Gratis hotline 0800 2633100
 
SecuPerts First Aid Kit

SecuPerts First Aid Kit

€ 30,49 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821348
 • B01N6IJW0T
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
SecuPerts Eerste Hulp Kit - het noodsysteem voor elke Windows PC Eén verkeerde klik is...meer

Productinformatie "SecuPerts First Aid Kit"

SecuPerts Eerste Hulp Kit - het noodsysteem voor elke Windows PC

Eén verkeerde klik is genoeg om Windows onbruikbaar te maken. In dit geval biedt de SecuPerts Eerste Hulp Kit, die als download en op opstartbare USB-sticks wordt geleverd, snelle hulp. Het maakt niet uit of een virus, een beschadigde harde schijf  of de installatie van een tool de trigger is voor een Windows dat niet meer start - met dit noodpakket kunnen gebruikers eenvoudig hun Windows installatie en gegevens opslaan.

Als Windows niet meer wil starten, dreigt men naast een langdurige herinstallatie alle gegevens op de computer te verliezen. Het gebruik van een noodsysteem zoals SecuPerts First Aid Kit is daarentegen veel minder belastend.

De First Aid Kit is gebaseerd op een Linux-systeem dat alle noodzakelijke hulpmiddelen voor data en systeemherstel biedt en kan ook door niet-computerexperts worden gebruikt dankzij de eenvoudige gebruikersbegeleiding.

De omvang van de functies omvat een virusscanner die virussen kan detecteren en verwijderen. De virusscanner bevat technologie van Avira. Zelfs als hardnekkige malware de virusscanner onder Windows heeft uitgeschakeld, kan het noodsysteem zonder beperkingen zijn werk doen.

De EHBO-kit heeft ook tal van hulpmiddelen voor gegevensherstel. Het kan bijvoorbeeld gegevens op bestandsniveau herstellen wanneer de bestandssystemen niet of slechts licht beschadigd zijn. Gegevensherstel werkt op externe en interne schijven, netwerkschijven en zelfs op cloud-opslag. In het geval van beschadigde bestandssystemen, per ongeluk geformatteerde schijven en defecte blokken kan het noodsysteem de gegevens op blokniveau herstellen en zo de ergste ramp voorkomen.

Als de harde schijf een technisch defect heeft, kunnen de gegevens van de hele harde schijf 1:1 naar een andere harde schijf worden overgebracht, zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om een groot deel van de gegevens te redden ondanks een defecte harde schijf.

Naast gegevensherstel bevat de EHBO-kit ook hulpmiddelen voor het veilig wissen van gegevens. Dit is handig als de computer of de harde schijf verkocht moet worden.

EHBO-kit: Overzicht van de belangrijkste functies

 1. Gegevensherstel op bestandsniveau op externe schijven, interne schijven, netwerkstations of cloud-opslag - wanneer Windows stopt met opstarten, maar de bestandssystemen intact zijn of licht beschadigd zijn.
 2. File-level data recovery in de anders verborgen schaduw kopieën van NTFS-schijven
 3. Gegevensherstel op blokniveau, beschadigde bestandssystemen, per ongeluk snel geformatteerde schijven of defecte blokken
 4. Viruszoeken - zelfs als bijzonder hardnekkige malware de virusscanner onder Windows uitschakelt of bedriegt, kan de virusscanner in het live-systeem helpen
 5. Veilig wissen van de harde schijf - als een computer wordt verkocht of gesloopt, kunt u voorkomen dat gegevens in verkeerde handen vallen.
 6. Gegevensherstel via het netwerk - Windows start niet meer op, er is geen externe harde schijf bij de hand? Activeer het delen van schijven in de EHBO-kit op de beschadigde pc en navigeer gemakkelijk door mappen, bekijk en kopieer bestanden op een andere Windows-pc of Mac.
 7. Reset vergeten wachtwoorden, de mogelijkheid om harddisk-images om te zetten in virtuele machines, back-up naar DVD, en een weergave van de huidige gezondheidstoestand van harddisks en SSD.

Systeemvereisten

besturingssysteem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 10 64 Bit, Windows 10
Vereist werkgeheugen:
min. 2000 MB
Benodigde opslagruimte op de harde schijf:
min. 8000 MB
Aanbevolen schermresolutie:
min. 1024x768
Diversen:
Dvd-brander of USB-poort; opstarten vanaf USB-stick of DVD-station moet mogelijk zijn; internetverbinding vereist voor activering
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SecuPerts First Aid Kit"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken