Gratis hotline 0800 2633100
 
Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

€ 145,35 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822367
 • DG7GMGF0F4LP-0002
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Je hebt toegangslicenties nodig voor alle gebruikers of apparaten die toegang hebben tot de...meer

Productinformatie "Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Je hebt toegangslicenties nodig voor alle gebruikers of apparaten die toegang hebben tot de Skype for Business Server van je bedrijf

Als je uitgebreide functies van de server wilt gebruiken, zoals conferentiefuncties of desktop sharing, heb je naast de Standard CAL's ook deze Enterprise Version nodig.

Je kunt kiezen tussen licenties op basis van gebruikers (User CAL) of apparaten (Device CAL).
Dit product is gelicenseerd volgens de gebruikers.

Opmerking: De Enterprise CAL is een aanvulling op de Standard CAL en vereist het bezit ervan.

Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL: Eén licentie voor toegang tot communicatie- en samenwerkingsdiensten vanaf elk apparaat voor één gebruiker

Skype for Business Server is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat instant messaging, audio- en videoconferenties en andere functies biedt waarmee bedrijven effectiever kunnen communiceren en samenwerken. De Enterprise 2019 User CAL (Client Access License) is een type licentie waarmee een gebruiker vanaf elk apparaat toegang heeft tot Skype for Business Server-diensten. Met een User CAL heeft één gebruiker toegang tot Skype for Business vanaf elk apparaat dat hij gebruikt. Dit verschilt van een Device CAL, waarbij elk apparaat dat verbinding maakt met de server zijn eigen CAL nodig heeft, ongeacht het aantal gebruikers dat het apparaat gebruikt voor toegang tot Skype for Business.

 

Voordelen van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

Een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL biedt verschillende voordelen ten opzichte van een Device CAL.

Kostenbesparing
Met een User CAL hoef je niet voor elk apparaat dat verbinding maakt met de server een aparte CAL aan te schaffen. Je betaalt alleen voor het aantal gebruikers dat toegang wil tot Skype for Business.

Flexibiliteit
Een gebruiker heeft toegang tot Skype for Business vanaf elk apparaat dat hij gebruikt met een User CAL. Hij is niet beperkt tot een bepaald apparaat en heeft overal toegang tot de diensten.

Eenvoudig beheer
Met een User CAL hoef je je geen zorgen te maken over welke apparaten op de server zijn aangesloten en welke CAL's ze nodig hebben. Je hoeft alleen het aantal gebruikers te beheren dat toegang wil tot Skype for Business.

Beveiliging
Een User CAL zorgt voor extra beveiliging omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot Skype for Business. Elk apparaat dat verbinding maakt met de server moet gebruikt worden door een geautoriseerde gebruiker om toegang te krijgen tot de diensten.

 

Hoe bedrijven kunnen profiteren van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL

De voordelen van een Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL zijn ontworpen om bedrijven te helpen de communicatie en samenwerking te verbeteren en tegelijkertijd geld te besparen.

Met een User CAL hebben gebruikers vanaf elk apparaat toegang tot Skype for Business, waardoor ze meer flexibiliteit en mobiliteit krijgen. Het gemak van het beheer van User CAL's helpt om licenties te vereenvoudigen en de beveiliging te verhogen door ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot Skype for Business. Al deze voordelen helpen bedrijven effectiever te werken en kosten te besparen.

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Skype for Business Server Enterprise 2019 User CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken