Gratis hotline 0800 2633100
 
OneSafe PC Cleaner Pro 7

OneSafe PC Cleaner Pro 7

€ 43,99 * € 45,99 * (4,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820771
 • DS-12038
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Herstel al uw gegevens Stellar Data Recovery Professional voor Mac heeft vele opties om...meer

Productinformatie "OneSafe PC Cleaner Pro 7"

Herstel al uw gegevens

Stellar Data Recovery Professional voor Mac heeft vele opties om kritieke gegevensverliezen aan te pakken. Problemen zoals verloren partities of kapotte Time Machine-schijven, defecte BootCamp-partities en verloren gegevens op gecodeerde schijven zullen u niet langer storen. Data Recovery Mac heeft alle mogelijkheden om uw gegevens te herstellen in het geval van gegevensverlies van welke aard dan ook.

functies

Herstel van verloren of verwijderde bestanden

Deze Mac data recovery software stelt u in staat om verloren of verwijderde bestanden te herstellen van de harde schijf van uw computer of een ander extern opslagapparaat.

Het herstellen van uw onschatbare herinneringen

De Mac data recovery software herstelt niet alleen uw documenten, het laat u ook verloren of verwijderde foto's en video's herstellen. Het enige wat u hoeft te doen is te klikken op de 'Foto' optie onder 'Multimedia Files'.

Effectief zoeken in bestanden

Stellar Data Recovery wordt geleverd met een intelligente functie waarmee u verborgen bestanden op uw logische schijf kunt vinden. Met deze software kunt u bestanden zoeken op naam en type, en kunt u kiezen of u ze wilt verwijderen of bestaande bestanden wilt verwijderen. U kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. U kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.


Backup herstel van de tijdmachine back-up

De meest betrouwbare maatregel tegen gegevensverlies is gegevensback-up en Time Machine is standaard en het populairste programma voor Mac-computers. Maar net als bij elk type bestand op elk opslagapparaat, kan uw meest waardevolle Time Machine-back-upschijf op elk moment worden verwijderd of beschadigd. Gelukkig heeft gegevensherstel voor de Mac wat je nodig hebt, omdat het schijven die door Time Machine zijn ontworpen ondersteunt en de gegevens van deze schijven herstelt zoals dat bij alle andere schijven het geval zou zijn. Dit stelt Mac Recovery in staat om een extra laag van gegevensbescherming toe te voegen aan de bestaande bescherming en het hoofdbestand opslagsysteem.

Herstelt van gecodeerde harde schijven

Velen van ons moeten gegevens tussen verschillende computers en besturingssystemen beheren, dus is het belangrijk om software te hebben die met verschillende bestandssystemen en schijfformaten werkt. Hoewel de Mac-software voor gegevensherstel alleen werkt op Mac-computers, kan het toegang krijgen tot gegevens van verschillende opslagapparaatformaten en deze herstellen. Of uw opslagapparaat nu een van de APFS, HFS, HFS+, FAT, ex-FAT of NTFS-bestandssystemen gebruikt, Data Recovery for Mac kan gegevens van die apparaten scannen en herstellen.

Snel & Diepgaand scannen

De software heeft twee lagen als het gaat om de scanmethode: de Quick Scan en de dieptescan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens in de Quick Scan niet kan vinden, schakelt de software automatisch over naar de dieptescan. U kunt ook overschakelen naar dieptescannen als u niet tevreden bent met de Quick Scan-resultaten.

Herstel van mobiele telefoons

Heeft u per ongeluk uw kostbare foto's van uw telefoon verwijderd? Maak je geen zorgen meer over het verlies van je waardevolle foto's op je telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van de telefoon worden opgeslagen, zorgt deze software ervoor dat deze gegevens worden opgeslagen. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten op uw computer en onze software te gebruiken. Al uw verwijderde foto's zijn snel hersteld.

Herstel van gegevens van beschadigde harde schijven

Met dit geavanceerde hulpprogramma, kunt u nu eenvoudig bestanden herstellen van uw beschadigde USB flash drive, uw beschadigde harde schijf, uw beschadigde geheugenkaart, evenals van het geheugen van uw camera. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flash-kaarten, SD-kaarten (Mini SD-, Micro SD- en SDHC-kaarten) en minidiscs.

Ssorteer uw bestanden op uw eigen manier

Als u herstellende uw herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier, kan het moeilijk zijn om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als voorbeeld details beschikbaar zijn. Stellar Mac Data Herstel software biedt u de 'Gefilterde boom' optie, die het makkelijker maakt om bestanden te sorteren.

Stellaire Mac Data Recovery Premium

Stellaire Data Recovery Professional

Stellaire Data Recovery
Premium

Professioneel gegevensherstel
Herstelt originele bestandsnamen oui oui
Terugvordering van verwijderde partities oui oui
Tijdmachine herstel oui oui
Herstel van versleutelde harde schijven oui oui
BootCamp herstel oui oui
Ondersteuning voor opslag van de kofferbak oui oui
media-illustratie oui oui
voorbeschouwing oui oui
Premie voor gegevensherstel
Beschadigde of beschadigde videobestanden repareren oui
Repareert meerdere videobestanden oui
Repareert defecte / beschadigde foto's oui
Uittreksels van miniaturen van afbeeldingen oui
systeemvereisten
uitvoering 9
Grootte 43,7 MB
bedieningssysteem Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave.
Minimum systeemvereisten:
 • Bewerker: Intel
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "OneSafe PC Cleaner Pro 7"
2 nov. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken