Gratis hotline 0800 2633100
 
Simple Photo Editor

Simple Photo Editor

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2013
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart! Of het nu gaat om een...meer

Productinformatie "Simple Photo Editor"

Maak van je digitale kiekje een perfecte ansichtkaart!

Of het nu gaat om een voorbijganger, een hangende kabel of gewoon een ongewenste schaduw, je kunt gemakkelijk afleidende objecten uit je foto verwijderen. Verwijder ongewenste objecten met slechts één klik! Onze eenvoudige foto-editor helpt je het hele object te selecteren en wat eronder zit opnieuw te maken, zodat je een schone, perfecte ansichtkaart zonder oneffenheden en afleidingen krijgt.

Eenvoudige fotobewerker Downloaden
Schoon afleidingen in je foto's op met een enkele klik! SoftOrbit's Simple Photo Editor perfectioneert Smart Select, Smart Mask en Smart Background, zodat je objecten zoals afleidende schaduwen, elektriciteitspalen of gewoon willekeurige voorbijgangers kunt selecteren en verwijderen.

Objecten verwijderen met één klik
Je hebt niet langer een duur fotobewerkingsprogramma nodig om je digitale foto's in meesterwerken te veranderen. SoftOrbit's Simple Photo Editor ruimt je foto's op door je te helpen ongewenste objecten te selecteren en te verwijderen, foto's automatisch of onder jouw toezicht te verbeteren, details te verscherpen, de horizon te nivelleren en de foto precies goed in te kaderen. Het gereedschap is klein en bliksemsnel. Binnen de kortste keren gebruik je het als een pro en maak je de ene perfecte foto na de andere.

Persoon uit de foto verwijderen.
Misschien heb je de perfecte foto gemaakt, maar blokkeert een object zoals een persoon op de achtergrond of een auto het zicht. Eenvoudige fotobewerkingssoftware heeft gereedschappen waarmee je deze ongewenste objecten gemakkelijk kunt verwijderen. Met één klik kun je schaduwen, mensen of andere voorwerpen die in de weg staan verwijderen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Simple Photo Editor"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken