Gratis hotline 0800 2633100
 
Serif PagePlus X9

Serif PagePlus X9

€ 50,83 * € 71,17 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820730
 • SE-11821
 • Permanent geldig
 • DE | EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Serif PagePlus X9 Voor uw ontwerp & lay-out projecten Voor het maken van...meer

Productinformatie "Serif PagePlus X9"

Serif PagePlus X9

 • Voor uw ontwerp & lay-out projecten
 • Voor het maken van posters, flyers, brochures, tijdschriften, menukaarten, wenskaarten, logo'senz.
 • Meer dan 800 professionele themasjablonen
 • Inclusief PhotoLab-Studio: 70 correctiefuncties
 • NIEUW!Aanpasbare QR-codes
 • NIEUW!Tekst omzetten naar tabellen
 • NIEUW!Flexibele kalenders
 • BETER!Nog meer opties voor bestandscompatibiliteit

  Maak professionele reclame, geavanceerde printproducten en elektronische documenten met PagePlus X9, het toonaangevende desktop publishing programma.

  De nieuwe versie van PagePlus is nu nog sneller en gebruiksvriendelijker en maakt de productie van grote ontwerpdocumenten en hun nauwkeurige, professionele uitvoer mogelijk. Met dit programma kunt u in een handomdraai hoogwaardige, opvallende en aantrekkelijke reclame maken: van brochures en boeken, menu's en tijdschriften, flyers en formulieren tot professionele drukfuncties zoals pre-press en PDF-editing.

  Met de absoluut flexibele lay-outs kunt u elk type drukwerk of elektronisch document maken. De functie-rijke tools voor tekst- en beeldbewerking maken het werk een koud kunstje! Met uitgebreide PDF-bewerking geeft PagePlus X9 u volledige controle over PDF-bestanden. Bijna elk PDF-bestand kan worden geopend en bewerkt zoals een normaal PagePlus-document.

  Exporteer het document vervolgens als een voor afdrukken geoptimaliseerde PDF of upload het naar een website. Met aanpasbare sjablonen, intuïtieve tools en drag-and-drop-functionaliteit kunt u in een mum van tijd verbluffende effecten creëren. Ingewikkelde printtaken behoren tot het verleden!

  Dankzij de flexibele drukmogelijkheden kunt u in elke pas het perfecte resultaat bereiken. Maak dubbelzijdige afdrukken, zelfs op traditionele printers, of stuur compatibele, hoogwaardige documenten naar een printstudio voor professionele afdrukken.

  PagePlus X9 - Uw persoonlijke ontwerpbureau op uw eigen bureau!

  Wat is NIEUW & BETER?

  BETER! PDF's precies volgens uw ideeën


  Uitgebreide PDF-export
  PagePlus X9 ondersteunt de nieuwste PDF/X-4 en PDF/X-5 standaarden, zodat u nu gebruik kunt maken van transparantie. Bovendien zijn de bestanden kleiner, kunnen ze sneller worden uitgevoerd en kunnen ze met een nog hogere kwaliteit worden afgedrukt.

  Overdrukken in PDF's
  Met de nieuwe instellingen voor overdrukken in PDF's kunt u vervelende verrassingen door fouten in de afdruk voorkomen. Plaats de objecten gewoon op elkaar zoals u dat wilt - zonder kleur- en vangfouten. De PDF's kunnen op deze manier ook gemakkelijker door andere ontwerpers en drukkers worden verwerkt.


  PDF-doorvoer
  Wanneer u PDF-bestanden in uw documenten plaatst (bijv. advertenties), zorgt de pass-through modus ervoor dat u trouw blijft aan het origineel.

  Nauwkeurige controle van alle PDF-opties
  Met de nieuwe opties in PagePlus X9 kunt u precies bepalen hoe uw documenten worden weergegeven wanneer ze worden geopend, zodat uw lezers de inhoud precies zien zoals u dat bedoeld hebt.

  We hebben ook de mogelijkheden voor het schalen van documenten in A3, A4, A5 en tabloidformaten uitgebreid. Het herschalen van documenten gaat dus veel sneller.

  BETER!Nog meer opties voor bestandscompatibiliteit

  EPS-export
  Nu kunt u uw documenten exporteren als EPS-bestanden met nauwkeurige kleurruimte- en transparantie-instellingen, evenals uitvoertekst als curven en lettertypes insluiten.


  Plaatsen van DPP-bestanden
  Bestanden uit DrawPlus X8 kunnen eenvoudig als afbeeldingen in PagePlus-documenten worden geplaatst en zelfs worden omgezet in objecten, zodat u de ontwerpen eenvoudig kunt aanpassen.


  Ondersteuning voor WebP
  PagePlus X9 ondersteunt nu de nieuwe WebP-bestanden van Google - ideaal wanneer u kleine gecomprimeerde bestanden nodig hebt voor elektronische distributie via websites of e-mail.

  NIEUW! Absoluut ongecompliceerd, absoluut nauwkeurig

  Nu kunt u al uw tekst, QuickShapes en andere objecten nauwkeuriger controleren met handige toolfeedback. Gereedschappen geven de exacte afmetingen, hoeken, rotaties en afstanden van deze pagina-elementen en knooppuntinformatie direct tijdens het werk weer.

  De geleidingslijnen kunnen nu ook nog sneller en gemakkelijker geplaatst worden dankzij de nieuwe geleidingslijntool. Natuurlijk kunt u ook het tabblad "Transformeren" gebruiken om de exacte positie van de regels op te geven, ze stap voor stap te verplaatsen met de pijlen op uw toetsenbord en meerdere hulplijnen tegelijkertijd te kopiëren, te knippen en te plakken in andere pagina's of documenten.

  Hoofdpagina's kunnen nu gemakkelijk individuele namen krijgen en u kunt de hoofdpagina's ook aan meerdere pagina's tegelijk toewijzen. Vooral met lange documenten bespaart u zich veel moeite.


  NIEUW!Aanpasbare QR-codes

  Ontwerp uw eigen QR-codes en voeg deze, net als andere objecten, toe aan uw documenten. Lezers hebben dan direct toegang tot aanvullende informatie zoals een routebeschrijving naar een evenement, contactformulieren, links naar uw website en nog veel meer.

  BETER!Uitgebreide taalondersteuning

  De woordenboeken en woordafbrekingen van Hunspell kunnen nu ook worden gebruikt in PagePlus X9, zodat u comfortabel kunt werken in verschillende talen en alle teksten zorgvuldig kunt corrigeren.

  NIEUW!Tekst omzetten naar tabellen

  Het omzetten van een enorme hoeveelheid ongeformatteerde tekstinformatie in een tabel is een tijdrovend proces, vooral als u tekst uit verschillende bronnen moet importeren, zoals Word-documenten of e-mail. PagePlus kan nu eenvoudig een geformatteerde tabel maken van de tekst van een tekstkader. Deze methode is gewoon perfect als u met andere ontwerpers wilt werken en informatie wilt verzamelen voor planningen en bedrijfsstatistieken zonder dat u elk stukje informatie afzonderlijk hoeft in te typen.

  NIEUW!Flexibele kalenders

  De Agenda Appointment Manager is volledig vernieuwd en biedt u nu nog meer mogelijkheden voor de kalenders in PagePlus. Feestdagen van verschillende regio's kunnen net zo gemakkelijk in uw agenda worden ingevoerd als privé- of zakelijke afspraken. U kunt zelfs populaire kalendertypes rechtstreeks importeren, zoals iCal, .ics, .ifb, iCalendar en nog veel meer. We hebben ook het sjabloonpalet uitgebreid, zodat u uw eigen foto's kunt invoegen en de lettertypes, kleuren en afmetingen flexibel kunt aanpassen. Binnen enkele minuten zijn uw persoonlijke kalenders klaar voor gebruik.

  Functies

  Het ontwerpen van documenten zonder beperkingen

  PagePlus is waarschijnlijk de enige DTP-software die u ooit nodig zult hebben - kijk zelf maar! Of het nu gaat om posters, flyers, menukaarten, complete sets briefpapier, borden, nieuwsbrieven en vele andere reclamematerialen - met deze software kunt u echt elk soort document maken voor bedrijven, clubs, evenementen of privédoeleinden. U kunt zelfs uw eigen logo's, kleurenschema's en fantastische graphics ontwerpen en natuurlijk foto's bewerken - allemaal met behulp van de ingebouwde tools en Logo Studio en PhotoLab. Wat uw ontwerpproject ook is, PagePlus X9 is de perfecte partner.

  Het ontwerpen van documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest

  U hoeft geen expert of professional te zijn om professionele resultaten te behalen! Fantastische posters, borden, nieuwsbrieven en vele andere documenten zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest! Selecteer gewoon een documenttype. Door eenvoudig te klikken en te slepen kunnen flexibel configureerbare teksten, afbeeldingen en grafieken in een paar eenvoudige stappen worden samengesteld. Als u snel aan de slag moet, of als u hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, kies dan gewoon een van de meer dan 2.000 volledig aanpasbare sjablonen. Van afbeeldingen, grafieken en logo's tot professioneel ontworpen, complete documenten, er is hier altijd wel iets voor u te vinden.

  Ontwerp flexibele PDF's

  Met onze nieuwe DTP-professional kunt u natuurlijk zelf PDF's openen, bewerken, opslaan en zelfs maken. Sla PDF's op in de moderne PDF/X-3 standaard die de voorkeur heeft van veel drukkerijen, drukkers en uitgevers, of als een kleine PDF voor gebruik op websites en verzending per e-mail. U kunt PDF's net zo uitgebreid en flexibel bewerken als normale documenten. De tekst, afbeeldingen en paginavolgorde wijzigen? Geen zorgen. Voor het eerst kunnen PDF's nu ook als beeld worden geïmporteerd, zodat alle tekst, afbeeldingen en lay-out getrouw worden gereproduceerd - ideaal als u reclame in uw nieuwsbrieven en tijdschriften wilt plaatsen.

  Professionele ontwerphulpmiddelen voor iedereen

  Met de professionele tools en functies slagen uw projecten in een mum van tijd - of het nu gaat om drukwerk of een online presentatie. Natuurlijk kun je ook beide kanten op. Heeft u behoefte aan flexibele digitale documenten met een precieze opmaak? Maak vervolgens uw ontwerpen in de nieuwe "EPUB 3"-standaard, zodat al uw brochures, menukaarten en andere publicaties trouw aan het origineel op moderne apparaten kunnen worden weergegeven. Gebruik de flexibele en levendige kleurenschema's met CMYK-ondersteuning voor een perfecte afdruk. Het nieuwe baseline raster zorgt ervoor dat alle teksten in uw lay-out altijd precies op elkaar zijn afgestemd. U zult verbaasd zijn hoe professioneel uw documenten eruit zullen zien!

  Flexibele, nauwkeurige en aantrekkelijke resultaten

  Welk soort document u ook nodig heeft voor uw bedrijf - met deze software werkt alles op rolletjes. De ongecompliceerde en professionele tools van PagePlus X9 zijn ideaal voor:

  • Posters, flyers, menukaarten, programma's en nieuwsbrieven voor uw bedrijf, uw club of bepaalde evenementen
  • Interactieve documenten, waaronder brochures en nieuwsbrieven als PDF of eBooks
  • Technische grafieken, diagrammen en grafieken - perfect voor jaarverslagen en presentaties
  • Complete sets van briefpapier, cv's en wenskaarten
  • En nog veel meer dankzij alle professionele functies en hulpmiddelen!
   
   
  Voorbeelden  Vergelijkingstabel
  Functie
  Microsoft® Uitgeverij 2013
  Adobe® InDesign® CS6
  Serif PagePlus X9
   
  Installatie en werken zonder internetverbinding Beperkte inhoud _ oui
  Compatibel met Windows XP en Vista _ _ oui
  Ondersteuning voor hoge DPI-instellingen (voor netvliesdisplays, HDTV en toegankelijkheid) oui oui oui
  Openen van PDF's: Openen en volledig bewerken van alle objecten in PDF-documenten _ _ oui
  logo-ontwerpstudio _ _ oui
  PhotoLab - snelle en krachtige beeldbewerking _ _ oui
  Tabellen en kalenders met designer voor uw eigen formaat sjablonen _ _ oui
  Geïntegreerde schema's _ _ oui
  Professionele foto-effecten en beeldaanpassingen Beperkt _ oui
  Maak PDF/X-bestanden voor professioneel drukwerk (CMYK PDF/X-3 of later) _ oui oui
  Exporteer boeken in EPUB®- en Mobi-formaten voor eReader- en Kindle-apparaten _ Geen Kindle oui
  Systeemeisen
  Grootte 1,17 Gb
  Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista 32-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8, Windows 10

  Minimale systeemuitrusting

  • Windows PC* met DVD-station en muis
  • Een van de besturingssystemen Microsoft Windows® 10, 8, 7, Vista of XP SP3 (32 bit)
  • 512 MB RAM (Windows® XP), 1 GB RAM (Windows® Vista en 32-bits versies van Windows 7® en 8) of 2 GB RAM (64-bits versies van Windows® 7 en 8)
  • 510 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitorresolutie van 1024 x 768 (op een schaal van 100 %)

  Aanbevolen apparatuur

  Voor de verwerking van grote en/of complexe documenten zijn extra geheugen en harde schijfruimte nodig.

  Optioneel

  • Windows-compatibele printer
  • TWAIN-conforme scanner en/of digitale camera
  • NET 2.0 (standaard geïnstalleerd)* voor de tekstimportfilters van Word 2007/2010 + OpenOffice
  • Om toegang te krijgen tot online bronnen en om .NET te installeren, hebt u internettoegang en een account bij een internetserviceprovider nodig.

  * De hoofdprocessor van uw computer moet de SSE2-besturingsset ondersteunen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Serif PagePlus X9"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken