Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019, 1 User CAL, RDS CAL, Client Access License

€ 76,21 * € 203,35 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820502
 • 100595-DE
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Goedkope User CAL's voor Windows 2019 Remote Desktop Services De zogenaamde Microsoft Windows...meer

Productinformatie "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019, 1 User CAL, RDS CAL, Client Access License"

Certified_Reseller_badge_1_line
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Goedkope User CAL's voor Windows 2019 Remote Desktop Services


De zogenaamde Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL zijn licenties die nodig zijn voor de werking van een Microsoft Windows 2019 Remote Server, waarmee u en uw medewerkers toegang hebben tot een Windows Server 2019 vanaf een willekeurig aantal cliëntsystemen. De Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL kan worden gekocht bij blitzhandel24 tegen absoluut topvoorwaarden. Zoals altijd, met bliksemsnelle verzending van de licentiesleutels per e-mail.


Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 Gebruiker CAL voor toegang tot de Windows Server 2019


Om een Windows 2019 Remote Server te gebruiken, hebt u twee verschillende soorten licenties nodig. Enerzijds de eigenlijke licentie voor de Windows server, anderzijds de zogenaamde Client Access Licenties, kortweg: CAL. CAL's worden op hun beurt door Microsoft in twee varianten aangeboden. Aan de ene kant zijn er gebruikersgebonden licenties, waarmee precies één gebruiker vanaf een willekeurig aantal computers toegang heeft tot de individuele desktopomgeving op afstand. Aan de andere kant zijn er de apparaatgebonden CAL's, die het mogelijk maken dat meerdere gebruikers toegang hebben tot het systeem vanaf een enkel clientapparaat. De Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL is dus een aantrekkelijke optie voor bijvoorbeeld kantooroperaties waarbij medewerkers regelmatig van werkplek wisselen.


Gebruikers CAL's voor oudere versies van de Windows Server


Het is niet mogelijk om de User CAL's voor oudere versies van Microsoft Windows Server te gebruiken om toegang te krijgen tot de huidige Windows Server 2019. Bij het upgraden is het dus noodzakelijk om ook nieuwe CAL's aan te schaffen. Omgekeerd geeft Microsoft toegang tot oudere versies van Microsoft Windows Server met een Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL. Dit betekent dat u Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL kan ook nuttig zijn als u momenteel een oudere versie van Windows Server gebruikt. Door de nieuwere User CAL's in een vroeg stadium aan te schaffen, wordt de latere upgrade zelfs gemakkelijker.


Weet u nog niet zeker of u Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL wilt kopen? Heeft u vragen over het verschil tussen User en Device CAL's? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Gewoon direct hier op de website via chat of natuurlijk per telefoon en e-mail. We zijn blij dat we u mogen helpen!


Wat zijn Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL?


Het Microsoft-licentiemodel voor serversystemen bepaalt dat klanten niet alleen een licentie kopen voor de server zelf, maar ook voor geregistreerde gebruikers of computers. Met User CAL's heeft precies één gebruiker vanaf een willekeurig aantal apparaten toegang tot de externe werkomgeving van een Microsoft Windows-server.


Voor wie zijn Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL nuttig?


Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL zijn vooral nuttig in bedrijven waar werknemers vanaf verschillende werkstations toegang hebben tot een Windows-server. Of het nu gaat om thin clients, mobiele apparaten of klassieke desktop PC's is niet relevant. Aan de andere kant, als uw collega's toegang hebben tot een externe desktopomgeving vanaf minder werkstations, kan het nuttig zijn om apparaatgebonden Apparaat CAL's aan te schaffen. Een gemengde werking, waarbij u de voordelen van gebruiker en apparaat CAL's combineert, is ook mogelijk.


Waarom heb ik een Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019 User CAL nodig?


Het Microsoft-licentiemodel maakt de aanschaf van zogenaamde Client Access-licenties verplicht. Zonder een User of Device CAL kunt u uw Windows Remote Desktop Server niet op een zinvolle manier gebruiken.

 

Microsoft Windows Server 2019 Remote Desktop Services / Microsoft Windows Server 2019 Terminal Server is een integraal onderdeel van Windows Server 2019, d.w.z. een licentie van Windows Server 2019 is vereist voor elk geïnstalleerd exemplaar van de serversoftware.

Om de Remote Desktop Protocol / Terminal Services van Windows Server 2019 te gebruiken zijn de volgende licenties nodig:

 • Windows Server 2019 Serverlicentie
 • Windows Server 2019 CAL (per gebruiker of per apparaat)
 • Windows Server 2019 Terminal Server CAL (per gebruiker of per apparaat)

Licenties voor toegang tot de serversoftware
Naast een Windows CAL of Core CAL moet u, als u een Windows-sessie wilt uitvoeren, een Windows Server 2019 Terminal Server CAL (TS-CAL) aanschaffen voor elke gebruiker of elk apparaat. Een Windows-sessie is een sessie waarbij de serversoftware een grafische gebruikersinterface op een apparaat host (via de TS-component van de serversoftware of via een andere technologie).

Client Access License (CAL)
Met elk RDP-apparaat CAL kan één apparaat (dat door elke gebruiker wordt gebruikt) Windows-sessies uitvoeren op een van uw servers. Elke RDP User CAL laat een gebruiker (die eender welk toestel gebruikt) toe om Windows-sessies uit te voeren op een van uw servers. U mag een mengsel van RDP-apparaat CAL's en RDP-gebruiker CAL's tegelijk met de serversoftware gebruiken, wat betekent dat de licentieserver beide modi kan beheren.

Technisch gezien kunnen zowel de CAL's van het apparaat als de CAL's van de gebruiker per terminal server worden ingesteld. Onder "Terminal Services Configuration - Server Settings - Licensing" kan de licentiemodus worden ingesteld op per gebruiker of per apparaat. Windows-sessies zijn niet toegestaan in de Pro Server-modus.

U hebt geen RDP CAL nodig als u verbinding maakt of spiegelt met de enkele console-sessie. De console-sessie is de Windows-sessie die wordt uitgevoerd vanaf het aangewezen primaire toetsenbord en display-apparaat (of vergelijkbare randapparatuur).

 

Leveringsomvang:

Origineel product Key Cal voor Remote Desktop Services 2019 User CAL volledige versie

Factuur op uw naam incl. BTW.

Instructies voor een eenvoudige installatie.

Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Windows Server Remote Desktop Services 2019, 1 User CAL, RDS CAL, Client Access License"
23 okt. 2020

Sehr gut!

Super Ware, schnelle Lieferung. JEDERZEIT gerne wieder!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken