende diensten zoals Exchange Server, SharePoint Server en Lync Server, die aanvullende communicatie- en samenwerkingstools bieden.

Verbeterde samenwerking
Skype for Business Server en de aanvullende diensten bieden gebruikers een reeks tools waarmee ze effectief kunnen communiceren en samenwerken, waardoor de productiviteit en effectiviteit toenemen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server Plus 2019 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken