Gratis hotline 0800 2633100
 
Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

€ 145,35 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822367
 • DG7GMGF0F4LP-0002
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Je hebt toegangslicenties nodig voor alle gebruikers of apparaten die toegang hebben tot de...meer

Productinformatie "Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Je hebt toegangslicenties nodig voor alle gebruikers of apparaten die toegang hebben tot de Skype for Business Server van je bedrijf

Als je uitgebreide functies van de server wilt gebruiken, zoals conferentiefuncties of desktop sharing, heb je naast de Standard CAL's ook deze Enterprise Version nodig.

Je kunt kiezen tussen licenties op basis van gebruikers (User CAL) of apparaten (Device CAL).
Dit product is gelicenseerd volgens de gebruikers.

Opmerking: De Enterprise CAL is een aanvulling op de Standard CAL en vereist het bezit ervan.

Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL: Eén licentie voor toegang tot communicatie- en samenwerkingsdiensten vanaf elk apparaat voor één gebruiker

Skype for Business Server is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat instant messaging, audio- en videoconferenties en andere functies biedt waarmee bedrijven effectiever kunnen communiceren en samenwerken. De Enterprise 2019 User CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot Skype for Business Server-diensten. Met een User CAL heeft één gebruiker toegang tot Skype for Business vanaf elk apparaat dat hij gebruikt. Dit verschilt van een Device CAL, waarbij elk apparaat dat verbinding maakt met de server zijn eigen CAL nodig heeft, ongeacht het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt voor toegang tot Skype for Business.

 

Voordelen van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

Een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL biedt verschillende voordelen ten opzichte van een Device CAL.

Kostenbesparing
Met een User CAL hoef je niet voor elk apparaat dat verbinding maakt met de server een aparte CAL aan te schaffen. Je betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat toegang wil tot Skype for Business.

Flexibiliteit
Een gebruiker heeft toegang tot Skype for Business vanaf elk apparaat dat hij gebruikt met een User CAL. Hij is niet beperkt tot een bepaald apparaat en heeft overal toegang tot de diensten.

Eenvoudig beheer
Met een User CAL hoef je je geen zorgen te maken over welke apparaten op de server zijn aangesloten en welke CAL's ze nodig hebben. Je hoeft alleen het aantal gebruikers te beheren dat toegang wil tot Skype for Business.

Beveiliging
Een User CAL zorgt voor extra beveiliging omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot Skype for Business. Elk apparaat dat verbinding maakt met de server moet gebruikt worden door een geautoriseerde gebruiker om toegang te krijgen tot de diensten.

 

Hoe bedrijven kunnen profiteren van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

De voordelen van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL zijn ontworpen om bedrijven te helpen de communicatie en samenwerking te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen.

Met een User CAL hebben gebruikers vanaf elk apparaat toegang tot Skype for Business, waardoor ze meer flexibiliteit en mobiliteit krijgen. Het gemak van het beheer van User CAL's helpt om licenties te vereenvoudigen en de beveiliging te verhogen door ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot Skype for Business. Al deze voordelen helpen bedrijven effectiever te werken en kosten te besparen.

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken