Gratis hotline 0800 2633100
 
Remove Logo Now! - Pro

Remove Logo Now! - Pro

€ 40,62 *

incl. BTW gratis verzending

 • BH2017
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Watermerken uit video verwijderen Tegenwoordig staan overal watermerken op. Fotografen...meer

Productinformatie "Remove Logo Now! - Pro"

Watermerken uit video verwijderen

Tegenwoordig staan overal watermerken op. Fotografen gebruiken ze om afbeeldingen te beschermen en videobedrijven gebruiken ze vaak in hun demosoftware. Maar ze kunnen ook ongelooflijk vervelend zijn, vooral als je een video wilt bekijken zonder dat ze je opvallen! Het goede nieuws is dat Video Watermark Remover software je kan helpen watermerken uit video's te verwijderen.

SoftOrbit's Video Watermark Remover is Windows software die videoclips ontdoet van vervelende watermerken, tekstoverlays en kanaallogo's. Remove Logo Now! verwerkt automatisch je video's om vele soorten watermerken te verwijderen. Deze video watermerk verwijderaar verwijdert met succes video watermerken van de volgende typen:

 • Statische overlays zoals kanaallogo's
 • Transparante watermerken
 • Ingesloten ondertitels
 • Tijd en datum overlays

Video Logo Remover heeft een uniek algoritme voor het verwijderen van videowatermerken met kunstmatige intelligentie. Het intelligente vulalgoritme analyseert aangrenzende frames om frame-overlays zo te herstellen dat er geen zichtbare resten achterblijven.

Transparante overlays verwijderen uit videostromen met Video Logo Remover
Veel omroepen plaatsen transparante watermerken over uitgezonden videostromen. Het verwijderen van watermerken uit video's is bijna net zo eenvoudig als het hanteren van niet-transparante statische overlays. Net als bij statische logo's kan de online video watermerk verwijderaar de onderliggende gebieden schoonmaken, zodat er geen zichtbare resten overblijven nadat het watermerk uit de video is verwijderd.

Datum- en tijdwatermerken uit video's verwijderen
Ingesloten datum- en tijdoverlays waren vroeger een kenmerk en zijn nu een grote ergernis. Deze objecten, die vaak samen met het aantal lopende frames, de knipperende opname-indicator en andere informatie over elkaar heen worden gelegd, zijn tegenwoordig ongewenst en kunnen worden verwijderd met de video watermerk verwijderaar.
De video-editor Remove Logo Now! kan automatisch datum en tijd overlays detecteren en verwijderen. Omdat dit opeenvolgende nummers zijn en niet een enkele statische overlay, moet je de positie van deze overlays opgeven door het beeld met de muis te selecteren. Zodra dit gedaan is, doet Video Watermark Remover de rest om het video watermerk te verwijderen.

Watermerken verwijderen uit video's in elk formaat
SoftOrbit's Video Watermark Remover kan video's in AVI, MOV, M1V, MP2, SVCD, FLV, MP4, M2V, DVD, SWF, 3GP, MKV, WMV en RM10 aan. Als je je video in een ander formaat wilt, kan de tool de opgeschoonde videostroom automatisch opslaan met een andere codering, bitrate of container.


Systeemvereisten:

Besturingssysteem: Windows 7, Windows 10, Windows 11

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Remove Logo Now! - Pro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken