Gratis hotline 0800 2633100
 
Nero TuneItUp PRO

Nero TuneItUp PRO

€ 30,45 * € 45,75 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821806
 • EMEA-11220000/1446
 • 1 Jaar
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Nadat u Nero TuneItUp PRO hebt gedownload en geïnstalleerd, verwelkomt de tuningsoftware u in...meer

Productinformatie "Nero TuneItUp PRO"

Nadat u Nero TuneItUp PRO hebt gedownload en geïnstalleerd, verwelkomt de tuningsoftware u in het overzichtsscherm. Vanaf daar, start je een uitgebreide scan. Het programma zoekt naar onnodige programma's en Windows-diensten die het opstartproces vertragen. U kunt met één klik alle prestatievreters uitschakelen.

De software analyseert de driver database van uw besturingssysteem en detecteert de beschikbare hardware. Indien gewenst, geeft Nero TuneItUp PRO de naam, de klasse en de status van de betreffende drivers voor u op. U zult te weten komen of de geïnstalleerde versie verouderd is en beslissen hoe verder te gaan. Ofwel negeer je de status ofwel vervang je verouderde drivers door meer actuele. Het tuningprogramma controleert ook uw software en laat u weten of er updates beschikbaar zijn om te downloaden.

Veel problemen en apparaatconflicten worden veroorzaakt door ongeldige of onjuiste vermeldingen in het Windows-register. Nero TuneItUp PRO controleert het register op onjuiste bestandsassociaties, verlopen installatiebestanden en interfaceverwijzingen die nergens naartoe leiden. Nadat u de resultaten hebt gecontroleerd en een selectie hebt gemaakt, ruimt de tuningsoftware alles in enkele seconden op.

Maak energiebesparende plannen met behulp van Nero TuneItUp PRO en schakel moeiteloos tussen verschillende prestatieprofielen. Afhankelijk van uw taakbelasting of de eisen van uw toepassingen, kunt u werken met een geoptimaliseerd verbruik of topprestaties.

Haal het meeste uit uw breedbandverbinding. Verwijder cookies, verwijder geschiedenis-items en reset de cache. Nero TuneItUp PRO biedt u allerlei instellingen die uw browse-ervaring met populaire browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, of Internet Explorer nog sneller maken.

Nero TuneItUp PRO Overzicht

 • Optimaliseert de systeemprestaties van uw PC
 • Versnelt het opstarten van Windows
 • Levert meer dan 35.000 drivers voor hardwarecomponenten
 • Herstelt fouten in het Windows register
 • Bespaart energie en batterij
 • Verwijdert internetsporen

Systeemeisen

Besturingssysteem: Vensters 10, Vensters 7, Vensters 8, Vensters 8.1
Vereist RAM: min. 1000 MB
Benodigde ruimte op harde schijf:min. 500 MB
Aanbevolen schermresolutie: min. 1024x768
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nero TuneItUp PRO"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken