Gratis hotline 0800 2633100
 
PCmover Image & Drive Assistant

PCmover Image & Drive Assistant

€ 40,66 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821073
 • B00IUUJAWQ
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Gebruiker(s):

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
PCmover Image & Drive Assistant   Gebruiksvriendelijke schermassistent...meer

Productinformatie "PCmover Image & Drive Assistant"

PCmover Image & Drive Assistant

 

 • Gebruiksvriendelijke schermassistent
 • Ondersteunt overdrachten naar Windows 10
 • Volledige selectiviteit
 • Selectiviteit voor gebruikersprofielen
 • Functie ongedaan maken

 

Eenvoudige bediening

PCmover maakt het eenvoudig om een nieuwe PC op te zetten met een wizard die je stap voor stap door de schermen leidt - perfect voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus!

Programma's automatisch installeren

De tijdens het herstel geselecteerde toepassingen worden automatisch geïnstalleerd - het is niet nodig om naar oude cd's of serienummers te zoeken.

Onafhankelijk herstel

Alle geselecteerde toepassingen, bestanden en instellingen van een beeld of een oude harde schijf overbrengen naar een nieuwe PC zonder iets te overschrijven (zelfs het doelbesturingssysteem blijft intact)

 

De enige manier om de inhoud van een afbeelding of een oude harde schijf selectief te herstellen naar een nieuwe PC!

PCmover Image & Drive Assistant™ is een baanbrekende software die een aanvulling vormt op alle beeldvormingssoftware die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Met onze software kunt u gegevens herstellen van een afbeelding van een oude Windows®-pc (of direct van een oude harde schijf) naar een nieuwere pc.

Zonder PCmover Image & Drive Assistant zullen alle beelden van een Windows XP, Vista of Windows 7 computer u niet helpen bij het opzetten van een nieuwe computer als bijvoorbeeld de oude PC crasht. Standaardbeeldproducten zijn alleen in staat om het hele beeld te herstellen, inclusief het besturingssysteem dat op het beeld is opgeslagen, dus het herstellen van een beeld dat is gemaakt op XP, Vista of Windows 7 op een Windows 8-computer zou alles overschrijven, zelfs Windows 8 zelf.

PCmover Image & Drive Assistant lost dit probleem op. Ontworpen voor gebruik met alle belangrijke beeldvormingssoftwareproducten, stelt het u in staat om gegevens te herstellen van elk beeld op een computer met hetzelfde of een hoger besturingssysteem en te migreren zonder gegevens te overschrijven, met inbegrip van het bestaande besturingssysteem van de doelcomputer. Dit proces wordt Operating System Independent Restore genoemd.

Met de gebruiksvriendelijke wizard op het scherm kan de gebruiker de volledige selectiviteit en controle over de te herstellen programma's, mappen of bestandstypen uitoefenen. Met een eenvoudige undo-functie en een geld-terug-garantie is PCmover een slimme keuze als het gaat om uw behoeften op het gebied van beeldherstel.

Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie.

 

Wanneer moet de Image & Drive Assistant worden gebruikt?

Scenario 1

Uw computer crasht, maar de harde schijf blijft intact. Gebruik PCmover Image & Drive Assistant om alle of geselecteerde programma's, bestanden en instellingen van deze harde schijf automatisch te herstellen naar een nieuwe PC, zelfs als de doelcomputer een ander besturingssysteem heeft dan de oude PC waar de harde schijf vandaan kwam (de oude PC had bijvoorbeeld XP en de nieuwe computer heeft Windows 8 geïnstalleerd). Er wordt niets overschreven op de nieuwe PC en alle toepassingen die u selecteert worden geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt op de doelcomputer - het is niet nodig om gemigreerde programma's opnieuw te installeren of oude serienummers te vinden. Het enige dat u voor dit scenario in gedachten moet houden is dat de oude harde schijf op de nieuwe computer eerst als een aparte schijf moet worden herkend - en de PCmover Image & Drive Assistant doet de rest.

Scenario 2

Je hebt een PC met een oudere versie van Windows geïnstalleerd en deze oude PC gaat verloren of is onherstelbaar beschadigd (start bijvoorbeeld niet meer op of is onherstelbaar). Voor deze gebeurtenis had u echter al een reservekopie (image) van de computer gemaakt. U zult deze oude afbeelding waarschijnlijk moeten herstellen naar een nieuwere computer, zoals een computer waarop Windows 10 is geïnstalleerd. Als u nu beeldbewerkingssoftware gebruikt om de afbeelding te herstellen, zal alles op uw doelcomputer worden overschreven, inclusief het besturingssysteem (in dit geval: Windows 10)! Hier komt de PCmover Image & Drive Assistant in beeld: In plaats daarvan monteert u het beeld als een virtuele schijf op de nieuwe computer en draait u PCmover Image & Drive Assistant om de inhoud van uw oude beeld op de doelcomputer te herstellen. Er wordt niets overschreven en u vindt alle gegevens op de gebruikelijke systeemlocaties. Alleen PCmover Image & Drive Assistant biedt de functionaliteit van zo'n besturingssysteemonafhankelijk herstel.

 

Belangrijk

PCmover mag alleen worden gebruikt voor het beoogde doel en in overeenstemming met de gebruikershandleiding. Als u probeert dit product anders te gebruiken dan bedoeld, kan uw computer onstabiel of onbruikbaar worden.

Systeemeisen

Windows 10 8.1 8 7 Vista XP

200 MB ruimte op de harde schijf

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "PCmover Image & Drive Assistant"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Alles bestens und schnell zugestellt.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken