Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials

€ 341,64 *

incl. BTW gratis verzending

 • 969646153
 • 4849MNM
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Windows Small Business Server 2011 Essentials is een zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials"


Windows Small Business Server 2011 Essentials is een zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. De prijs is ook een koopje door de vele functionaliteiten zoals integratie met Office 365, eenvoudig te installeren toegang op afstand en een aantal add-ins die de functionaliteit uitbreiden. Nieuwe verbeteringen in Windows SBS 2011 Essentials hebben de manier waarop veel kleine bedrijven het Windows-netwerk gebruiken veranderd. Er zijn belangrijke veranderingen ingevoerd die een aanzienlijke impact hebben gehad op bedrijven en IT-deskundigen.

Gegevensback-up
Serverbeheerders kunnen de serverfuncties eenvoudig beheren en configureren via het dashboard. Het maken van back-ups is een van de moeilijkste configuraties. Omdat kleine bedrijven doorgaans geen Fibre Channel, iSCSI targeting of andere opslagoplossingen op bedrijfsniveau nodig hebben, is het maken van back-ups eenvoudig. U hoeft alleen maar een externe USB-stick te maken die als backup-apparaat zal dienen. Daarna hoeft u alleen nog maar de bestanden te selecteren waarvan u een back-up wilt maken en uw favoriete of meest effectieve back-upschema aan te maken.

Centrale opslag
Naast eenvoudige gegevensback-up biedt Windows Small Business Server 2011 Essentials ook gecentraliseerde opslag. Servermappen kunnen worden gebruikt om bestanden die zijn opgeslagen op gebruikersapparaten op een centrale locatie op te slaan. Dit resulteert in het aanmaken van gedeelde mappen op de Windows SBS 2011 Essentials Server. Wanneer het besturingssysteem is geïnstalleerd, worden er standaard drie mappen aangemaakt: Back-ups van gebruikers, bedrijven en klanten. Daarom heeft elke gebruiker die op Windows Small Business Server 2011 Essentials is aangemaakt een aparte map.

Toegang tot het web op afstand
Remote web access is een andere uitstekende functie in Windows Small Business Server 2011 Essentials. Een wizard is ontworpen om alle bewerkingen uit te voeren, vooral als het gaat om het beschikbaar stellen van serverbronnen zoals gedeelde printers, mappen en bestanden aan gebruikers, altijd en overal. De wizard leidt u eerst door de configuratie van de router en binnen enkele minuten is de toegang op afstand volledig geconfigureerd. De volgende stap is het opzetten van de organisatie van externe domeinnamen: de aansluiting op het openbare internet. Dit is ook een prachtig efficiënt en eenvoudig proces. Als het bedrijf al een specifieke domeinnaam heeft, kan deze gebruikt worden. U kunt ook de wizard gebruiken om te zoeken naar hostingproviders die u gebruikt of die u een gratis gepersonaliseerde domeinnaam rechtstreeks van Microsoft kunnen bezorgen (eindigend op .microsoft.com).

Hierdoor heeft u toegang tot uw Windows Small Business Server 2011 Essentials netwerk vanaf een extern apparaat. Externe webgebruikers kunnen eenvoudigweg op een link klikken via een Microsoft SSB 2011 Essentials login portal. Vergeet niet dat de link een SSL-codering heeft. Hierdoor hebben gebruikers toegang tot verschillende bronnen op het netwerk, kunnen ze op zakelijke links klikken en kunnen ze bestanden downloaden en uploaden. Daarnaast kunnen admins de organisatie van de externe website gemakkelijk aanpassen vanaf het dashboard door eenvoudigweg het merklogo of de achtergrond van de organisatie in te stellen voor gebruikers nadat ze zijn ingelogd.

Systeemvereisten:

 • Processor: Quad Core 2 GHz x64 (64-bits) of sneller
 • Ram (hoofdgeheugen): minimaal 8 GB (10 GB aanbevolen)
 • Opslagruimte: 120 GB
 • DVD ROM-station
 • Netwerkadapter: 10/100 Ethernet-adapter
 • Monitor- en videoadapter: SVGA (Super VGA) monitoradapter met een resolutie van minimaal 1024 x 768.
 • Netwerkapparaat: Een firewall of router die IPv4 Nat ondersteunt
 • internetverbinding
 • Een faxmodem voor faxdiensten

Leveringsomvang:

- Originele productsleutel voor online activering van Microsoft Small Business Server 2011 Essentials.
- Aantal licenties: 25 CAL's
- Gecontroleerde snelle downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.


- Factuur op uw naam incl. BTW.
- Instructies voor een eenvoudige installatie.Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials"
23 okt. 2020

alles super

Alles bestens gelaufen. Jederzeit gerne wieder.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken