Gratis hotline 0800 2633100
 

Norton 360 Deluxe, 25 GB cloud, 3 apparaten, 12 MO jaarlijkse

€ 15,20 * € 25,41 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820566
 • 2.1395039E7
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Verzendmethode

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Norton 360 Deluxe: slimme en consistente bescherming voor meerdere apparaten Norton 360...meer

Productinformatie "Norton 360 Deluxe, 25 GB cloud, 3 apparaten, 12 MO jaarlijkse"

Norton 360 Deluxe: slimme en consistente bescherming voor meerdere apparaten

Norton 360 Deluxe vult een gat in de beveiliging dat voor talloze mensen een groot probleem is: niet alle op internet aangesloten apparaten zijn beveiligd met anti-malware software. Smartphones, bijvoorbeeld, hebben vaak geen overeenkomstige verdedigingslinie. Dit is problematisch omdat dergelijke kwetsbare apparaten zich gewoonlijk op hetzelfde netwerk bevinden als de beveiligde computers. Malware kan zich dus verspreiden zonder dat antivirussoftware dit kan voorkomen. Uitgebreide en intelligente bescherming van meerdere apparaten is daarom essentieel. Gebruikers die Norton 360 Deluxe kopen, krijgen precies dat.

Let op: dit is de abonnementsversie en u zult uw bankgegevens moeten invoeren tijdens de activering. De automatische verlenging kan dan rechtstreeks in de klantenrekening worden gedeactiveerd. Dit betekent dat er geen verdere kosten zijn.

Wilt u uw bankgegevens niet invoeren? Klik dan hier voor de versie zonder abonnement.

Koop Norton 360 Deluxe: Deze kenmerken garanderen veiligheid

 

 • Bescherming voor pc, Mac, smartphones en tablets (met iOS en Android)
 • Bedreigingen worden in real time gedetecteerd en geblokkeerd
 • Ouderlijk toezicht
 • Veilige VPN: laat geen voetsporen online achter
 • Grote cloud-opslag voor back-ups
 • Beveiligde webcam van PC's
 • Wachtwoord manager

 

Bescherm alle op internet aangesloten apparaten met slechts één software

 

De naam van Norton 360 Deluxe zinspeelt er al op: De software belooft een 360 graden of allesomvattende bescherming. Dit betekent niet alleen dreigingsbescherming, maar ook wat er wordt beschermd. De gemiddelde gebruiker kan alle op internet aangesloten apparaten beveiligen. De oplossing werkt voor pc's, computers met macOS, en smartphones en tablets met iOS of Android. Met de deluxe editie kunnen vijf apparaten tegen bedreigingen worden beschermd. Het is aan de gebruiker om te beslissen welke apparaten precies moeten worden beschermd. Een gezin met vier smartphones en één computer kan alle apparaten net zo goed beschermen als een huishouden met drie pc's, één Mac en één tablet. Deze beveiliging voor meerdere apparaten maakt deze editie geschikt voor alle soorten thuisgebruikers: van het eerder genoemde gezin tot de enkele gebruiker die meerdere apparaten heeft en deze tegelijkertijd wil beveiligen.

 

Alomvattende en intelligente verdediging tegen bedreigingen

 

Gebruikers die Norton 360 Deluxe aanschaffen, kunnen rekenen op een slimme en uitgebreide verdediging tegen bedreigingen. De software analyseert potentiële bedreigingen in real time en verdedigt zich ertegen. De bescherming heeft verschillende niveaus: Het verdedigt niet alleen tegen allerlei soorten malware, maar ook tegen spyware en ransomware. Het Norton-programma voorkomt dat gebruikers worden bespioneerd of dat gevoelige gegevens door middel van encryptie worden "gegijzeld" om losgeld af te persen. Een firewall zorgt ervoor dat de meeste kwaadaardige programma's niet eens door de voordeur komen. Voor het geval dat, 50 GB aan beveiligde cloudopslag is ook beschikbaar voor eenvoudige back-ups. Deze functie zou echter nooit nodig mogen zijn als gevolg van een aanval: Norton belooft alle virussen te kunnen elimineren.

 

Privacy beschermen met Norton 360 Deluxe

 

Gebruikers die Norton 360 Deluxe aanschaffen, beveiligen niet alleen hun apparaten tegen bedreigingen, maar beschermen ook hun privacy. Een speciaal beveiligd virtueel privé-netwerk, Secure VPN genaamd, zorgt ervoor dat gebruikers online geen voetsporen achterlaten. Er is geen manier om na te gaan welke pagina's worden geraadpleegd en welke diensten worden gebruikt. Secure Norton VPN omzeilt ook geo-blockers. Als bepaalde websites bijvoorbeeld alleen toegankelijk zijn vanuit de VS, Canada of Engeland, zal de VPN deze blokkade opheffen.

 

PC-gebruikers genieten ook van het goede gevoel niet te worden bespioneerd via hun webcam. Norton 360 neemt de controle over de camera over via SafeCam. Het programma wordt een uitsmijter die de toegang tot de hardware regelt. Omdat de software tussen het besturingssysteem en de camera zit, kan de beveiliging niet worden omzeild. Om het metaforisch uit te drukken, er is maar één deur naar de camera, en voor die deur laat Norton zich voelen.

 

Als kinderen toegang hebben tot de apparaten, kunnen zij met het geïntegreerde ouderlijk toezicht het bekijken van bepaalde pagina's of het gebruik van speciale onlinediensten beperken of verhinderen. De geïntegreerde wachtwoordmanager zorgt ervoor dat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot hun eigen accounts. Ook kunnen gebruikers overal op het internet met veilige wachtwoorden werken - zij hoeven immers alleen het wachtwoord voor hun account te onthouden.

 

 

 

 

Kenmerken

BEVEILIGING VAN DE APP ARATEN - Realtime bescherming voor pc, Mac® of mobiele apparaten tegen ransomware, virussen, spyware, phishing en andere online bedreigingen. State-of-the-art beveiligingstechnologieën helpen uw privégegevens en financiële gegevens te beschermen wanneer u online gaat.

VEILIGE VPN - Krijg thuis of onderweg toegang tot uw favoriete apps en websites op Wi-Fi, in de wetenschap dat zeer veilige encryptie helpt uw gegevens te beschermen.

PASSWORD MANAGER - Tools waarmee u gemakkelijk uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere toegangsgegevens online kunt aanmaken, opslaan en beheren - veilig en goed beschermd.

CLOUD BACKUP VOOR PC - Cloudopslag voor het veilig bewaren van belangrijke bestanden en documenten tegen gegevensverlies als gevolg van defecte harde schijven, diefstal van apparaten en ransomware.

SAFECAM FOR PC - Waarschuwt u voor onbevoegde toegang tot uw webcam en helpt u deze te blokkeren.

INTELLIGENT FIREWALL VOOR PC OF FIREWALL VOOR MAC® - Bewaakt de gegevensoverdracht tussen uw computer en andere apparaten en helpt onbevoegd verkeer te blokkeren.

VIRUSBESCHERMINGSGELOOF - Vanaf het moment dat je je abonneert, is er een Norton-expert beschikbaar om je te helpen je apparaten virusvrij te houden, anders krijg je je geld terug.

Handige, ononderbroken bescherming - U krijgt gemoedsrust omdat uw abonnement niet zomaar afloopt. U krijgt vooraf bericht over de rekening. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht voordat de vernieuwingstaks wordt afgeschreven. U kunt zich op elk moment afmelden voor automatische verlenging.

KINDERVEILIGHEID - Hulpmiddelen om uw kinderen veiliger het internet op te laten gaan.

Systeemvereisten 

PC en Mac: Besturingssysteem: ten minste Windows 7 of het voorlaatste macOS 

Hardware: Processor: Kloksnelheid ten minste 1 GHz. Ten minste 256 MB RAM, ten minste 300 MB vrije ruimte op de harde schijf.  

Mobiele apparaten: Ten minste Android 6.0 of voorlaatste iOS

eigenschappen: "Norton 360 Deluxe, 25 GB cloud, 3 apparaten, 12 MO jaarlijkse"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Bescherming van de privacy
Cloud Backup
Dark Web Monitoring
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
Password Manager
SafeCam
VPN
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "Norton 360 Deluxe, 25 GB cloud, 3 apparaten, 12 MO jaarlijkse"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Bescherming van de privacy
Cloud Backup
Dark Web Monitoring
Firewall
Kinderslot
Multi Apparaat
Password Manager
SafeCam
VPN
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Norton 360 Deluxe, 25 GB cloud, 3 apparaten, 12 MO jaarlijkse"
4 nov. 2020

Thank you!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken