Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 65,99 * € 110,00 * (40,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 969646111
 • 6VC-03095
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

CAL nummer:

Gegevensdrager naar uw software
Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL Het is niet alleen...meer
Productinformatie "Microsoft Windows Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, RDS CAL, Client Access License"

Koop Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Het is niet alleen mogelijk om direct ter plaatse toegang te krijgen tot grafische desktops en Windows-toepassingen. Dankzij Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL zijn er ook tal van mogelijkheden om op afstand te bedienen en te werken aan een uiterst flexibele oplossing. Maar wat zijn precies de voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL om de technische veiligheid te verhogen?

De juiste toegangslicenties voor het systeem


Om de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL op de bestaande Windows Server te gebruiken, zijn de juiste toegangslicenties nodig. De klassieke serverlicenties zijn op dit punt niet voldoende en daarom moet u bij de aanschaf van extra licenties letten op de toewijzing aan de server. Op dit punt moet ook een onderscheid worden gemaakt tussen User en Device CAL's.

De User CAL's die in deze aanbieding zijn opgenomen, kunnen aan precies één gebruiker worden toegewezen. Dit stelt de gebruiker in staat om flexibel te werken en vanaf verschillende apparaten toegang te krijgen tot de instellingen en de server. Zo kunnen alle details op de server binnen de kortst mogelijke tijd worden gewijzigd, zodat de structuren en applicaties te allen tijde onder controle zijn.

Meer veiligheid met de juiste licentie


Met de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL kunnen alle bestaande services voor een gebruiker worden geactiveerd, bijvoorbeeld om opgeslagen bestanden af te drukken of om de bestandsopslag aan te passen. Het aantal gekoppelde apparaten is hier niet relevant, zodat de persoon met toegang altijd toegang heeft tot de functies en toepassingen in de vorm van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL. Op deze manier zijn de instellingen rond de licenties gespecialiseerd voor één persoon, zodat geen enkele derde partij toegang heeft tot de inhoud van de server. Meer veiligheid is op deze basis nauwelijks mogelijk.

De voordelen van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL


Eenvoudig beheer van eigen serversystemen Gestructureerde
toegang door één persoon Maximale veiligheid dankzij
duidelijke traceerbaarheid Duidelijk overzicht van bestaande
taken Kan worden gebruikt met specifieke licenties en gemakkelijk aan te passen
Eenmalige aanschaf voor permanente serverbeveiliging

Koop nu de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL

Met de aanbiedingen in onze winkel is het niet moeilijk om de juiste Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL te kiezen. Dit vereenvoudigt het gepersonaliseerde beheer van de server en maakt het hele proces van aanpassingen gestructureerd en begrijpelijk. In combinatie met de juiste licentie kan de Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL worden aangeschaft om binnen enkele minuten aan de slag te gaan met het systeem en te vertrouwen op hoge kwaliteit. Niets staat dus een modern en doelgericht serverbeheer in de weg.

Wat is echt belangrijk

Wat zijn CAL's precies?

CAL's zijn computerbeveiligde inkoop en levenscyclusondersteuning. Op deze manier kan een server worden benaderd om aanpassingen te doen en de veiligheid van de applicatie goed in de gaten te houden. Afhankelijk van de keuze van Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2016 User CAL, zijn er dan verschillende functies voor gebruik.

Hoe lang blijft de licentie geldig?

Er is geen vaste termijn voor de licenties die wij aanbieden. Eenmaal aangekocht kunnen de licenties permanent gebruikt worden zonder dat ze opnieuw moeten worden betaald in maandelijkse of jaarlijkse intervallen. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw eigen veiligheid te handhaven dankzij de CAL's.

Hoe passen CAL en licentie in elkaar?

Om te kunnen profiteren van een succesvolle applicatie moeten de juiste CAL's worden geselecteerd voor de betreffende server. Zo is er bijvoorbeeld een speciale licentie voor de Windows Server 2016, die het mogelijk maakt om de aangekochte systemen achteraf volledig te gebruiken.

Leveringsomvang:

Microsoft Remote Desktop Services 2016 Gebruiker CAL, 1 CAL

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken